Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netivk

Dlaczega bedąc mężczyzną nie mam możliwości sexu

Polecane posty

Gość netivk

Dlaczega bedąc mężczyzną o sportowej sylwetce i dużym penisie, oraz ogarnietym umysłowo niewidze możliwości mieć kobiety do sexu??

Gość pagnu
idź na dzifki

Gość netivk
no bo, wprawdzie zawsze sie mną interesowaly kobiety, to gdybym sie tak zechcial umowic z którąś na sex to przecież nie ma mowy, jedna powie spadaj, druga da ignor, trzecia powie że jestes za stary

porzadna kobieta sie na to nie zgodzi, wiec pozostaje ci tylko zaplacic i skorzystac z usluch pan do towarzystwa

Gość netivk
no wlaśnie, czyli tak jak to napisalem, bedąc mężczyznom niebrzydkim nie mam możliwości sexu

Gość netivk
pozatym widze ze kobiety z ładnymi piersiami lub przecietnymi maja tam przeróżne propozycje, a jako mezczyzna niewidze takiej możliwości, niechce sie zabic, ale coś takie mysli mam unicestwiające

Gość hfbcikgfjjt
e tam, poszukaj na pewno znajdziesz jakas

Gość netivk
niechce mi sie szukać, jakoś mi żadna nigdy nic niezaoferowała, małolaty ktorym ledwo urosną cycki mają sto razy wieksze wziecie niż ja

Gość naemi
Nie kumam Cie czego nie rozumiesz? Nie wiesz ze Kobiety pragna zwiazkow czulosci namietnosci randek itp a nie tylko meechanicznego seksu? Poza tym przesadzasz sa pewnie i takie co szukaja tylko przygody...Ewentualnie radze zebys zaczal oszukiwac laseczki i udawac ze zalezy Tobie na dluzszej znajomosci , moze milosc ale wtedy musisz sie uzbroic w cierliwosc i poczekac na seks conajmniej do 2 randki:)

Gość Kijutjjutjgyghfhyg
Jestes dziwny? Lub chamski?