Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhijbkjbkj

Dlaczego dla dziewczyny 155-160 cm facet 176 to kurdupel

Polecane posty

Gość do musilka
no wlasnie nie spotkalam sie. i na ulicach czesto widze dziewczyne wyzsza do chlopaka i jakos nikomu to nie przeszkadza, a tu raz w tyg musi byc temat o niskich facetach. moze ktos ma jakies zle doswiadczenia i sie uzala nad soba. dokladnie

Gość do musilka
Tzn to ze wyzsze nie zwracaja uwagi na wzrost to tez zaobserwowalem. Szczegolnie te niskie maja hopla. Ale to akurat po czesci jestem w stanie zrozumiec-probuja wyrownac gen-> natura dazy do usrednienia i splycenia dywergencji w populacji czyli niskie laski podswiadomie chca wysokiego, potomstwo wyjdzie w wiekszosci srednie. Wysokie kobiety nie maja wbrew pozorom az takiego cisnienia na dryblasow bo po pierwsze same sa wysokie i sam wysoki wzrost ich tak nie kreci (zawsze kreci to czego sami nie mamy), po drugie z tego co literatura nawet podaje wysokie dziewczyny podswiadomie szukaja sredniego w wiekszosci okolo rownego sobie wzrostem. W ten sposob natura wyrownuje dywergencje w populacji. No ale z drugiej strony bez przesady ze dziewczyna 150 nie chce kolesia 175 (??) Dla niej to juz jest dryblas. Co ona mu do ramienia siega?

Gość musiłka
moja dobra kolezanka ma meza prawie 2 m a ona z 155, ale wczesniej miala nizszych wiec wydaje mis ie ze nie poleciala na niego ze wzgledu na wzrost :D nie chwalila sie. zreszta widac ze sie kochaja i im to nie przeszkadza. tak jak pisalam sa gusta i gusciki. ale nie wmawiajmy ze wzrost czy cokolwiek innego jest wazniejsze, bo i tak kazdy patrzy na co innego.

jak zwykle jakas pisze ze kocha wysokich, tylko ciekawe czemu ja majac 185 jakos tego brania poza kompem nie widze

Gość do musiłka
skonczyla z dryblasem nie dlatego ze jest dryblasem tylko dlatego ze oni sa z reguly 10 razy pewniejsi siebie niz nie-dryblasy, a to wlasnie dzieki portalom o wlasnie jak ten. Jak sie nawet jakis wielki ale nieksztlatny i nieatrakcyjny dryblas naczyta jaki to jest zajebisty bo ma 2 metry to nawet jakby byl powiekszona wersja 'macka z klanu' to stanie sie o wiele pewniejszy siebie i bezposrednio bedzie podchodzic do jednej drugiej trzeciej, A sama pewnosc sibeie bardzo kobiety kreci i to jest wlasnie cala ta mechanika tego.

Gość bo to jest jak
niby z mężami że są dobrym kąskiem dla innych kobiet, podobno są zajebiści i warci uwagi chociażby z tego powodu że ktoś ich chciał a prawda jest taka że zarówno ja jak i moi koledzy którzy mają żony na nadmiar panienek nie narzekają. Owszem zdarzają się chętne ale to małolaty najczęsciej.

Gość bo to jest jak
to do janekrys było

E tam. Chrzanić wzrost. Ważniejsze chyba, czy dobrze wam z kimś, a nie. Pierwszego faceta miałam dwumetrowego, a teraz właśnie 174 a ja mam 166 i jakoś go za kurdupla nie postrzegałam. Ale teraz przynajmniej nie muszę skakać żeby go pocałować.:D

Gość no wiec wg
"elity lasek z kafe" jestes nienormalna i powinnas sie leczyc. Takiego faceta POWINNAS uwazac za kurdupla i nie powinnas czuc sie z nim bezpiecznie nawet jak jest 3 razy lepiej zbudowany niz jakis 2 metrowy kolec o wadze 40 kg. Na ktorego azja moglby sie nabic w filmie. A tym BARDZIEJ nie mozesz takiego uwazac za atrakcyjnego. One rzekly.

Gość subiektywny macho
a wiecie ile lasek miał Dany De Vito ? Wielkość nie mierzy się w się w cm !!! :D

Gość musiłka
Co wy z tym wzrostem i bezpieczeństwem. To zależy czy się ma zaufanie do swojego partnera a nie czy wyższy czy niższy :-/

Gość Billy Joe 190cm
smieszne jest to wszystko, niektore argumentują ze facet który jest nizszy a ladniejszy a wyższy brzydszy.. ze niby wybralyby ladniejszego:Pnizszego a w rzeczywistości jest zupełnie co innego. facet 180+ może mieć morde konia, być rudy, mieć wasy, lysiejacy a laska wybiera jego "bo tak czuje" :D:D i to jest niezły schiz, facet który ma mozg myszy nieraz przy pierszym poznaniu. dogadywanie się, inteligencja, phi daJCIE SPOKOJ.. stoji takich dwóch i kobieta w ogole nie patrzy na dogadywanie, wysoki często ja nie szauje, zdradza, jest glupi i wszystko trzeba mu tlumaczyc, nigdzie się nei miesci.. ale dla kobiety nie ma to znaczenia, ma maślane oczy do tej zlej osoby brzydkiej bo ma wzrost i tyle w tym temacie. ale sa tez wartościowe dziewczyny co dla nich wzrost nie ma ŻADNEG ZNACZENIA, a jak już ma ona ma 150;) a chce takiego co ma 180... minimum to dajcie spokoj, wykorzystajcie ja i gra się toczy dalej

Gość Rico 32
lol jak czytam wszystkie wypowiedzi to ciesze sie bardzo ze jak bylem maly to pilem mleko litrami :P i tak wyroslem na 196 cm :P Ale przyznam racje co nie ktore Panie tutaj pisaly, wysoki facet z waga 60kg to juz totalna klapa i do tego w rurkach. W pracy mam paru gosci z takim wzrostem, ba nawet wyzszych ode mnie ale same kije a ja sam w porownaniu do nich waze 100kg i tego sie trzymam, ewentulanie zjade do 97kg ale nigdy nie ponizej ani nie za duzo :P