Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antymatka

co jest takiego swietnego w macierzynstwie?

Polecane posty

O rany na tym temacie życie autorki sprowadza się do ciasnej pochwy.Nie ma co,szerokie perspektywy :]

Gość antymatka
14:27 [zgłoś do usunięcia] ndcksjcjckj myślę, że antymatka jest projektem, który ma za zadanie ośmieszyć i zdemonizować kobiety, które po prostu nie chcę mieć dzieci. ta jak ja. smutne BINGO :classic_cool: jedyna madra :classic_cool: czyli wychodzi na to, ze kobiety bezdzietne sa inteligentniejsze :D

kobiety bezdzietne sa inteligentniejsze-tak zgadza się bo myślą ciasnymi pochwami

Gość antymatka
dopiero ona wpadla ze wypisuje tu bzdury zeby wam podniesc cisnienie w to piekne niedzielne popoludnie :classic_cool: chociaz jedno sie zgadza, cipke mam zajebiscie ciasna :classic_cool:

ale co Ty się teraz przed nami usprawiedliwiasz ? nie kontynuujesz tematu w sprawie zadanego pytania, piszesz nam że jestem utrzymanką, kochanką etc.. teksty w stylu "nie jestem dziwką" , "szanuję się" proszę schowaj między wiersze...dla takich facetów co zdradzają kobiety też jesteś nikim bo prędzej czy później wymieni na inny model a Ty się cieszysz bo ochłap dostaniesz ;)

Gość antymatka
[zgłoś do usunięcia] wglowiesieniemiesci ale co Ty się teraz przed nami usprawiedliwiasz ? nie kontynuujesz tematu w sprawie zadanego pytania, piszesz nam że jestem utrzymanką, kochanką etc.. teksty w stylu "nie jestem dziwką" , "szanuję się" proszę schowaj między wiersze...dla takich facetów co zdradzają kobiety też jesteś nikim bo prędzej czy później wymieni na inny model a Ty się cieszysz bo ochłap dostaniesz czytaj moj post wyzej :classic_cool:

Gość antymatka
dobra, koniec tematu bo przyszla tu ta chora psychicznie czarownica i bedzie wypisywac swoje dyrdymaly :classic_cool: powinni ja zamknac, mozna to gdzies zglosic zeby ja ubezwlasnowolnili bo w koncu zrobi komus krzywde 😭

Gość 123era
kocia najlepiej jakbyś ty w końcu zdechła

nikt Wam antymatkom dzieciora do brzucha nie wsadzi, a antymatka niech się cieszy, że antykoncepcja jej nie szwankuje bo jak wpadniesz to podzielisz los tych co usunęły ciążę a trauma do końca życia zostanie w Twojej ciasnej głowie. jeszcze raz napisze i po raz ostatni, zasada "my mamy" nie oznacza, że Wy też musicie mieć, możecie spełniać się jak tam chcecie, tylko nie udowadniajcie na siłę prężąc się przed klawiaturą, że tak jest lepiej dla wszystkich na świecie. Nie byłoby Was gdyby nie Wasze matki więc z nimi dyskutujcie o macierzyństwie a nie z nami, zapytajcie swoje matki albo ojców czy zdradzali, czy matki miały ciasne dziurki etc.. ;) a antymatka niech się pochwali przed swoją, że dymają ją żonaci faceci ;) miłej pogaduszki życzę

Gość matkajestem
To moze ja sie wypowiem jako matka. Nie ma plusow macierzynstwa to wszytsko bujda po to aby kobiety sie niezniechecały do rodzenia dzieci. Wszyscy dodokoła mi powatazali jaie to cudowne itp. jedyne kto miał mi odwage powiedziec jak jest naprawdę to bratowa z którą sie w dodatku nie za bardzo lubiłam. Teraz dochodze od wniosku ze to była jedyna osoba ktora potraktowała moje pytanie szczerze.

Gość antymatka
nikt mnie jeszcze nie dymal, jestem dziewica dlatego moja pochwa jest zajebiscie ciasna :O bosz wy tu lykacie wszystko jak pelikany :O

Gość Autorko jesteś
kolejną która drazni byka tylko pytanie po co? Po co się udzielasz skoro podjęłaś już decyzję? Czyżby złościła cię podświadomia twoja natura i chcesz za to komuś dołożyć?????? ;). W wieku 38 lat nie licz na ciążę a jeżeli już to licz jak najbardziej na brak energii przy dziecku które od matki jej wymaga , będziesz delikatnie mówiąc starym próchnem jak dziecko pójdzie do szkoły i to ma być inteligencja???? Kto inteligentny pcha się w pieluchy mając pod 40 tkę:D ....chyba że ktoś długo walczył o ciążę lub innhy skrajny przypadek wtedy nawet bym się nie odzywała. Inteligentna antymatka powinna użyć szarych komórek i zapomnieć o temacie dzieci i nie drażnić samej siebie pisząc na kafe:). Tu na kafe wiele matek chwali lub narzeka na dzieci ale wiedz autorko że narzekanie to norma przy obowiązkach i zmęczeniu oraz poświęceniu więc uważaj i ucz sie pilnie z lektury od innych matek bo jeżeli ciebie już teraz nie stać na takie poświęcenie to nie będzie też stać na to pod 40 stkę:). Daruj sobie dzieci i zyj jak potrafisz najlepiej. Pamiętaj też że dziecko to choć nie zawsze poród sn to jednak zawsze pieluchy, ząbkowanie, kupy i wiele , wiele innych ........ No...Mam nadzieję że skutecznie cię zniechęciłam i zrobiłam tym sposobem coś dla społeczeństwa :).

Gość kdnsjkdn
:D dobre :) Bravo.

Gość antymatka
wlasnie ze kiedys bede miala dziecko, wszystkiego trzeba w zyciu sprobowac, zatrudnie nianie :classic_cool:

Gość kdnsjkdn
:D Dziecko drogie :). Przytulam cię bo mi cię żal . Walcz kobieto , walcz ale mądrze bo póki co chcesz coś pokazać a nie bardzo masz co. W każdym razie powodzenia:). Bye

Gość antymatka
nic nie chcialam pokazac, chcialam wkurwic pare osob i chyba mi sie udalo :classic_cool: a dzieckiem juz nie jestem :classic_cool:

Gość przygodynieumiałka
No tak, niania wychowa, przebierze, przewinie, poda w nocy żel na bolesne ząbkowanie, zmierzy temperaturę, pójdzie do lekarza na szczepienie i ogólnie wszystko zrobi a także pójdzie za ciebie na stół na cc i zrobi zakupy, ugotuje dziecku obiadki ....ups pomyłka , miało być poda słoiczek :D. Oj kochana , ty nie rób nigdy dziecka boś sama nim jest.

Kocia Czarownica-Nox spieprzaj stąd-myślisz że nie pamiętam twojej gęby?

Gość przygodynieumiałka
No skoro chciałaś wkurzyć parę osób to trzeba było tak odrazu ;). Nie ma jak siąść na kafe i powkurwiać parę osób , nie? :D. Super sprawa :). Trochę emocje toba targają skoro masz takie potrzeby , może trzeba inaczej to załatwić ?

Gość O , to może ziółka
albo dobrego psychologa ? :D

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Antymatko piszesz, że chcesz urodzic w wieku 38 lat. Sama sobie przeczysz..Idąc twoim tokiem rozumowania twój fagas będzie dmuchał młodsze laski z ciasną cipką a nie starą rurę z flakiem zamiast brzucha... A tak między nami to odrób lekcje bo wakacje się jeszcze nie zaczęły TĘPA GIMNAZJALISTKO.

Gość matkajestem
Tak macierzyństwo to jedno wielkie pasmo poświeceń,. Do końca życia własnego. Więc ja ci tez radze autorko daj sobie spokój, ja gdybym mogła cofnąc czas nie zdecydowałabym sie na ten krok. Plusy: -swoboda -wolnośc -kasa zostaje dla ciebie -nie masz wyrzeczeń(robisz co chcesz z kim chcesz i kiedy chcesz) A dlaczego inne tak naciskaja ? Ja juz teraz wiem naciskaja bo im jest zle to dlaczrego komus ma byc dobrze.MOja szczera rada korzystaj z życia, wyciagnij z niego ile sie da, dzieciak ci podrosnie to i tak cie będzie miał w dupie. Zycie potrafi sie w ciagu jednego dnia zmienic o 180 stopni. Mozesz spotkac na swojej drodze wiele mozliwosci, ktore jako matka będziesz musiała odrzucic. Czy warto? Nie sądze.

Gość kaliforniablue
Ale zgniot :D

Gość do matkajestem
Ale ty nie zrozumiałaś...Autorka chce mieć dziecko tyle że jak już osiągnie sędziwy wiek a póki co młodośc chce spędzić siedząc na kafe i wkurwiając te co już to dziecko mają. Kumasz o co biega? :D. Ona będzie miała nianię więc i tak będzie wolna więc daruj sobie swoje rady bo ona ma to wszystko w małym paluszku:)

Gość antymatka
mam 20 lat :O dlaczego w wieku 38 lat najwczesniej? dlatego wlasnie, zeby mnie bylo juz stac na nianie, gosposie, zebym miala czas o siebie dbac i zebym nie wygladala staro i na zmeczona i zeby miec kase na usuwanie skory z brzucha i nowe cycki, a cipke bede miec dalej ciasna bo urodze przez cc wiec moj fagas nie bedzie nikogo innego dymal a jak bedzie to go wypierdole i sie nie wyplaci do konca zycia :O

Gość antymatka
nie spedzam mlodosci na kafe :classic_cool: nudzi mi sie dzis :classic_cool:

Gość Kurcze, jedna
się gryzie z myślą że jej pochwa się rozciągnie , druga jej radzi by dziecka nie miała bo wolnośc i te sprawy a ja sobie tak myślę, matko ale wy głupie i płytkie jesteście :D. Asfalt to głębina z podwójnym dnem przy was.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
starego próchna nie będzie dymał;-) czasu kasą nie zatrzymasz gówniany projekcie.