Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qweewq

Panowie jakie cipki wolicie???

Polecane posty

Gość vera w smutku
"brak rozwiniętej cipki" - aha, rozumiem, ze w tym roku kończysz podstawówkę a cipkę widziałeś tylko w podręcznikach do biologii. :) Z biologią się nie wygra. To Królowa...przynajmniej tak pisał Waldemar Łysiak. A ja mu wierzę w pewnych kwestiach. :)

Gość grau43
Zasadniczo chuj jest ślepy na to swoje jedno oko więc rozwinięta cipka - jak kolega ripostuje - jest chujowi obojętna. Jeśli jednak obcowanie z cipka powierzyć językowi, kolegi argumentacja znajduje naukowe potwierdzenia. Dla języka cipka-bułka zasadniczo ma dużo mniej do zaoferowania. Topograficznie jest ... jak to ująć ... NUDNA.

Gość vera w smutku
No, możliwe. To tak samo jak dla mnie zwyczajnie NUDNI są mężczyźni poniżej 190 cm i bez gęstego owłosienia. Oczywiście muszę nadmienić (jak to ja...), że osoba płci męskiej poniżej 178 cm wzrostu to marna imitacja mężczyzny. :(

Gość grau43
Ja powiedziałbym raczej, że z "rozwinięta" cipką język znajdzie wspólny język. To rodzaj dialogu, konwersacji.

Gość grau43
No cóż. Ja mam 192, a moje owłosienie powoli migruje z głowy na plecy ... Jeszcze 10 lat i będę owłosionym gerontem z uwiądem. Ciężko Wam niewiasty dogodzić.

Gość to nie ja kochanje :(
Fajnie jest mieć się czym bawić, rozchylać skrzydełka, albo pozwolić by zniknęły w ustach mężczyzny ssane mocno:)

Gość vera w smutku
Całe szczęście, że za minetką nie przepadam i niewiele jest okazji do usłyszenia słów krytyki na temat mojego krocza. W zasadzie to nigdy nie miałam faceta, który byłby na tyle płytki, żeby oceniać jakość "tych rzeczy" po wstępnych oględzinach. :D:D:D

Gość grau43
VERA ... daj spokój Jutro o tej samej porze opiszemy przymioty cipki bułeczki. Jest tego sporo, więc się podbudujesz. Dziś już późno więc lecę do łóżeczka. :D

Dokładnie vera, cipka jest fajna, bo jest fajna;) a ile ma "przyległości" to kwestia drugorzędna:D

Gość geniek z lasu
vera, to jako prawie normalna co ty tu robisz wsród tych fantastów?

Gość vera w smutku
Grau - Ciebie dyskwalifikuje to, ze jesteś stary. A ja nie jestem takim hardcore'm, żeby się podniecać chłopem niewiele młodszym od mojego ś.p. Ojca. :classic_cool: Jutro o tej porze zapewne będę się babrać z projektem. :( A swoje i tak wiem...

Gość grau43
K O N E S E R Ó W !! Wszystkie nasze opinie są efektem wielorazowych testów empirycznych - w tym również organoleptycznych.

Gość vera w smutku
Gienku - to co zwykle - uprawiam trolling w wersji łagodnej. :)

Gość grau43
Stary? 50 metrów dowolnym robię w 16 sekund. Nie wnerwiaj mnie.

Gość do znudzonej v.
Chyba musisz mieć kompleksy nt swojej tzipy, bo normalna kobieta nie pier.. głupot w stylu "obrzydliwe farfocle" jak widzisz są faceci których tzipa bułka zwyczajnie nie podnieca

Gość geniek z lasu
vera to życzę owocnego trollowania i pozdrawiam

grau43 --->Zapóźno. Już zostałeś sklasyfikowany. Jak motyl, czy bułka :classic_cool:

Gość vera w smutku
Nie mam kompleksów. Ja tylko stwierdzam fakty. :) Gienku - dziekuję i również Cię pozdrawiam. :)

Gość vera w smutku
Grau, no, sorry. Jesteś już dziadek. :(

Gość vera w smutku
mogę ci tylko grau possać go,na wiecej musisz sobie zasłużyć :P

Janusz, no nie, no po prostu kurrrwa no nie. :D Czy ty nie mozesz wytrzymać bez podszywania się pode mnie?

Gość bezsenność.
a jaki cipka powinna mieć kolor, fakturę, smak i przebieg żeby była ładna?

życie trolla usłane jest wpadkami:D🖐️

Powinna być w kolorze malachitowym, mieć fakturę skorupy kokosa, smak flegaminy a przebieg zależy od wieku, wiadomo. :classic_cool: Podszywem był jeno wpis o treści: "mogę ci tylko grau possać go,na wiecej musisz sobie zasłużyć "

Gość oburzyła sie,,,,
Posiadaczka tłustej cipy bułki, dwa fałdy to my mamy jak na ręke sobie zegniemy, a cipka ma byc jak cipka a nie przecinek i koniec tłusta locho.

Rozgryzłoś mnie. :) Zazdraszam całym serduszkiem mym farfocli. :) Ciekawe skad wziął sie temat o labioplastyce. Przecież to takie piękne. :classic_cool:

Gość Stary Poznański Luj
SZEROKO ROZWARTE WOLIMY!!