Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Jak/gdzie znaleźć fajnego faceta, który pragnie poważnego związku?

Polecane posty

Zuzia, to może nie historia może to wychowanie się wryło w psyche :) tak jak seks to coś brudnego i tabu jak miłość, to tylko po grób jak facet, to zapewnienie, że szanuje i że do końca życia ... itd.... kurcze... fajnie by było znowu być aż taką naiwniarą:)

"Zuzia, to może nie historia może to wychowanie się wryło w psyche tak jak seks to coś brudnego i tabu jak miłość, to tylko po grób jak facet, to zapewnienie, że szanuje i że do końca życia ... itd.... kurcze... fajnie by było znowu być aż taką naiwniarą" głupie stereotypy 🖐️ Jak ktoś ma swoje zasady i jest tradycjonalistą, to od razu od nieżyciowych czy niezainteresownaych seksem wyzywają :O

Gość Zuzanna Amelia & 19
Ciab - tak wlasnie mysle. nastawienie do zycia, zasady, blokady, a zycie plynie i to wszystko co wpojono zdaje sie nie prowadzic do celu. Zgadza sie - najpiekniejsza ?

najmądrzejszy: w jakim sensie tradycjonalistą? bo może nie czaisz tego słowa :) a może tradycjonalistą w zakresie zwyczajów bożonarodzeniowych:)

Gość Zuzanna Amelia & 19
najpiekniejsza - ja by6m tego nawet nie nazywala naiwnoscia. Po prostu sa pewne zasady , ktore stanowia o takim a nie innym sposobie zycia i sa ludzie, ktorzy te zasady wyznaja. Ja nie mam nic przeciwko. kazdy zyje jak chce. Ale dookola jest las i duzo drzew. Sa rozi ludzie. Sa rozne sposoby na zycie. Jesli Twoj doprowadzi Cie do zamierzonego celu - to dobrze. Jesli nie - to mozesz miec duzo chwil kiedy zaczniesz konfrontowac to czego Cie nauczono z tym co widzisz dookola. A to jest trudny i czasami bardzo bolesny proces. Obojetne czego by nie dotyczyl.

" 23:00 [zgłoś do usunięcia] najpiękniejsza_kobieta_na_kafe wszystko co robie prowadzi mnei do celu, staje sie coraz fajneijsza osoba, wiem czego chce, jestem w tmy silna i pewna" Spokojnie kobieto, wyluzuj bo z takim podejściem, to naprawdę zostaniesz sama :)

ciab Czaje, czaje nie martw sie:) Jestem konserwatywnym tradycjonalista, a oznacza to dla mnie: przywiazanie do zasad, honor, prawdomownosc, bycie osoba wierzaca, szacunek i specjalne traktowanie kobiet i zerojedynkowosc w sprawach moralnych. To tak w duzym skrocie:)

Gość Zuzanna Amelia & 19
najmadrzejszy - do Ciebie ten moj dlugasny post tez sie odnosi bo jednak skoro kilka razy pod rzad nie wyszlo , to moze jednak warto pomyslec czy nie robisz jakiegos bledu , ktory powtarzasz. Tu najpiekniejsza ma racje. Chyba ze taki byl wlasnie Twoj cel.

naj.. o ciebie się nie martwię:) bardziej się martwię o tę małą pchełkę, która myśli, że wszystkie rozumy zjadła ale fajna jest, to można jej to wybaczyć :)

Gość Zuzanna Amelia & 19
najmadrzejszy - co to jest "zerojedynkowosc w sprawach moralnych" ?

Zuzia, on robi błędy, jak każdy małolat - uczy się życia i tyle wchodzi w relacje z dorosłymi kobietami, więc one chyba wiedzą na co się godzą... widocznie akceptują jego warunki, skoro decydują się na takie, a nie inne układy.. można oczywiście rozważać stronę etyczną, antykoncepcyjną... bo skoro twierdzi, że jest tradycjonalistą, to też nie powinien tolerować żadnych takich ... typu tabsy czy gumki, bo tradycyjnie jest to piętnowane. Tradycja każe najpierw... że tak powiem założyć podstawową komórkę, a dopiero potem współżyć, więc w sumie... trudno powiedzieć najmądr. że jestes tradycjonalistą...

Gość Zuzanna Amelia &19
Najmadrzejszy - zastanawiales sie kiedys nad tym czy bylo cos co sie powtorzylo we wszystkich Twoich zwiazkach ?

" 23:07 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie Zuzanna Ja to wszystko rozumiem i wyciagam wnioski Moj kolejny zwiazek bedzie zupelnie inny" Wow.... najpiękniejsza, to zdanie powinno Cię zainteresować :) Młody się zmienia ;):) to znaczy mówi, że się zmienia :)

Zuza..... :D na bank się powtórzył u niego we wszystkich związkach :D seks

Gość Zuzanna Amelia & 19
Nie nadarzam za Wami .... najmadrzejszy - czy ktoras z tych kobiet , z ktorymi mieszkales byla od Ciebie starsza ?

No a co jeszcze innego czyżbyś w tradycyjny sposób podchodził do modelu rodziny? coś w stylu; facet zarabia na dom, a kobieta siedzi w domu i wychowuje dziecko?