Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhyjfjhtft

Dlaczego prawie kazda kobieta musi miec za partnera dryblasa 190 cm?

Polecane posty

"le jak ma do wyboru wysokich i niskiego, to jakie mam możliwości manewru?" podstawowy problem to ten że jesteś debilem ale to cię zdaje się nie martwi.

Gość karzeł 176 cm
w duzym miescie srednia wzrostu mlodych typoe bedzie spokojnie 183 cm, jak nie wiecej, co innego na wsi, tam jak jade do rodziny to jestem dryblasem nawet wsrod mlodych 20 latkow, ale to prawdziwa zapdla wies na poludniowym wschodzie PL gdzie psy dupami szczekaja a kobiety w strumieniach rodza.

dziewczynę można przyciągnąć wyglądem, pieniędzmi etc., ale zatrzymać ją przy sobie tylko i wyłącznie charakterem

Gość i ten koles jest zdrowy
od 10 godzin nawija ze jest niski i nie ma ZADNYCH szans na laske. Poza tym okazuje sie ze celuje w jakas glupia dupe ktora patrzy tylko na wzrost. Niezly cyrk :D:D:D

nie no nie jest glupia pewnie wyczytales jej to ze sposobu jak patrzy na WYSOKICH :classic_cool:

Gość karzeł 176 cm
dziewczynę można przyciągnąć wyglądem, pieniędzmi etc., ale zatrzymać ją przy sobie tylko i wyłącznie charakterem W szyjke macicy sobie wetknij te dyrdymaly i zacznij nimi pocierac, moze cos ci sie zapali. Bo we lbie nie chce.

"Poza tym okazuje sie ze celuje w jakas glupia d**e ktora patrzy tylko na wzrost." to są jego urojenia. nie jest się w stanie przyznać przed sobą do swoich słabych stron więc wmawia sobie i wszystkim wokół że wszelkie jego niepowodzenia biorą się z faktu że nie ma 180 cm wzrostu bo na to przecież nie ma zupełnie wpływu.

bede sie wcinal gdzie chce bo taki NIZIOLEK moze sobie tylko popsioczyc na damskich forum :classic_cool:

Gość karzeł 176 cm
offerma sam wiesz ze mam racje ale nie dopuszczasz do siebie tej mysli bo sam nie chcesz sie uwazac za karla. Ale nim kurwa jastes chicazbys rzeczywistosc przeklamywal, jestes malym kurwa przykrotkim jebanym karlem ktory moze dorobic tylko jako stojak na rowery w rynku jakiegos duzego miasta. Na kobiete nie masz co liczyc chocbys sie w ciuchy od armaniego ubral i dupe pozlocil a chuja na sredniowieczne krolewskie krysztalowe berlo podmienil.

Gość Karol 79
ja mam 172 cm ....i z doświadczenia wiem że w łóżku filigranowe laleczki albo do 170cm są rewelacyjne...poza tym lepiej tańczą i są żywsze no i cycuszek zawsze się ładnie prezentuje....moja ma 162 i za nic nie wymienie na jakąś wolnobieżną żyrafe...życie ...samo życie... :D

Gość jak koleś jest przystojny
seksowny i ma zayebisty charakter, to se może mieć i te 170 pare cm więc pogódźcie się, że skoro was żadna nie chce, to nie tylko przez wzrost, ale przez milion innych cech; a więc jest gorzej, niż myślicie, bo na sam wzrost swoich powodzeń nie możecie zwalić :classic_cool:

Gość karzeł 176 cm
Ale nie miej pretensji do mnie, to obraz naszych kobiet, a raczej tego co soba reprezentuja i co uwazaja za priorytet w swoim zyciu.

Oczywiscie , w ogole jakim trzeba byc idiota by zwalac wszystkie swoje niepowodzenia na wzrost? . Jeszcze bym to zrozumial gdybym w zyciu nie widzial pra koles 170-180 i laska nizsza badz rowna. Ale takich jest od cholery, a tu czub ciagle mamrota o swoim "kalectwie" ty dzieciaku nawet nie wiesz o czym pierdolisz w ogole.

Gość Zuzanna Amelia & 27
Karzel - nie czytam wszystkich twoich postow ale te ktore przeczytalam sa az tak pelne chamstwa, wulgarnosci i agresji , ze nawet jakbys mial 190 i wygladal jak vratt pitt to i tak watpoie czy jakas dziewczyna by cie chciala. Po prostu az sie niedobrze robi od twojej wulgarnosci i agresji. Sterydy bierzesz ze ci tak odpala czy naprawde taki jestes ?

Gość karzeł 176 cm
do "jak koles jest przystojny" spierdalaj.

Gość karzeł 176 cm
jestem zyebem 🖐️

sam se spierdalaj pasztecie co zwala wszystko na wzrost :D jesteś pewnie brzydki i chuderlawy, a może właśnie gruby? i pewnie jesteś nudny i głupi. to są przyczyny twoich niepowodzeń :classic_cool:

"offerma sam wiesz ze mam racje" wiem tylko że jesteś frajerem. totalnym leszczem który nie potrafi spojrzeć prawdzie w oczy i próbuje obwiniać wzrost za to jaki jest wmawiając sobie że jakby miał 10 cm więcej to świat by leżał u jego stóp.

Gość karzeł 176 cm
jakbys tu byla juz bys tak w morde oberwala ze myliliby cie na ulicy z ludzmi z progeria

no gdzie taki karzełek by mnie pobił? na stołku byś stanął żeby mi przywalić? :D

Gość Centymetry prawiczków:
Grzeslaw - 155 cm ****** IMO - 162 cm Ble Ble - 164 cm Kurdu_Bydzia - 169 cm ****** Offerma - 172 cm Korjonos - 173 cm Argen - 175 cm SamotnikXI - 174 cm frodo the niziołek - 174,5 cm Beliar - 177 cm ****** Darker - 185 cm Prawiczek bez wiary - 185 cm Looooser - 185 cm ****** Ten ostatni niedziel - 190 cm Cream - 191 FHG - 191 cm BSA - 193 cm

Gość karzeł 176 cm
a to co mowie to efekt tego jak kobiety traktuja "karlow". Na psychologiczne efekty presji nie trzeba dlugo czekac.

Gość Centymetry prawiczków:
prawiczki z 4 i 5 grupy są wysocy, a jednak mają problemy z kobietami.