ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 " 00:01 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie Skoro sie klocimy, to raczej nie pasujemy" "W związku potrzeba nieco adrenaliny...." Stąd moje wcześniejsze pytanie, czy masz może syndrom DDA, bo oni lubią poszukiwać właśnie związków idealnych a przecież w każdym związku zdarzają się spięcia i kłótnie, tego nie da sie uniknąć pytanie tylko, co się później z tym zrobi - przegada się problem, czy się odpuści.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Zuzanna Z pierwsza bylo oczywiscie pod wzgledem wyjatkowosci calej sytuacji. A tak to paradoksalnie z trzecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 "Gaski mnie nie interesuja. A swoich bledow jestem swiadomy i potrafie sie na nich uczyc." to czemu przygarniasz bezdomne sierotki? bo lubisz gąski czy dlatego dla własnej przyjemnosci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 00:01 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie Skoro sie klocimy, to raczej nie pasujemy Najmądrzejszy, najfajniej i najlepiej to się uczyć na cudzych błędach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 Gaski mnie nie interesuja. A swoich bledow jestem swiadomy i potrafie sie na nich uczyc. Najmądrzejszy, najfajniej i najlepiej to się uczyć na cudzych błędach :D to tak miało być, skreślić to, co wyżej :D bo błąd:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 20, 2012 najmadrzejszy - czy Ty na pewno wiesz odpowiednio duzo na temat teorii seksuologii ? Moze przydaloby sie przewertowac jakis podrecznik. Ale polecam raczej te spoza kregow katolickich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 "Stąd moje wcześniejsze pytanie, czy masz może syndrom DDA, bo oni lubią poszukiwać właśnie związków idealnych a przecież w każdym związku zdarzają się spięcia i kłótnie, tego nie da sie uniknąć pytanie tylko, co się później z tym zrobi - przegada się problem, czy się odpuści...." Napisalem ci juz, ze nie szukam zwiazku idealnego. Jesli syndrom DDA, z tego co pamietam, to cos zwiazanego z alkoholizmem rodzicow i patologia, to nie u mnie. Pochodze z porzadnej rodziny, rodzice sa lekarzami, nikt nie naduzywal alkoholu. Jeden wujek tylko:) Co do przerabiania problemu, to jak widzisz caly czas rozmawiam z fiku mikuuu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 20, 2012 Dobra pyt pyt pyt ... cofam poprzedni post. Napisz czym ta trzecia tak przegiela ze jednak odpusciles. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 "to czemu przygarniasz bezdomne sierotki? bo lubisz gąski czy dlatego dla własnej przyjemnosci ?" Nie przygarniam bezdomnych sierotek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 sam pisałeś że te 2 kobiety same się do ciebei wprosiły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 "najmadrzejszy - czy Ty na pewno wiesz odpowiednio duzo na temat teorii seksuologii" Prawde mowiac to niewiele wiem o teorii seksuologii:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 ty to anzwałes zasugerowały by razem zamieszkać ale to jest tylko łągodneijsze okreslenei do wproszenia sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 "sam pisałeś że te 2 kobiety same się do ciebei wprosiły?" Nie, napisalem, ze po kilku miesiacach zwiazku i faktycznego pomieszkiwania ze soba - zasugerowaly wspolne zamieszkanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 żdna normalna kobeita nei spyta faceta cyz moze sie do neigo wprowadzić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 zrozum to! jezeli laska sie wprasza to cos z nia nei tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 "Napisz czym ta trzecia tak przegiela ze jednak odpusciles." "Odpusciles" to zle slowo, bo bardzo dlugo walczylem. Rzucanie przedmiotami o sciany (nie jeden raz), to w moim swiecie jest przegieciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 20, 2012 "Kto zna innych jest madry. Kto zna siebie jest oswiecony" najmadrzejszy - ja Ci napisze tak : to co do tej pory napisales powoli zaczyna sie ukladac w logiczna calosc tak jak poszczegolne elementy lamiglowki czy puzzle. Poznaj dobrze siebie , swoje potrzeby i - najwazniejsze - swoje reakcje. To Ci podpowie jakimi sciezkami masz podazac aby najlatwiej znalezc to czego szukasz i zrobic jak najmniej bledow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 ciab Tak oczywiscie najlatwiej:) Praktyka nie bywa taka prosta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 "ty to anzwałes zasugerowały by razem zamieszkać ale to jest tylko łągodneijsze okreslenei do wproszenia sie" Tak, ja to tak nazwalem, bo wiem jak to wygladalo. Ty mowisz wylacznie co tobie sie wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 mądralo bo wpierw trzeba myślec a potem dzialac , nei an odwrót Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 jest taka neipisana zasada, że kobieta nie żebrze o uczucia :) tj. nei prosi faceta by sie zdeklarowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 Zuza, ale widocznie on już zna swoje potrzeby, bo nieźle sobie radzi przecież w końcu ma odwagę powiedzieć tym kobietom, co mu nie pasuje i stawia sprawę jasno, czyli zrywa układ chociaż mam wrażenie, że jednak go kręcą takie kobiety z zasadami, jak najpiękniejsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 "żdna normalna kobeita nei spyta faceta cyz moze sie do neigo wprowadzić" No to widocznie zylem z nienormalnymi kobietami. Dziekuje za oswiecenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dyz iz mi Napisano Maj 20, 2012 podejrzewam, że ten topik ma nacelu wyprowadzenie najmądrzejszego z równowagi:D Tylko i wyłącznie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Zuzanna Ok, dziekuje za dobre rady. Tak zrobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 ""żdna normalna kobeita nei spyta faceta cyz moze sie do neigo wprowadzić"" "jest taka neipisana zasada, że kobieta nie żebrze o uczucia tj. nei prosi faceta by sie zdeklarowal" Facet powinein sam wyjść z taka inicjatywą, to oznacza, z emu zależy, ale kobiety neipewne siebi na siłę chcą wymusić deklaracje i zobowiązania :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 a facet sie zgadza zeby nei stracic kobeity, a nei dlatego ze tak czuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
njunnujn 0 Napisano Maj 20, 2012 co porabiacie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 dokuczamy mądrali :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 ciab Rozmawiamy o 2 kobietach. Zeby ktos przypadkowy nie odniosl wrazenia, ze mowimy tu o kilkunastu kobietach. A to, ze lubie kobiety o takiej konstrukcji psychologicznej jak fiku mikuuu to inna sprawa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach