ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 Zuzia, to może nie historia może to wychowanie się wryło w psyche :) tak jak seks to coś brudnego i tabu jak miłość, to tylko po grób jak facet, to zapewnienie, że szanuje i że do końca życia ... itd.... kurcze... fajnie by było znowu być aż taką naiwniarą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 "Zuzia, to może nie historia może to wychowanie się wryło w psyche tak jak seks to coś brudnego i tabu jak miłość, to tylko po grób jak facet, to zapewnienie, że szanuje i że do końca życia ... itd.... kurcze... fajnie by było znowu być aż taką naiwniarą" głupie stereotypy Jak ktoś ma swoje zasady i jest tradycjonalistą, to od razu od nieżyciowych czy niezainteresownaych seksem wyzywają :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 19, 2012 Ciab - tak wlasnie mysle. nastawienie do zycia, zasady, blokady, a zycie plynie i to wszystko co wpojono zdaje sie nie prowadzic do celu. Zgadza sie - najpiekniejsza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Ja jestem tradycjonalista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 tradycjonalista? ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 wszystko co robie prowadzi mnei do celu, staje sie coraz fajneijsza osoba, wiem czego chce, jestem w tmy silna i pewna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 najmądrzejszy: w jakim sensie tradycjonalistą? bo może nie czaisz tego słowa :) a może tradycjonalistą w zakresie zwyczajów bożonarodzeniowych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 19, 2012 najpiekniejsza - ja by6m tego nawet nie nazywala naiwnoscia. Po prostu sa pewne zasady , ktore stanowia o takim a nie innym sposobie zycia i sa ludzie, ktorzy te zasady wyznaja. Ja nie mam nic przeciwko. kazdy zyje jak chce. Ale dookola jest las i duzo drzew. Sa rozi ludzie. Sa rozne sposoby na zycie. Jesli Twoj doprowadzi Cie do zamierzonego celu - to dobrze. Jesli nie - to mozesz miec duzo chwil kiedy zaczniesz konfrontowac to czego Cie nauczono z tym co widzisz dookola. A to jest trudny i czasami bardzo bolesny proces. Obojetne czego by nie dotyczyl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 " 23:00 [zgłoś do usunięcia] najpiękniejsza_kobieta_na_kafe wszystko co robie prowadzi mnei do celu, staje sie coraz fajneijsza osoba, wiem czego chce, jestem w tmy silna i pewna" Spokojnie kobieto, wyluzuj bo z takim podejściem, to naprawdę zostaniesz sama :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 ciab Czaje, czaje nie martw sie:) Jestem konserwatywnym tradycjonalista, a oznacza to dla mnie: przywiazanie do zasad, honor, prawdomownosc, bycie osoba wierzaca, szacunek i specjalne traktowanie kobiet i zerojedynkowosc w sprawach moralnych. To tak w duzym skrocie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 19, 2012 najmadrzejszy - do Ciebie ten moj dlugasny post tez sie odnosi bo jednak skoro kilka razy pod rzad nie wyszlo , to moze jednak warto pomyslec czy nie robisz jakiegos bledu , ktory powtarzasz. Tu najpiekniejsza ma racje. Chyba ze taki byl wlasnie Twoj cel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 naj.. o ciebie się nie martwię:) bardziej się martwię o tę małą pchełkę, która myśli, że wszystkie rozumy zjadła ale fajna jest, to można jej to wybaczyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 19, 2012 najmadrzejszy - co to jest "zerojedynkowosc w sprawach moralnych" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Zuzanna Ja to wszystko rozumiem i wyciagam wnioski:) Moj kolejny zwiazek bedzie zupelnie inny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 zerojedynkować znaczy białe jest białe a czarne jest czarne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 "Ja to wszystko rozumiem i wyciagam wnioski Moj kolejny zwiazek bedzie zupelnie inny" ta jescze z 20 i może w koncu wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Zuzanna Np to , ze nie akceptuje zdrady z zadnego powodu. Tak samo jak klamstwa. Nikt sie przede mna z tego nie wytlumaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 najmądrzejsyz wiesz co to znaczy konserwatysta i tradycjonalista? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 ciab Ja ja bardzo lubie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 Zuzia, on robi błędy, jak każdy małolat - uczy się życia i tyle wchodzi w relacje z dorosłymi kobietami, więc one chyba wiedzą na co się godzą... widocznie akceptują jego warunki, skoro decydują się na takie, a nie inne układy.. można oczywiście rozważać stronę etyczną, antykoncepcyjną... bo skoro twierdzi, że jest tradycjonalistą, to też nie powinien tolerować żadnych takich ... typu tabsy czy gumki, bo tradycyjnie jest to piętnowane. Tradycja każe najpierw... że tak powiem założyć podstawową komórkę, a dopiero potem współżyć, więc w sumie... trudno powiedzieć najmądr. że jestes tradycjonalistą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia &19 Napisano Maj 19, 2012 Najmadrzejszy - zastanawiales sie kiedys nad tym czy bylo cos co sie powtorzylo we wszystkich Twoich zwiazkach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 " 23:07 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie Zuzanna Ja to wszystko rozumiem i wyciagam wnioski Moj kolejny zwiazek bedzie zupelnie inny" Wow.... najpiękniejsza, to zdanie powinno Cię zainteresować :) Młody się zmienia ;):) to znaczy mówi, że się zmienia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 najpiekniejsza Tak, wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 Zuza..... :D na bank się powtórzył u niego we wszystkich związkach :D seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Zuzanna Prawde mowiac to nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 19, 2012 Nie nadarzam za Wami .... najmadrzejszy - czy ktoras z tych kobiet , z ktorymi mieszkales byla od Ciebie starsza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 ciab Nie sprowadzaj kwestii bycia tradycjonalista tylko do seksu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Zuzanna Tak, dwie:) Ta ze studiow i ta od rzucania przedmiotami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 No a co jeszcze innego czyżbyś w tradycyjny sposób podchodził do modelu rodziny? coś w stylu; facet zarabia na dom, a kobieta siedzi w domu i wychowuje dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 mądralo moze dla ciebei tradycjonalizm = kobieta kura domowa, facet pan i władca, napewneo jednak nie znaczy to to samo co dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach