Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttttttttututu

Kto jest z rocznika 1984

Polecane posty

Gość tttttttttttututu

:)

Gość lets gooo
ja...z 1994:D

Gość a to ludzie z tego rocznika
jeszcze zyja :D ?

Gość dinozaury i lesne
dziadki :P

Gość dvjjfjc nf,nrkdngkr
ja z 1988

Gość Rudzielec z 92.
wolałabym być z 84 niż 92 a najlepiej 74 :D

A ja bym chciał być z 92. Rwał bym teraz nastolatki.

Gość Rudzielec z 92.
miałeś na to czas :D:D a teraz natolatki pojebane dlatego wolałabym aby teraz były lata 80-90

Za moich czasów też były pojeane,a ja nie miałem czasu na młode siksy. Teraz to bym taką 15 latkę wyruchał, bo podobno takie ruchają się na potęgę.Ciesz się młodością.

Gość Rudzielec z 92.
teraz to wiekszosc daje dupy. ale fakt . ruchadła są teraz i ruchadła były kiedys. przykre. ... powinnam zyc w XIX w. wtedy pewnie tez były ale nie nataką potęgę jak dzisiaj

Gość Rudzielec z 92.
of kors

A to przepraszam że tak z tym ruchaniem wyjechałem. Myślałem że jestes facetem. Ale czemu chcesz być stara? Przecież masz 20 lat, całe życie przed tobą, młodość, seksapil i najlpesze lata dla dziewczyny. czemu chcesz być stara?

Gość Rudzielec z 92.
nie nie nie. Nie chcę być stara. Chcę mieć te 20 lat, ale żyć w latach 80-90... lepsze czasy lepsze zespoły lepsza muzyka, inny klimat. bez tej całej elektroniki i siedzenia przy komputerze i konsoli całymi dniami. Spotkania ze znajomymi przy ognisku z gitarą na kolanach. teraz jak chcę się spotkać z przyjaciółmi to jest puszczanie dubstepu z komórki. Dzisiejsze czasy to patolka

Rudzielec z 92.-A tu się z tobą zgadzam, mnie też to denerwuje. Dlatego nie mam komórki i mam spokój. A zespoły też były pedalskie. Powstawały jakieś Boysbendy, jakieś girl bandy i też tak superowo nie było. Ale fakt że dużo dobrej polskiej muzyki powstało, a także wiele fajnych filmów powstało. Mnie chyba najbardziej szokuje ta 'nowoczesna moda". Jak widzę jak młodzieź jest ubrana, to mnie szokuje, szczególnie faceci w rózowych tenisówkach i w pedalskich spodniach, to mnie szokuje.

Gość Rudzielec z 92.
No masz rację z tymi boysbandami. przy czym miałam na myśli muzykę niekomercyjną i nie "dyskotekową" typu disco polo, jestem tolerancyjna póki ktoś toleruje mnie. Dzisiejszej telewizji też nie da sie oglądać jak widzę te kobiety w czarnych sukienkach wypranych w perwollu przynoszących te płyny ze sobą na bankiety i pokazy mody to mnie skręca w żołądku, albo wyciągania z pralki suchych i wyprasowanych ciuchów. Ja nie wiem z kogo oni chcą zrobić debili. Nie oglądam tego bo naprawde nie warto. a co do ubioru... kolejna tragedia.. jak mijam się z gościem w różowych trampkach i różowych sweterku, w rurkach i z fryzurą "Na Biebera" i porównuję go do swojego ubioru to wyglądam w tych glanach i czarnej kurtce bardziej męsko od niego. Albo te dziewuchy mające po trzynaście lat z włosami tak rozjaśnionymi że aż świecą w ciemnościach.. Mózg rozjebany

Rudzielec z 92.-Czyli jesteś metalem czy Punkiem?

Gość Rudzielec z 92.
nie jestem ani metalem ani punkiem.. po prostu lubie glany, ciemne kolory i alternatywną muzykę... nie przynależę do żadnej subkultury. Aty czego słuchasz? i w ogóle .. jakieś hobby?

Rudzielec z 92.-Jestem Volkistą, słucham RAC. Mówiąc bardziej zrozumiale to jestem skinheadem, czyli tych, kogo chyba najmniej lubisz.:) Glanów nie lubię, bo są niewygodne i bardzo słabe. Ale uwielbiam wojskowe buty, albo Polskie desanty, albo Niemieckie BW, kolory to oczywiście czarny i moro, ewentualnie ciemna zieleń.

Gość Rudzielec z 92.
bardzo generalizujesz ;) ostatnie co robie to oceniam ludzi po wyglądzie i subkulturze do jakiej należą najważniejsze jest chyba wnętrze i to jakim się jest człowiekiem. Lubię ogólnie "inność" a jużna pewno inność od różowych męskich butów :D:D

Rudzielec z 92.-Napisałaś że jesteś osobą tolerancyjną, ja do takich się nie zaliczam, bo wielu rzeczy nie toleruję. Między innymi pedalstwa i mody pedalskiej, a różowe tenisówki u faceta to właśnie to, czego nie toleruję. Ogólnie my jesteśmy źle kojarzeni, opinia jest o nas taka, że jesteśmy matołami, do tego agresywnymi i bezwzglednymi, nie mającymi uczuć wyższych, a od kuchni to wyglada inaczej. Właśnie że mamy uczucia i wartości, to staramy się, aby pewne wartości i zasady przetrwały a nie znikły w multikulturze, gdzie w żadnym kraju się nie sprawdziła. czemu nie spisz po nocach? Nie idziesz jutro do szkoły?

Gość Rudzielec z 92.
jestem nocnym markiem. szkołę mam od października i to zaocznie ;p ale jutro i tak wstawać trzeba do pracy ( w sumie to dzisiaj). A ty? siedzisz do 3:30 na kafe :D:D

Rudzielec z 92.-No tak, w sumie zapomniałem że macie już wakacje. Ja się wyspałem w dzień i teraz zapewne spał już nie będę, bo też rano do pracy. Co studiujesz i gdzie?

Gość Rudzielec z 92.
od października zaczyna m studium turystyczne żeby jak najszybciej zacząć pracę w zawodzie (coś własnego mi się marzy) a potem jakaś medycyna albo inżynieria biomedyczna llub biochemiczna jeśli się uda mam nadzieje na Akademię Medyczną albo Politechnikę Wrocławską. Nauki mnóstwo :D ale lubie sie uczyć więc nie ma co narzekać. a ty gdzie pracujesz?

Rudzielec z 92.-Czyli jesteś kujonem?;) Ja pracuje fizycznie, budownictwo itp. Jesteś z dolnego Śląska?

Gość Rudzielec z 92.
Nie jestem Kujonem! xD po prostu pasjonują mnie wszelkie biologiczzno-fizyczno-chemiczne dziedziny życia i muzyczne rzecz jasna :D Skoro ty pracujesz w budownictwie to powinieneś już chrapać bo to ciężka praca przecież. Mój tato też na budowie robi i już dawno śpunia :D chyba ze naprawde przespałeś całą niedzielę :D:D Tak, jestem z Dolnego Śląska a Ty?

Rudzielec z 92.- Każda robota jest ciężka, A spać mi się nie chce, pewnie zacznie mi się chcieć spać za godzinę :) A z chemii i biologi to co lubisz, bo to tak szerokie dzieciny, że szok. Muzyki to jakich zespołów konkretnie słuchasz? Ja też z Śląska, ale z Górnego.