Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

staranko24

8 maja odstawiłam tabsy i staram się o dzidzię

Polecane posty

witam, dziś mm 10 dzien bez tabletek (8 maja wzielam ostatnią ) i wczoraj z mężem zaczelismy starania :) powiedzcie mi kiedy najlepiej "zwiększyc częstotliwość" :) ? pewnie jakoś tak ok 14 dnia cyklu choc nie wiem czy to co mam po odstawieniu tabletek to jest 10 d.c. chyba tak..

Powinnaś się zabezpieczać do pierwszej fizjologicznej miesiączki, a najlepiej do czasu uregulowania się Twoich cykli. :o 🖐️ Dni płodnych nie wylicza się normalnie, a już na pewno nie po odstawieniu tabletek.

Gość rzanuaria
hej! my tez sie staramy juz 2gi cykl. wiesz co ja po odtsawieniu tabletek bym sobie zrobila przerwe dluzsza zeby poziom hormonow sie uregulowal w organizmie. czytalam gdzie ze po odstawieniu tabletek w 1wszy cykl jest najlatwiej zajsc w ciaze bo wtedy organizm "szaleje" co nie jest do konca dobre dla kobiety..moga pozniej powstac komplikacje, takze dla swietego spokoju i pewnosci zeby dzidzius byl zdrowy poszekaj 3miesiacE:)

Gość wir
najpierw staracie sie o dzieci a potem dziwicie sie ze męzowie od was odchodza,po cholere na wlasne zyczenie miec dziecko,a jeszcze w mlodym wiku???

Gość madziulah
jak ja odstawiałam tabletki lekarz zalecił 3 miesięczną przerwę aby organizm się oczyścił i unormował

Gość Rutamaria
zapraszam wszystkie starające się o dzidzie na nowe forum dla kobiet www.rajkobiety.pl

Gość rzanuaria
tez tak slyszalam ze minimum to 3miesiace..