karla2311 0 Napisano Maj 18, 2012 hej dziewczyny.stramy sie juz z mezem o dziecko jakies 9 lat i nic z tego.moj maz jest kulturysta wiec jakis czas temu przestal brac odzywki itd....bylam u lekarza i powiedzial zenajpierw zeby on sie przebadal i ze zawsze zaczyna sie od faceta bo mniejsze koszty itd...ostatnio w swieta wielkanocne kochalismy sie bez (on juz nicnie bral jakis czas)mnialam potem okres tzn takie plamnienie zuzylam dwie podpaskia potem wkladki trwalo to ze 2 dni teraz polimnie na dole brzuch i mam problem z zalatwieniem sie tzn :kupka:i ciagle cos jem a najchetniej slodycze iostre pikantne rzeczy,chce mi sie ciagle spac i nie mam jakos nastroju a zawsze bylo inaczej.nie mam zadnch ciemnych brodawek ani jakies kreski od pepka w dol.czy moge byc w ciazy nie wiedzac o tym jeszcze bardzo bym chciala.pomozcie.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 19, 2012 Też mam problem z kupką. I też mam ochotę na słodycze i ostre rzeczy. A senność... W nocy minimum 8 godzin i do tego drzemka codziennie minimum 2 godziny. W ciąży nie jestem. P.S. Nie rozumiem na czym polegają Wasze starania skoro kochacie się bez zabezpieczenia raz na półtora miesiąca. Przy takiej częstotliwości raczej ciężko trafić w owulację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robwalka 0 Napisano Maj 19, 2012 zamiast zrobić najpierw test,pyta na forum-masz wątpliwości to idź do apteki po test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach