Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiantkaa

Dlaczego mój facet nie kupuję mi kwiatów?

Polecane posty

Dlaczego mój mężczyzna nie kupuję mi kwiatów? Jesteśmy razem 2 lata, a on kupił mi 2 razy kwiaty cięte ( różę i tulipany), a raz doniczkowego. Tulipany włożył mu mój tata do koszyka jak nie widziałam, a róże również tato mamie kupował na przeprosiny i zawołał mojego żeby z nim poszedł. Temu było głupio i już mi też kupił. A o doniczkowym to mu trułam i trułam.. wypominam mu co chwilę, że facet kobiecie kwiaty kupuję itd. a on mi nie. I tak nic to nie daję, bo on mi ich nie kupi. Pieniądze ma, ale cóż.. brak chęci. Urodziny, imieniny czy inne okazję.. nawet rocznicę. Kwiatów brak! Co z tym zrobić? Nie czuję się przez to wartościową kobietą ;( Też tak macie?

Gość tomekk.........
rzuc go

:D ja tez dostałam od mojego doniczkowego - na walentynki, niespodzianka - powiedział że mam same smutne kwiaty na parapecie i kupił mi takiego kwitnącego żeby było weselej :p a drugi kwiat to róża na dzien kobiet - mi wystarczy, nie robię tragedii z tego powodu, chociaż kwiaty kocham wole mieć faceta który sie o mnie troszczy i tuli co noc niż takiego który jest zakłamanym chamem i zasypuje mnie kwiatami żeby zamydlić oczy bez aluzji oczywiście do nikogo

Gość aniadqwdwqewqe
Moj mi ciagle kupuje kwiaty tylko co z tego jak wolałabym żeby sie bardziej mna interesował ,czesciej przyjeżdzał itd

Gość Palomaaa
Zapytaj go wprost: dlaczego nie kupujesz mi kwiatów