Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhyjfjhtft

Dlaczego prawie kazda kobieta musi miec za partnera dryblasa 190 cm?

Polecane posty

"to cos" to moze byc blysk w oku, inteligencja, poczucie humoru, feromony, aura jaka wokol siebie rozsiewa, zniewalajacy usmiech, glebokie spojrzenie, pewnosc siebie itd itd ... dajcie juz spokoj z tym wzrostem. jestem ciekawa kto to wymyslil i jakim cudem udalo mu sie przekonac tylu facetow ze za wszystkie zyciowe porazki winic nalezy swoj wzrost

Gość karzeł 176 cm
po prostu obluda kobiet nie zna granic, jezeli cos pisza/mowia to trzeba zawsze czytac to odwrotnie. Jak pisze ze podobal jej sie koles 170 cm tzn ze aktualnie jest z typem 2 metry (oczywiscie pierdoli ze to z przypadku), jak mowi ze seks nie gra dla niej roli tzn ze ma tylko to w glowie , jak pisze ze lubi drobnych tzn ze leci na naprawde dojebanych karkow, takich zdrowo dojebanych

karzeł 176 cm A wymagaj sobie, kto Ci zabrania?! Dopiero niedawno na kafe przewijał się wątek założony prze jakiegoś faceta, któremu nagle zaczęło przeszkadzać, że jego laska ma mały biust. Wy to dopiero jesteście pokrzywdzeni, żadna Was nie chce a Wy przecież wymagań nie macie. Jasne :o upierdoliliście sobie, że żadna Was nie chce przez wzrost. W tym jest problem. Jak na samym starcie zaczynacie jęczeć, że jesteście niscy i w ogóle do dupy to się nie dziwcie, że laski mają na Was wyjebane. I nie wiem czy ten tekst o facecie 190 był akurat kierowany do mnie, ale nie, nie jesteśmy parą a spotkać, spotkaliśmy się przypadkiem. Bo jak to frodo uznał, ja akurat nie zachowuję się jak jakieś zwierzę co ma cieczkę i nie szukałam dryblasa, bo ten ma najlepsze geny. Żałosne...

Gość karzeł 176 cm
no tyle ze ja wiem jak wygladam mam ryja w 95 % podobnego do tego przypakowanego typa ze "zmierzchu", takie ciemne oczy itp i ryj idntyczny. i co kurwa? gowno to mi dalo

"dajcie juz spokoj z tym wzrostem. jestem ciekawa kto to wymyslil i jakim cudem udalo mu sie przekonac tylu facetow ze za wszystkie zyciowe porazki winic nalezy swoj wzrost" to loserzy wymyślili, żeby mieć czym usprawiedliwiać swoje ogólnożyciowe przegraństwo :)

Gość karzeł 176 cm
do taylora lautnera, teraz sobie kurwa przypomnialem. no i na chuj mi to jak jestem karlem?

Hybryda - nigdy w życiu poza kafe nie powiedziałem nic o swoim wzroście. Dobra, raz koleżance, która powiedziała, że chciałaby być wyższa. ale tak poza tym - na ten temat cicho sza

Gość karzeł 176 cm
one maja takiego jeba na punkcie wzrostu ze gotowe bylyby usmiercic dziecko jezeli dowiedzialyby sie ze bedzie ono w przyszlosci na 100%niskie. 99% kobiet tak zrobi, to sa jebane zwierzeta, tutaj pierdola coi innego a posluchalibyscie sobie ich rozmow jak sa w grupie, jak gadaj miedzy soba o kolesiach, to sa kroliki rozplodowe, jakby sie tu podlozyc jakiemus wielkiemu reprezentacyjnemu gachowi, i zeby kolezanki go jej zazdrosccily.

frodo the niziołek To tak się mówi, a jak przyjdzie co do czego, to każdy kręci nosem, bo ta ma za mały cyc, tamta za małą dupę, a jeszcze następna ma krótkie nogi. Robicie z siebie takich męczenników narodu, niechcianych przez wszystkie kobiety. I może właśnie to odstrasza od Was dziewczyny. Nawet jak nie powiesz tego wprost, to uwierz, że takie rzeczy czasami da się wyczuć na kilometr.

"Przecież to prawda!" bzdura nie prawda. tak się tego czepiłeś jakby to było jedyne kryterium jakim kierują się kobiety. tymczasem 174 cm to ma lewis hamilton i jakoś spotyka się z nicole scherzinger i co?

Dlatego na potencjalnych partnerów z którymi chcą mieć dziecko wybierają wysokich facetów, bo twierdzą, że tacy mają lepsze geny.

Gość karzeł 176 cm
ciekawe czemu niscy kolesie chodza zalamani i placza po forach ze maja zjebane zycie a ci wysocy nie? Chyba to sie bierze z jakich doswiadczen, nie z powietrza ani nie z klopa w czasie srania? Skad sie bierze fenomen wyzszosci wysokiego wzrostu nad niskim a zatem powodzenia w zyciu lub nie? od kobiet

Gość onitakmaja
prowo i koles jeszcze w dodatk pisze kilkoma nickami, na bank prowo

karzeł 176 cm Zacznijmy od tego, że nie jesteś karłem :o a po drugie nie rób z nas jakichś dziwek, nie nasza wina, że każda Cię olewała. I w sumie to się nie dziwie, skoro zachowujesz się jak koleś z chorobą wściekłych krów. Jeszcze trochę a zapieni mi cały monitor :o

Hybryda - akurat nie trafiłaś z tym : ta ma za mały cyc, tamta za małą d**ę, a jeszcze następna ma krótkie nogi Mój obiekt westchnień ma wszystkie te cechy i nadal jest obiektem westchnien. Przy mnie być nic nie wyczuła. Po prostu widziałabyś, że jestem za niski.

Gość karzeł 176 cm
ale z drugiej strony wkurwia mnie takie jeczenie niektorych tu na forum, koles pierdoli ze jest gownem , ze jest zerem zamiast powiedziec wprost ze to cale zlo od tych kurew sie bierze. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia w wygladzie, moj wzrost pasuje do calej symetrii ciala to te szmaty twierdza ze cialo ma byc kurwa dlugie jak chinski rok. niewazne kurwa jak wazne zeby kurwa wygladalo jak latarnia mialo 15 metrow

Samotnik, to też kwestia chemii, a ta zaskakuje, jak wiesz :) mi się podoba taki jeden co ma 170 cm (dosłownie) ach! :)

Gość karzeł 176 cm
nie pisz do mnie kurvo

Hybryda - a co taki karzeł może wskórać u tak fajnej dziewczyny? Mamy dużo wspólnych wysokich kolegów, jak ja w jej oczach muszę wyglądać na ich tle?:(

Gość karzeł 176 cm
jak ci dam kurwo prowo to bedziesz swoje jajowody z ulicy na patyk nawijac