Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka ;-)

A gdzie są moi wielbiciele?

Polecane posty

ok, nie zrozumiałam :-) to co jest między kochankami to jest tylko i wyłącznie, a gdzie i kiedy to inna sprawa, co kogo kręci :-)

seks tylko w czterech ścianach sypialni? to trochę schematyczne i nudne, lepiej urozmaicić sobie życie :-)

ewka ;-)-- pewnie,może skoki w bok.Przecież to jest dopiero zastrzyk andrealiny niesamowity :D

no i wystraszyliście siemaka a tak już było miło :-P myślałąm, że z tej wanny przeniesiemy sie gdzieś...

Fanfi to akurat jest świństwo a nie adrenalina i takiego gościa to bym chyba wykastrowała, albo gołego i wesołego na ulicę wygoniła. Ale jeśli ludzie są ze sobą to dlaczego nie robić czegoś szalonego? ja piszę o kochankach, nie o przypadkowym seksie na ulicy

Poznaniak papier jest cierpliwy a ja lekkomyślny,ze wsadziłem do ulubionych :(

Fanfi co mi przejdzie? :-) Ty mnie nie znasz jeszce, lubię podkrecić atmosferę i znikać heh :-)

w piątej wieczorem za poważny jesteś :-) a poza tym ja dziewica orleańska to może sobie choć pofantazjuje, co :-P

Fanfi dlaczego? uważasz, ze nie można robić czegoś szalonego? raz sie żyje, a życie jest piękne :-)

pojawił się doswiadczony co? :-P i w piątek wieczorem śmiertelnie poważnie o doggingu :-)

Poznaniak powiedz sie o doggingu bez ograiczenia to poczytamy :-)

Fanfi już mi się zmyślać nie chce :-P a co: statystyki robisz? i ja podobno niedoświadczona nowicjuszka, a kto się na dogging oburza...:-P

To jest u Ciebie chcarakterystyczne ewka u Ciebie.Które pytania Ci nie passi nie odpowiadasz na nie.Ładnie to tak??:(

Niezależnie od mojego doświadczenia na forum (7dni). Dla mnie taka zabawa dogging jest fajna. Niestety nie mam doświadczenia, a porównywanie do zdrady jest bezsensu, Ewka, każdego próbujesz wyciągnąć za temat, a może sama podzielisz sie tymi fantazjami :)

ładnie, nie łądnie, jakoś mnie te psychologiczne analizy nie krecą w piątek wieczorem :-) to co? ciąg dalszy udowadniania mojego niedoświadczenia? :-P

Fanfi czemu charakterystyczne??? tak mnie sledzisz, ze wiesz??? :-P

Poznaniak ja tu o swoich fantazjach strony całe spisałam :-P a dogging mnie kręci, albo seks np. w przebieralni w sklepie, adrenaliza :-)