Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokłociłem sie żona

czy takie zachowanie mojej zony to rzecz normalna u kobiet?

Polecane posty

Gość 7letnia zona
Autorze zona twoja ma charakterek,owinela sobie ciebie wokol palca i tyle... doskonale sobie sprawe zdaje ze Ci na niej zalezy i dzieciach i robia co chce....sama jestem zona ale nawet jak sie poklocimy i dni ciche trwaja kilka dni to nie zachowuje sie w taki sposob jak Twoja malzonka,moj maz tez nie...czasem wole pomilczec dluzszy czas,nabrac dystansu i ochlonac niz drzec koty,nie wyobrazam sobie gadac do dzieci by sie do ojca nie odzywalaly i je buntowac,to jakies chore...albo gadac calej rodzinie jaki to moj maz jest zly...dziecinada..a Ty jak nie tupniesz noga i nie bedziesz robil nic w tej kwestii to NIC sie nie zmeini bedzie dalej tak samo...

Gość pokłociłem sie żona
owinęła sobie mnie wokół palca Ja takie teksty słyszałem na romatice w telenowelach, sexu w wielkim mieście i jakis innych takich np MTV Zaznaczam,że to jest rodzina jakiś tam dom i normalne życie z dnia na dzień ludzi koło 30 a nie jakieś romansidło hacięta i słuzba i ameryka południowa,zona sobie nawet nie chce kupic latexowych kazaczków z sex shopu bo twierdzi,że nie jest dziwką i że się mogłem z dziwka ożenić a nie z nią ale pomijając to wszystko Co ja mam zrobić dać sobie spokój i poczuć że żyje bo mam tylko jedno zając się sobą

Gość pokłociłem sie żona
hobby mam to nie o to chodzi tylko o humorki zonki

Gość krwawa czy ty jestes po
krwawa nie masz pojecia o realnymzyciu, kolejne wypowiedzi ewidentnie to potwierdzaja:o Autorze, jesli sie nie postawisz tak jak pisze zona wyzej, to nic sie nie zmieni - gwarantuje

wypowiedz "7letnia zona"

najmadrzejszy nie masz ochoty powiedziec mamie o romansie taty?