najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 nie szukam tutaj, pytam gdzie i jak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 madralo dziękuję za pozwolenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 co tak rączkę do mnei wyciągasz? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śmieszny Student 1 Napisano Maj 20, 2012 Najpiękniejsza, opisz siebie krótko, to powiem, czy masz szanse na faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 nie gustuję w śmiesznych :) nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 najpiekniejsza sprawdzam po czole czy nie masz gorączki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śmieszny Student 1 Napisano Maj 20, 2012 Napisz jakie masz włosy i ich długość, oczy, wzrost i wagę i wszystko będziemy wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 no tak, chciałbyś położyc do łózeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 rozgryzłam cię wilczku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Do lozka z nieznajoma?;) no wiesz co fiku mikuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 to nei ja chcę a ty wilczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Nie, ja szukam powaznego zwiazku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 taaaa i seks po ślubie? :D już ci wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 nie po slubie, ale na pewno nie po 1 randce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 ohh te twoje "powazne" zwiazki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 inaczej to definiujemy po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 ja pierd. to ten topik jeszcze żyje? najpiękniejsza, jeszcze żadnego nie znalazłaś????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 ja to jestem mało rozgarnięta, umawiam się z kolegą i zapominam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 mi sie tez raz zdarzylo zapomniec o spotkaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 na szczscie bylismy umowieni u mnie :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 no to jest szansa, że nie będziesz tak smędzić najpiękniejsza? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 ja nei smędzę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jkdjjjko Napisano Maj 20, 2012 Umow sie z nia najmadrzejszy,to moze przestanie tu smiecic swoja zryya psychika,bo widze,ze jestes na jej poziomie.brzydze sie takich ludzi jak wy,tepota nie zna u was granic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 mądralo ty tez masz zryta psychę? dobrze wiedizeć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 najpiekniejsza Kazdy jest troche stukniety, jedni bardziej, inni mniej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 bosh.... o co wam ludzie chodzi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach