Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Jak/gdzie znaleźć fajnego faceta, który pragnie poważnego związku?

Polecane posty

" 00:01 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie Skoro sie klocimy, to raczej nie pasujemy" "W związku potrzeba nieco adrenaliny...." Stąd moje wcześniejsze pytanie, czy masz może syndrom DDA, bo oni lubią poszukiwać właśnie związków idealnych a przecież w każdym związku zdarzają się spięcia i kłótnie, tego nie da sie uniknąć pytanie tylko, co się później z tym zrobi - przegada się problem, czy się odpuści....

00:01 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie Skoro sie klocimy, to raczej nie pasujemy Najmądrzejszy, najfajniej i najlepiej to się uczyć na cudzych błędach :)

Gaski mnie nie interesuja. A swoich bledow jestem swiadomy i potrafie sie na nich uczyc. Najmądrzejszy, najfajniej i najlepiej to się uczyć na cudzych błędach :D to tak miało być, skreślić to, co wyżej :D bo błąd:D

Gość Zuzanna Amelia & 19
najmadrzejszy - czy Ty na pewno wiesz odpowiednio duzo na temat teorii seksuologii ? Moze przydaloby sie przewertowac jakis podrecznik. Ale polecam raczej te spoza kregow katolickich.

"Stąd moje wcześniejsze pytanie, czy masz może syndrom DDA, bo oni lubią poszukiwać właśnie związków idealnych a przecież w każdym związku zdarzają się spięcia i kłótnie, tego nie da sie uniknąć pytanie tylko, co się później z tym zrobi - przegada się problem, czy się odpuści...." Napisalem ci juz, ze nie szukam zwiazku idealnego. Jesli syndrom DDA, z tego co pamietam, to cos zwiazanego z alkoholizmem rodzicow i patologia, to nie u mnie. Pochodze z porzadnej rodziny, rodzice sa lekarzami, nikt nie naduzywal alkoholu. Jeden wujek tylko:) Co do przerabiania problemu, to jak widzisz caly czas rozmawiam z fiku mikuuu:)

Gość Zuzanna Amelia & 19
Dobra pyt pyt pyt ... cofam poprzedni post. Napisz czym ta trzecia tak przegiela ze jednak odpusciles.

"Napisz czym ta trzecia tak przegiela ze jednak odpusciles." "Odpusciles" to zle slowo, bo bardzo dlugo walczylem. Rzucanie przedmiotami o sciany (nie jeden raz), to w moim swiecie jest przegieciem.

Gość Zuzanna Amelia & 19
"Kto zna innych jest madry. Kto zna siebie jest oswiecony" najmadrzejszy - ja Ci napisze tak : to co do tej pory napisales powoli zaczyna sie ukladac w logiczna calosc tak jak poszczegolne elementy lamiglowki czy puzzle. Poznaj dobrze siebie , swoje potrzeby i - najwazniejsze - swoje reakcje. To Ci podpowie jakimi sciezkami masz podazac aby najlatwiej znalezc to czego szukasz i zrobic jak najmniej bledow.

"ty to anzwałes zasugerowały by razem zamieszkać ale to jest tylko łągodneijsze okreslenei do wproszenia sie" Tak, ja to tak nazwalem, bo wiem jak to wygladalo. Ty mowisz wylacznie co tobie sie wydaje.

Zuza, ale widocznie on już zna swoje potrzeby, bo nieźle sobie radzi przecież w końcu ma odwagę powiedzieć tym kobietom, co mu nie pasuje i stawia sprawę jasno, czyli zrywa układ chociaż mam wrażenie, że jednak go kręcą takie kobiety z zasadami, jak najpiękniejsza :)

Gość dyz iz mi
podejrzewam, że ten topik ma nacelu wyprowadzenie najmądrzejszego z równowagi:D Tylko i wyłącznie...

""żdna normalna kobeita nei spyta faceta cyz moze sie do neigo wprowadzić"" "jest taka neipisana zasada, że kobieta nie żebrze o uczucia tj. nei prosi faceta by sie zdeklarowal" Facet powinein sam wyjść z taka inicjatywą, to oznacza, z emu zależy, ale kobiety neipewne siebi na siłę chcą wymusić deklaracje i zobowiązania :(

ciab Rozmawiamy o 2 kobietach. Zeby ktos przypadkowy nie odniosl wrazenia, ze mowimy tu o kilkunastu kobietach. A to, ze lubie kobiety o takiej konstrukcji psychologicznej jak fiku mikuuu to inna sprawa;)