Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WeAreAllOfTheStars

1sza randka a psychiczna dziewczyna

Polecane posty

No wiec bylem dzis na randce z dziewczyna ktora jest glupia i mi sie ogolnie nie podoba. Ona za mna szaleje, wiec postanowilem wyprobowac czegos nowego na podryw(test). Wiec tutaj wyczytalem: http://www.uwodzic-uwodzicielki.pl/37/pierwsza-randka-jak-sie-na-niej-zachowac-i-co-robic/ "Dzwoniąc do niej albo rozmawiając, powiedz: Spotkajmy się na kawę/herbatę w jakimś uczęszczanym miejscu, tak żebym w razie sytuacji, kiedy okażesz się jakimś psycholem, miał gdzie uciec i czuł się bezpiecznie. Nigdy nie wiadomo, kim jest obca osoba. Nie tylko ja tym rozśmieszysz, ale od razu stawiasz ją w pozycji, w której to ona musisz udowadniać, że jest normalna itp. Kwalifikujesz ją i dodatkowo przejmujesz dowodzenie i inicjatywę nad waszą relacją. Kobiety uwielbiają, kiedy facet prowadzi." - powiedzialem tak i co? Powiedziala mojemu koledze, ze jestem pierdolniety ale i tak chcialaby mnie przeleciec RADA DLA PANOW NIGDY NIE CZYTAJCIE TYCH GLUPOT ONLINE

Gość Kasia1334452
Dlatego chlopaczki czytaja te glupoty i potem sa jaja. Kiedys bylam na randce z gosicem ktory walnal cos w stylu: "no ale wiesz jak bedziemy uprawiac seks to musisz isc i sie zbadac czy nie masz hiv". No chcialam mu strzelic w ryja:D

hahaha Kasia Na tej stronie jest wlasnie to NAPISANE!! dokladnie to co powiedzialas jest napisane tam xD hahaha to ja juz wiem dlaczego tyle dziewczyn nie chce sie spotkac ponownie;p

Gość lllllllllllooooooooooooooooool
hehehe, natomiast nie rozumiem tytulu watku:D psychiczni to sa tworcy tych poradnikow:D

Gość marabka
:) Witam, rzeczywiscie jest tak ze faceci posilkuja sie jakimis poradnikami:) Chodze czesto na randki, nie dlatego ze szukam milosci i nie moge znalezc ale uwielbiam zawierac nowe znajomosci. Bywa tak z czestotliwosci 7 na 10 randek ze wiem co facet za chwile do mnie powie, slowo w slowo to samo, cale spotkanie wyglada podobnie:) Nie daruje sobie komentarza ze znam juz ten ich poradnik i wszystkie leksykony na pamiec:) ehhh

Gość pytający dzentelmannn
Witam, rzeczywiscie jest tak ze faceci posilkuja sie jakimis poradnikami Chodze czesto na randki, nie dlatego ze szukam milosci i nie moge znalezc ale uwielbiam zawierac nowe znajomosci. Bywa tak z czestotliwosci 7 na 10 randek ze wiem co facet za chwile do mnie powie, slowo w slowo to samo, cale spotkanie wyglada podobnie Nie daruje sobie komentarza ze znam juz ten ich poradnik i wszystkie leksykony na pamiec ehhh Jesli kobietom co nie odpowiada, to niech wezma sprawy w swoje rece, niech to kobiety zapraszaja facetow na randke a nastepnie prowadza rozmowe itd. Wowczas to my, mezczyzni ocenimy wasza inwencje