najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 ciiiiiiiiiiiii ciab bo u ciebie też zdiagnozują chorobę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 oj tam, ja się nie boję niczego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 no tak, w twoim wieku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 :D w moim wieku to się już nawet śmierci nie boję, bo w zasadzie w moim wieku, to już ludzie nie żyją;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 ile masz lat ciab? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 oj tam, oj tam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 kobiet wie o wiek nie pyta najpiekniejsza, to niekulturalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 niekulturlane w wydaniu faceta mądralo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 podwojne normy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 ja nikogo na kafeterii nie pytam, ile ma lat - bo to od razu widać, czytać i czuć:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 ciab dla mnei jstes okolo 30stki :) ale wrazenia bywaja złudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jdjdjdjfjf Napisano Maj 20, 2012 Ciebie fiku to tylko tluc w ten tepy leb albo zamknac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 :D najpiękniejsza, i tak ci nie powiem, nie licz na to sama zgaduj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 jdjdjd od razu jej napisz, że chcesz się z nią umówić, a nie się miotasz ....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 20, 2012 najpiękniejsza_kobieta_na_kafe - fiku to TY ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 tez mysle, ze ciab jest kolo 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 reserved, a nie wiedziałeś?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 hahaha, w którą stronę od 30:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 20, 2012 nie, dlatego pytam was jeszcze czy to prawda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 spryciarz -- bo koło 30, to może być i 21, ale i 39:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 30+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 nie, kolo 30 to moze byc 28-32, tak ja rozumiem "kolo";) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 aha:D ale i tak nie powiem:) bo nie ma takiej potrzeby;) no chyba, że chciałabym wyhaczyć jakiegoś przystojniaka na. .. jak to pisze Fikuś: "pragnie poważnego związku":D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 20, 2012 fiku dlaczego zmieniłaś nicka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 nie musisz mowic, ja i tak wiem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 zmieniłam nicka by zmylić pomarańcze, które psują topiki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 tak zmylilas, ze juz na pierwszej stronie wiedzialem, ze to ty;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jdofnfnfj Napisano Maj 20, 2012 HAHAHAHA.DEBILISKO Z CIEBIE.ZMIEMILA NICK BO KAZY MA JUZ DOSC JEJ PSUJACYCH KAFE TEMATOW.MILIONOW TEMATOW.ZRYTY,PSYCHICZNY LEB.ZAL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość djdjfkfkf Napisano Maj 20, 2012 Idiotka.skad kurva ona jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 w momencie jak wkleiłam znaczenei słowa fajny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach