Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alukla

jestem mezatka i spotykam sie z zonatym facetem tylko na seks

Polecane posty

Gość alukla

z mezem jestesmy naprawde dobranym malzenstwem kochamy sie, mamy dziecko i jest nam ze soba dobrze. niegdy niczego mi nie brakowalo i nawet nie myslalam o tym aby spotykac sie z innym... do pewnego momentu az poznalam faceta ktory zaproponowal mi seks bez zobowiazan... on rowniez ma zone i dzieci... chciala bym sie z nim spotykac jedynie na seks jednak cos mnie powstrzymuje.... czy ktoras z was miala taki problem????

nie ma, ale faktycznie masz problem... dawanie na prawo i lewo to niestety jest problem...

Gość alukla
nie chodzi o dawanie na lewo i prawo bo poza mezem nigdy z zadnym innym nie spalam....

Gość nie karmisz macica nie ma
to chyba ci sie wydaje ze masz takie idealne malzenstwo skoro bierzesz pod uwage skoki w bok.

Gość xixxoox
mysliz o seksie z nim = nie kochasz meza i nie dbasz o rodzine a on ma cie za tepa dupe ze ci to zaproponowal moze zróbcie wymiane partnerów

Gość alukla
nigdy by mi nawet przez mysl nie przeszlo ze moge zrobic cos takiego... do momentu az nie poznalam M. a kreci mnie tylko i wylacznie jego fizycznosc i nic poza tym

Gość dfdasfdsadfsa
był już seks? mąż rogi ma przyprawione?

Gość alukla
jeszcze nie

Gość dfdasfdsadfsa
był już seks? mąż rogi ma przyprawione?

Gość dfdasfdsadfsa
napisze krótko pusciz sie z nim zrobisz z meza frajera a z siebie kolejna dziwke kolejna niedodymana mezatka szukajaca wrazen nie warto brac dziewic na zony maz tego nie wiedzial? teraz ma utajana przyszłą dziwke w domu

Gość alukla
tak wlasnie myslam ze w polsce takie postepowanie bedzie potepione i przeklete... kobiety jestescie zacofane....

Gość same cnotki niewydymki
na tym forum autorko nie przejmuj sie idiotycznymi komentami,są zazdrosne albo same są zdradzane i wyżywają się na tobie ja mam tez takie doświadczenia więc cie rozumiem nikt nie ma prawa cie krytykować,to twoje zycie,ty decydujesz i wybierasz.mam tylko nadzieję,ze masz tę świadomość,że to igranie z ogniem i wszytko można stracić pozdrawiam

no nie lepiej popierac zdrade.po co zakladac rodzine i rujnowac zycie.co za idiotka

Gość dfdasfdsadfsa
nie my zacofane tylko wy puszczalskie skoro jestes postepowa to po huj ci taki staroswiecki sakrament jak malzenstwo trzeba bylo nie zakladac rodziny i dymac sie z kim popadnie nie ma sensu sie rozwodzic nad twoimi pytaniami bo ten gosc mniemam jest o wiele przystojniejszy od meza i tak cie wydyma a jestes dla niego workiem na sperme niczym wiecej nie oszukujmy sie topicow takich jak twoj sa tutaj setki poczytaj

Gość alukla
same cnotki niewydymki czy twoj maz dowiedzial sie o innym?

Gość reiva
to tylkp sex wiec jezeli cie facet kreci to czemu nie tylko musisz uwazac zebu sie nie dac nakryc. Zaraz zleca sie tu obronczynie wszelkich cnot i moralnosci ale to pozory. Milej zabawy. Zycie ma sie jedno

Gość dfdasfdsadfsa
sumienie tez nie po tym sie poznaje kobiete jak zdradza tylko po tym jak potepuje po zdradzie, lub kiedy ie wyda.. a wtedy przewaznie jak suczki z podkulonym ogonem do meza

Gość alukla
nie jest przystoniejszy od meza... co wiecej jest od niego duzo starszy ale jednak mimo wszystko ciagnie mnie do niego jak cholera.

Gość leniwka3
a mąż Cię chyba nie zadawala skoro zastanawiasz się nad propozycją. Po co Ci to? By sobie życie skomplikować?

Gość a ja korzystam z
bosze! czy tu ktos jeszcze zakłada watki prawdziwe czy samo prowo?

Gość Fifumiku,,
Spoko tez czasami mysle o takim rozwiazaniu zycie jest za krotkie . A dziewczyny sa zazdrosne tez by pewnie pobaraszkowaly a teraz robia sie swiete. Powiem tak super jest taki sex bezzobowiazan ale czasami facetowi odwala tzn przyzwyczaja sie ze ma darmowy sex . Nie musi chodzic na dziwki i placic bo ma ciebie. Proste. Jak chcesz z tym skonczyc to pomimo ze ma rodzine bedzie cie meczyc smsami telefonami

Gość same cnotki niewydymki
tak,dowiedział się ale po długim czasie dziewczyny co tak wulgarnie tu piszecie albo macie po 20 lat i zycia nie znacie albo tylko udajecie! połowa waszych mezów ma dziewczynę do łóżka!!!a szczególnie wtedy gdy wy za bardzo koncentrujecie się na waszej ciazy,dziecku a o partnerze zapominacie,taka prawda,otwórzcie oczeta o naiwne nie piszcie tu tych bzdur o świętości sakramentu itp bo nie każdy w tym kraju musi być wierzący! a ci co się wierzącymi nazywają najwięcej grzeszą wg waszej wiary zyjcie sobie w cnocie jak chcecie ale inni mają prawo do własnych decyzji i jeśli mają ochotę zdradzają a wam g...o do tego

Gość kazda mezatka sie
pusci wiec faceci nie biercie slubów skoro same kórwy chodza teraz po swiecie a facet podya gratis i ok, niech przynajmniej on uzyje przerobi taka maszynke do miesa i tyle

Gość alukla
maz mnie zadawala ale.... jak facet dyma laski na okolo to jest spoko ale jak kobieta chce uprawiac sex z innym kolesiem to od razu pusczalska...

Gość reiva
oj nie posikajcie sie z wrazenia. sex to zabawa dla dwojga wiec o jakim wykorzystywaniu autorki tu mowicie ona tez faceta wykorzysta wiec zadnym workiem nie jest dziwka tez nis jezeli znacie znaczenie tego slowa

Gość do same cnotki....
i jak zareagowal mąż, wybaczył - jestecie razem?

Gość alukla
hmmm... no tak tylko ze ja tez chce pobzykac innego za darmo...

Gość autorko topicu
masz córke czy syna bo widzisz wolałąbys zeby syn zmieniał dziewczyny jak rekawiczki czy moze zeby córka była dymana co sobote na dyskotece przez innego?

Gość no to powodzeniia
zobaczymy jak bedzie sie czula po fakcie, kiedy bedzie patrzyla mezowi w oczy kiedy bedzie go calowala zaraz po tym jak robila laske tamtemu ble

oczywiscie małolaty pozakladaja rodzinki i im sie we łbach poprzestawia.zycie ,malzenstwo to nie zabawa.trzeba kompromisow,wyzeczen itd.nie tylko sex jest wazny.ale coz mozecie wiedziec.i nie kazdy facet zdradza zone do cholery!nie robcie z facetow potworow.nauczcie sie z nimi gadac,a nie pchac ich w łapy innych bab,bo tak najprościej