Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alukla

jestem mezatka i spotykam sie z zonatym facetem tylko na seks

Polecane posty

Gość same cnotki niewydymki
a ciekawe jak patrza na swoje zdradzane żony niegrzeczni męzowie?moim zdaniem wyrzutów nie mają ,no czasem kwiaty kupią bez okazji

Gość mufin....
no niestety z takim podejsciem nie dziwie sie ze wieksza czesc kobiet zawsze dostaje po dupie od zycia i jest z gory na przegranej pozycji ze wzgledu na plec skoro zawsze wam wszystkich szkoda i nie umiecie zadbac o wlasna przyjemnosc

Gość zmartwionaona
ja mam większy problem..kocham innego faceta a to nie jest mój mąż..po latach go spotkałam i wszystko w nas odżyło..i co mam zrobić? dodam ze nasze rozstanie nie było całkiem z naszej winy.

Gość pomijając kwestie moralne
I patrząc typowo praktycznie zastanow się co by było gdyby się wydało. jak zareaguje mąż? to nie tylko sex będziesz go teraz oszukiwac. umiesz kłamać? zastanow się jak by wyglądało twoje życie bez męża,czy będziesz tęsknić i czy będzie ci go brakowało? bo to że się wyda to jest bardziej jak pewne. przemysl a potem zdecyduj. a i nie wszyscy zdradzają. jest jeszcze coś takiego jak miłość między ludźmi,wystarczyło się wyszaleć przed ślubem :)

Gość nie wszyscy faceci zdradzają .
tak samo jak nie wszystkie baby, większość nie zdradza a poziom na tym forum jest jaki jest

Gość emilianna
hmm... po pierwsze złe forum na taki temat;) rzadko która kobieta w ciązy ,połogu świeża mama myśli o zdradach;) Ty już postanowiłaś autorko ,ale potrzebujesz żeby ktoś Ci powiedział ,że to co robisz jest normalne i dobre .Szukasz potwierdzenia ,że nie jesteś jedyna. No coż nie jesteś:) Też zdecydowałam sie na ten układ.Było fajnie ,chciało mi się starać ,dbać o siebie .Ta adrenalina ,ukradkowe spotkania,ssmy itd.A najlepsze jest to ,ze korzystała na tym moja rodzina ,byłam zadowolona ,usmiechnieta,przez wyrzuty sumienia bardziej o nich dbałam. po pewnym czasie on zapragnął mieć mnie na własność ,zrobił się zazdrosny wiec zakonczyłam to i nie szukam już wiecej przygód.Wiem jak to jest i wystarczy.Czasem tesknie ale to rzadkie chwile. Paradoksalnie jest mi teraz lepiej z mezem ,moze doroslam a moze docenilam co mam? Maz nie wie o niczym,mam nadzieje ,ze sie nie dowie.Jesli stanie sie inaczej poniose konsekwencje,wiem o tym. Jestes dorosla wiec decyduj sama o sobie A ja mam pytanie do Ciebie.Co zrobiłabyś gdyby to mąż sypiał z inna kobieta i mówił,ze to nie ma znaczenia bo to tylko seks?

Gość A ja dostałam kosmetyki
Dziewczyny...W piatek dostałam paczuszkę z darmowymi próbkami. Jakis czas temu zalogowałam się na stronie shinybox i dostałam...Nic się nie płaci! Daje Wam linka...zalogujcie się i dostaniecie http://shinybox.pl/?ref=1309e96

Ja sobie nie wyobrazam zdradzac meza, dla mnei to bez sensu. Byc z kims i chodzic na boki - zyc w klamstwie . nie wiem co ludzie widza w podwojnym zyciu :P Jestem w szczesliwym zwiazku i nie potrzebuje innych mezczyzn ,ba! od czasu jak spotkalam mzea to na innych nie patrze , moga dla mnei nie istniec. U Ciebie autorko chyba w malzenstwie nie dzijeje sie najlepiej jesli o innym myslisz nawet jesli to dot tylko uprawiania sexu. Musi byc cos nie halo , ze tak jest. Pomysl o jednej rzeczy jesli sprawa sie rypnie a mysle , ze tak bedzie bo klamstwo ma krotkie nogi to co bedzie z Twoim zyciem, malzenstwem. Kazdy facet z jajami nie bedzie z kobieta ktora go zdradzila no chyba , ze jest mieczakiem i ofiara losu, ale kto by chcial miec takiego faceta. Ja niedawno mowie mezowi dlaczego nie ejst o mnie zazdrosny , a on mi na to, ze gdyby mial puszczalska zone t by byl albo i nawet by taka pogonil a ja taka nie jestem wiec nie ma powodu.

dla mnie zdrada męża też bez sensu bo mamy dzieci i chce być z nim do końca poza tym zaspokaja mnie i póki co nie muszę szukać gdzie indziej:P a szczerze??? jakbym dorwała taką która wpieprza mi sie w małżeństwo gdzie są dzieci to bym kurwę zabiła.... mąż jakby poszedł też by na tym ucierpiał:P ale uważam że kobieta kobiecie nie powinna tego robić.... bo autorka pewnie byś nie chciała żeby twój mąż bzykał jakąś dupę na boku co???? dla mnie to przede wszystkim kwestia lojalności wobec drugich kobiet żon i matek...

Gość klakakaka
szmata zawsze będzie szmata

Gość alukla
mmmm mam sex z nim

Gość gość
to jestes autorko bardzo glupia jak sie wyda to poleca 2 rodziny i bedziesz za to odpowiedzialana,a wydaje sie zawsze tylko kwestia czasu

Gość gość_Pawel
alukla.. mysle o tym samym... pragne sexu z kolezanka z pracy , ona tez chyba by chciala Czy taki sex z nim jest dla Ciebie podniecajacy ? Pozdrawiam

Gość gość
Szmaty wysłać do ISIS lubią się rżnąć -tam je zadowolą jurne chłopaki !

Gość gość
up

Gość Darek 37
U mnie skończyło się tym, że odkryłem romans żony. Ona poinformowała kochanka że wiem. Wybaczyłem jej, ale seks nam już nie wychodzi. Mam blokadę psychiczną, chodzę do psychologa się leczyć. Ona nie może być z tamtym bo on ma rodzinę, poza tym razem pracują. Nie chcę rozwodu, za wiele nas łączy, mamy 2 dzieci. Żona się stara, jest miła itd., próbuje inicjować nasze zbliżenia, może się uda..... nie wiem Teraz żałuję że się dowiedziałem. Lepiej było jak miała nas obu, za dnia kolegę z pracy, a mnie w domu. Jeżeli chcecie dawać na boku, to róbcie to tak żeby mąż się nigdy nie dowiedział !!!! Inaczej to wyjdzie takie gówienko nie do opisania :(

Gość gość
Zamiast głowy rządzi piz.a

Gość gość
Facet.... Piszesz i żalisz się na babskim forum - naprawdę się dziwisz, że ona puściła się na boku? :o

Gość gość
Może zaproponujcie sobie wspólny trójkąt, nikt nikogo nie zdradzi a bedzie wszystko jasne i zero zdrady i po problemie. SWIAT SCHODZI NA PSY!!!

Gość gość
Ja tam bzykam Kaskę z ksiegoeości i Wiolkę z obsługi. W do u swoją żonę. Ostatnio wystukałem taką mamuskę co poznsłem na zebeaniu u córy. Prawda jest taka że baby po ślubię siadają ns laurach a facdt jak kot z jednej dziury nie wyżyje. Właśnie... mam delegację na Słowacji i zamierzam bzyknac ssefową ich projektu!

Gość gość
Znalazłam swój wpis w tym temacie i stwierdziłam, że nic się nie zmieniło. Dalej dla mnie to bez sensu, dalej tworzymy z mężem udany związek i dalej uważamy że po co psuć coś co jest dobre. Posklejany dzban nigdy już nie będzie jak nowy, dla chwili uniesienia wg nas nie warto.