ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 najpiękniejsza "tak właśnie było u mnie...." najpiękniejsza, jak masz jakąś traumę, to podlecz, bo zamęczysz faceta, który może być całkiem spokojnym, fajnym partnerem, a przez swoje podejrzenia zniszczysz ludzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość migrena dupy Napisano Maj 19, 2012 Ciab...A jak sytuacja się kształtuje u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 no wiec jesli "trzymanie za raczke" w wieku 17 lat sie nie liczy, to mowimy o 3 zwiazkach. Wiec jak sie ma do tego "spanie z calym osiedlem"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 "Alkoholizm, furiatka, rzucanie przedmiotami o sciany itp itd. Pomylilem sie co do czlowieka po prostu. Walczylem, ale nie dalo rady. A szkoda, bo to bardzo mila dziewczyna jest mimo wszystko." tak to jest jak się wprowadza do ciebei obca kobieta trzeba bylo wpierw sie wysilic i spotykac i poznawac kobiete wobec ktorej miales poważne zamiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 19, 2012 najmadrzejszy - ciesz sie ze sobie dzieci nie zrobiles. A ktora wyjechala do USA ? Ta ostatnia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 Ta furiatka mieszkała z tobą, osoba o której nic nei wiesz, ale ty byles tak zauroczony że slepy, mogla zaciązyć i byłbyś teraz mezem i ojcem dzieci alkoholiczki, albo rozwodnikeim z traumą , twoja głupota jst porażająca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 migrena dupy --- ok. a o jaką sferę pytasz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "ta po poł roku widizales ze to milosc? ha ha ha dobre " Oczywiscie. Pol roku plus czas, w ktorym sie poznawalismy, randkowalismy itd itp. "mi tez sie kiedys wydawalo że to miłośc ale potrafilam spojrzec prawdzie w oczy, ze to tylko zauroczenie" Nie wiem co siedzi w Twojej glowie, ja pisze o sobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 po pół roku wiedizales że to miłość a po kolejnym pół roku okazało się że to zupełni einna osoba (furiatka, alkoholiczka etc) żałosne :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość migrena dupy Napisano Maj 19, 2012 Tak najpiękniejsza. Najlepiej przebadać dokładnie przyszłego pod każdym kątem (psychiatrycznie, psychologicznie, fizycznie, wydajnościowo, genetycznie...żeby znać +/- datę jego śmierci) Zwizualizować za pomocą istniejących programów jak będzie się starzeć oraz wrzucić wszystkie możliwe dane do superkompa aby dowiedzieć się co do godziny jak będzie wyglądało wasze życie i dzieci) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 zakochałes sie w wyobrazebniu o osobie a nei w osobie, co potwierdza teze ze nei potrafisz kochać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "najmadrzejkszy - ja tez uwazam , ze te zielona milosc ze szkolnej lawy mozemy wykreslic z listy zwiazkow. To takie fajne szkolne zauroczenie ale jeszcze bardzo zielone . To sie potem fajnie wspomina ale tylko tyle." No to ty wykresl sobie na potrzeby tej rozmowy, ja jednak nie chcialbym niczego wyksreslac, bo to bylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość migrena dupy Napisano Maj 19, 2012 ciab...pytam o sferę intymną:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co szukać Napisano Maj 19, 2012 przeczytałem tytuł i jestem tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "tak to jest jak się wprowadza do ciebei obca kobieta trzeba bylo wpierw sie wysilic i spotykac i poznawac kobiete wobec ktorej miales poważne zamiary " Wierz mi, ze sie wysilalem. I jeszcze raz: nigdy nie zamieszkalem z obca kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 A nie żałosne, jak ta znajoma, po 8 latach się dowiedziała,że ojciec jej dwójki dzieci to kryptogej? :D po 8 latach, a spotykali się ponad 3 lata przed ślubem - ale właśnie nie mieszkali ze sobą, nie współżyli, bo wtedy by się zorientowała może, że coś nie tak. Migrena :) u mnie w porządku, sobie żyję spokojnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia &19 Napisano Maj 19, 2012 po co szukac - to jednak przerzuc caly topik. Sporo sie dowiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 migrena, a .... o intymną .... to od czasu do czasu spokojnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Zuzanna Nie, ta z ktora bylem w czasie studiow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 przez 2 lata w czasie studiow - prostujac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość migrena dupy Napisano Maj 19, 2012 od czasu do czasu?... Spokojnie to dobrze czy wręcz przeciwnie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 ciab to jest przypadek ekstremalny, nigdy do konca ni znamy drugiej osoby. Oisałm, ze gdyby madry raz sie pomylił byłoby ok, ale on nei uczy sie na błędach tlyko je powiekla :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 Zuza, nie kombinuj ... każda z nas kiedyś była taka naiwna jak najpiękniejsza ... :) ale los i czas są takie okrutne stwory, że nawet naiwność zabierają bezpowrotnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 najpiekniejsza Wiec jeszcze raz powtorze: tak, ty wiesz lepiej co ja mysle i czuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 19, 2012 najmadrzejszy - ja Ci wroze ze kolejna wielka burza w Twoim zyciu to bedzie nastepna albo jeszcze nastepna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 migrena ..... powiem tak wymijająco, nie narzekam czy taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co szukać Napisano Maj 19, 2012 a już nie aktualne?jak zwykle spóźniłem się. Miałem przeczytać ale to długo zejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 po co szukać, proszę odpowiedz jednak na temat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość migrena dupy Napisano Maj 19, 2012 nie bardzo:P Mogłabyś rozwinąć troszkę wypowiedź z szacunku dla wspóldyskutantów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia &19 Napisano Maj 19, 2012 22:25 [zgłoś do usunięcia] ciab Zuza, nie kombinuj ... każda z nas kiedyś była taka naiwna jak najpiękniejsza ... Nieprawda. Ja bylam duzo bardziej naina niz najpiekniejsza i do tego nieuleczalnie glupia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach