Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ulkaaaaaaa

skad macie tyle kasy

Polecane posty

Go艣膰 ulkaaaaaaa

no wlasnei skad jak to mozliwe ze do 30 macie wlasne firmy, samochody mieszkania skad na to bierzecie fundusze od rodzicow?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bfbfbf
pewnie od rodzicow albo kredyty biora lub tez jebia za granica na zmywakach by cos uzbierac i zalozyc wlasnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ingrida
temat nieadekwatny do forum,tutaj nikt nie ma kasy,dlatego tez wszyscy sie tu swietnie dogaduj膮 :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghghgjkhj
ja nie mialam ani z艂ot贸wki na firme, zaczelam od zera trzeba miec olej w g艂owie a nie jad!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maturks4
Ta "kasa" to tylko w wyobra藕ni pobo偶ne 偶yczenia naiwniaczk贸w na kafe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ingrida
OPR脫CZ OCZYWI艢CIE OS脫B CIERPI膭CYCH NA SWEGO RODZAJU ZABURZENIA PSYCHICZNE NP .OSOBNIK POWY呕EJ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja to nie mam kasy ale
zamierzam przed trzydziestk膮 wzi膮膰 kredyt na ma艂e mieszkanko - to du偶y sukces, bo nawet na kredyt nie ka偶dego sta膰 i nie jest 艂atwo osi膮gn膮膰 tak膮 stabilno艣膰 finansow膮 w Polsce. Mnie si臋 uda艂o, mam nadziej臋, 偶e przez te par臋 lat co mi zosta艂o do trzydziestki od艂o偶臋 troch臋 na wk艂ad w艂asny i umocni臋 (a nie os艂abi臋) moj膮 pozycj臋 w bran偶y, tak 偶e tego kredytowanego mieszkania si臋 dorobi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ingrida
oczywi艣cie ,ze nie ,tobie sie wybacza ze wzgledu na zaburzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 analiza liza
mam 28 lat i na innym topiku napisa艂am wczoraj 偶e mam luksusowe mieszkanie za got贸wk臋, samoch贸d normalny , nowa skoda , w艂asna firma i chcia艂am napisa膰 jak do tego dosz艂am, bez pomocy rodzic贸w bo oni s膮 biedni - to mnie wy艣miali nie wiem czy to dla nich nic specjalnego czy raczej wydaje im si臋 偶e to niemo偶liwe

Udost臋pnij ten post

analiza polaczkowata zazdro艣膰 przyzwyczaj si臋 na tym forum,765% mieszka u rodzic贸w i na wyjnamie wi臋c si臋 nie dziw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulkaaaaaaa
nam ludza biednym jest cezko uwierzyc heh a w jakich zawodach pracujecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ingrida
ale ja ci wcale 偶le nie 偶ycz臋 bo g贸wno mnie to obchodzi kim i skad jeste艣,ale masz powa偶ne problemy ze soba i to jest pewne ,a napewno nie to 偶e ty masz pieni膮dze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 analiza liza
jenifer, a w艂asnie pytanie tam brzmia艂o jak do tego doszli艣cie chcia艂am napisa膰 i wysmiali mnie mam to bez znajomo艣ci , mam biednych rodzic贸w i wyksz srednie

Udost臋pnij ten post

bo zazdroszcz膮 i tyle ich zycie toczy sie na katerfii tutaj tylko s膮 mocni w g臋bie bo w normalnym zyciu nic nie osiagneli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulkaaaaaaa
a w jakich zawodach pracujecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takmisiezdaje
---------mam 28 lat i na innym topiku napisa艂am wczoraj 偶e mam luksusowe mieszkanie za got贸wk臋, samoch贸d normalny , nowa skoda , w艂asna firma---- a dlaczego masz potzrebe takiego pisania? wysmiali cie bo normalni ludzie nie tworza takich topow wiec podpadasz pod mitomanke, tym bardziej ze wydaje ci sie ze wlasna firma to jakis mount everest a zwrot "luksusowe mieszkanie" brzmi sztucznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulkaaaaaaa
no moze m,a luksusy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ingrida
oczywi艣cie ,偶e cie wysmiali tak jak wy艣miewaja j8787 przecie偶 od dawna wiadomo,ze wszyscy bogaci,wykszta艂ceni itp.ka偶d膮 wolna chwil臋 sp臋dzaja na kafe opowiadj膮c cuda o soich dokonaniach i zgromadzonym majatku :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulkowaaaa
hehe a wiec te info o bogactwie to klmastwa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ingrida
znam wiele naprawd臋 wiele os贸b kt贸rzy maja jak膮艣 tam kas臋 ,powiedzmy ponadprzeci臋tn膮,ale nikt absolutnie nikt z nich nie wie wog贸le o istnieniu takiego forum ,a juz nie wspominaj膮c o marnotrawieniu czasu na czym艣 takim posiadaj膮c pieni膮dze,przecie偶 to jest tak oczywiste ,ze chyba niezrozumia艂e tylko dla idioty,ze posiadanie kasy i siedzenie non stop na kafe wyklucza sie bezwzgl臋dnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghghgjkhj
mi sie nawe nie chce pisac, przeciez jak ktos chce to sobie moze dzialanosc otworzyc, jak ma 艂eb na karku to da rade tylko musi miec pomysl, nie kazdy jest taki zakompleksiony i dowartosciowuje sie na forum jak piszecie, niektorzy zwyczajnie robia to co chca i nie zakladaja takich tematow skad w was tyle zawisci? wezcie sie do roboty i tyle niktwam nie broni zazdroscicie wszystkiego ale sami nic nie zrobicie by pieniadze miec przeciez nie bede wam tu wklejach wyciagow z bankow czy faktur ktore wystawiam, nie bede nikomu nic udowadniac, wolicie nie wierzyc i tkwic w przekonaniu ze dorobic mozna sie tylko za granica i mi to pasi przynajmniej mam niej konkurencji :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do debila wyzej
a ja np chetnie poczytam jak udalo jej sie zalozyc wlasna firme i osiagnela sukces nie jest to zaden przejaw mitomanii ze ktos ma ochote o tym napisac, tzreba sie cieszyc ze ktos ma ochote sie podzielic bo inni moga czerpac z tego inspiracje i wiare ze w tym kraju jednak sie da ! dlatego kolezanko od wlasnej firmy badz uprzejma opisac tu swoja historie jesli masz ochote i miej w doopie takich debili ktorzy potrafia tylko krytykowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 analiza liza
pracuje na w艂asn膮 dzia艂alno艣膰 i zarabiam dobrze ale nie z tego mia艂am du偶a got贸wk臋 kiedys gdy mia艂am 20 lat kolega mojego brata pasjonowa艂 sie budowa domu i miejscowo艣ciami podmiejskimi przyjecha艂 kiedys do nas i powiedzia艂 偶e jaka艣 tam gmina organizuje przetarg na dzia艂ki i mozna przystapi膰 do licytacji a ja wtedy akurat mia艂am troche kasy , zreszta zarobi艂am raczej na nielegalnym handlu tzn nie opodatkowanym usk艂ada艂am no i przyst膮pi艂am ja do przetargu , kupi艂am 2 dzia艂ki budowlane , obecnie po 8 latach sprzeda艂am jedn膮 za 300 tys , razem z moimi oszcz臋dno艣ciami z pracy by艂o wi臋cej , mam tez ulokowana kas臋 na funduszach i lokatach , kredyt贸w nie mam tak oglednie napisa艂am czyli jakas tam smyk艂ka do marketingu , handlu, juz jak mia艂am 18 lat to od brata sie uczy艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ingrida
ulkowa robisz z siebie idiotk臋 czy ni膮 jestes ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ingrida
:-D :-D 呕ONA BOGATEGO M臉呕A :-D siedzi na kafe :-D:-D:-D ty jestes pustakiem to fakt ,ale jeste艣 r贸wnie偶 chora jenny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ingrida
:-D ale jaja 偶ona bogatego m臋偶a z nadmiarem wolnego czasu siedzi na kafe :-D:-D:-D wsp贸艂czuje tylko tym ,kt贸rzy 艂ykneli te twoje wypociny jenny

Udost臋pnij ten post