Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleolaoliiii

Prezent na dzień dziecka

Polecane posty

Gość oleolaoliiii

Zbliża się dzień dziecka, chciałabym sprawić prezent siostrzenicy. Ma 7 miesięcy więc większość zabawek odpada (ograniczenia wiekowe). Chciałabym wydać tak do 200zł. Macie jakieś pomysły?

Gość babasamba
zapytaj mamy maluszka :) jakieś ubranko czy maskotka to chyba najbardziej neutralny pomysł. ale jak 200 złotych chcesz wyłożyć, to może jakaś wyciskarka do soków, tudzież blender do zupek dla dzieciaczka? w avansie się rozejrzyj, może coś Ci wpadnie w oko. no i najlepiej skonsultuj to z mamą.

A mała ma np. krzesełko do karmienia? Przeważnie w tym wieku się używa. A może chcą zacząć z nią wyjeżdżać i przyda się łóżeczko turystyczne, albo kojec do ogródka? Blender to faktycznie dobry pomysł (jeśli nie ma) albo parowar, wyciskarka owoców jeśli mama lubi sama dziecku gotować. Może ciuszki- polecam krótkie rampersy na lato, ładną i wygodną czapeczkę. Z zabawek to sporo jest na wyrost, ale przed następną okazją, czyli Bożym Narodzeniem albo roczkiem dorośnie do nich. Może coś do wózka, bo pewnie przesiadła się na spacerówkę? Mojemu synkowi podobała się (i dalej się nią bawi) zabawka Lamaze- do wózka i do krzesełka, tyle że do krzesełka musiałam doczepić dodatkowe rzepy: http://www.callandia.pl/zdjecia/normal/5708_1.jpg . Może jakiś fajny, bawełniany kocyk na lato? No i można zapytać mamę dziecka co potrzebne, to chyba najłatwiej i najskuteczniej jak chcesz żeby prezent się przydał.

Gość poniedziałkowo
200 zł za krzesełko to chyba trochę mało? Może tylko w IKEI. Moja mała miała 9 miesięcy jak zaczęła chodzić, więc maluszek już pewnie raczkuje - może więc spodenki z gumowymi kolankami, chodzić Fisher Price - pewnie za chwilę się przyda. Ubranka zawsze się przydają, a jak kupisz coś oryginalnego to będzie bardzo fajny prezent. Nie pamiętam w jakim to sklepie są takie fajne body i koszulki, wiem, że była, m.in. słodka istotka, ale nie pamiętam nazwy.

Gość mamama27
hity u nas to fontanna z piłeczkami piłeczkowa żyrafa FP kulkowy dinozaur FP basen z kulkami odkrywczy domek chodzik, pchacz

Gość oleolaoliiii
Myślałam nad ubrankami i maskotką - tylko nie mogłam znaleźć maskotki dla dziecka poniżej jednego roku. Z zabawkami jest równie ciężko - tu najczęściej są robione dla dzieci plus 3lata. O Fisher Price słyszałam, przeglądałam allegro to sporo jest tego :) coś wybiorę, na razie spodobała mi się żyrafa:http://allegro.pl/fisher-price-zyrafa-pelna-klockow-b4253-i2336135326.html A ubranka gdzie mogłabym kupić?Jaka firma ma dobrą jakość? A te ubranka z napisami wie ktoś gdzie??

Gość Jabłuszko i pomarańcza
Ja swojemu dziecku (ma 10 mcy) kupiłam taką huśtawkę kubełkową do ogrodu. Niby te hustawki są od 6 miesiąca. Na allegro dosyć tanie, ale w internecie jest szeroka oferta i tych droższych, maly podrośnie a przed nami jeszcze kilka miesięcy ciepełka, więc może to i dobry pomysł?

Gość poniedziałkowo
Te bodziaki są w endo.pl - wyszperałam. Jakościowo tez są dobrzy. Mała dostała ostatnio kilka rzeczy i jestem bardzo zadowolona.

Gość aguspagus
maskotki uwazam za najgorszy prezent jaki mozna dac tak malemu dziecku, ani nie przyda sie dziecku, ani mamie, stoi na polsce i zbiera kurz... Ja bym proponowala jakas zabawke, lub ubranko, lub krzeselko, albo bon do sklepu i mama sama wybierze, bo sama wie co jest jej najbardziej potrzebne, a nie ma nic gorszego niz nieprzydatny prezent i zal, ze ktos wydala niepotrzebnie kase. Nasza corka na roczek dostala mase ubranek, w rozmiarze 12 miesiecy... teraz ma 13 miesiecy i sa za male, szczegolnie, ze byly na letnia pore. A gdyby sie ktos zapytal, to podpowiedzialabym, chociazby ksiazke, czy klocki.

Gość oleolaoliiii
Huśtawka to super pomysł z tym, że mieszkają w bloku :(. Chyba zostanę przy tej żyrafie i body. Znalazłam to endo, i takie body: to http://endo.pl/produkty/kategoria/4-dla-niemowlaka/grupa/539-body-pajace-i-spiochy/9144-body-dla-niemowlaka.html?v=81969 albo to: http://endo.pl/produkty/kategoria/4-dla-niemowlaka/grupa/539-body-pajace-i-spiochy/9138-body-dla-niemowlaka.html?v=81904 Które fajniejsze?

body fajne ale dzieci szybko rosną po miesiącu będą juz za małe a jeśli chodzi o żyrafe z klockami to mój synek ma już 2,5 roku i dalej się nią bawi:)

Gość oleolaoliiii
Wiem, że szybko rosną takie maleństwa, ale też wiem, że bycie rodzicem teraz kosztuje a takim ubrankiem może bym ich troszkę odciążyła. Żyrafa zamówiona, tylko jeszcze powiedzcie które body :)

Gość garyska g.
2 lata ok, ale wiele zależy od tego, czy dziecko jest aktywne i go interesują takie atrakcje. Na bimbi masz rabat do sklepu Olmik, tj. kupon rabatowy - do 30 maja kupujesz 7% taniej. Parę złotych to jest.

Gość Ania 677888
Dobrym pomysłem jako prezent na dzień dziecka będzie wizyta w parku linowym www.Linlandia.pl dziei temu spędzimy czas z dzieckiem na świeżym powietrzu,dobra zabawa gwarantowana.

Gość Marcyska7654
Ja dla mojego roczniaka kochanego kupuję różnego rodzaju duże klocki czy układanki. Ostatnio byłam bardzo dumna, bo sam dopasował odpowiednio elementy! :) Takie zabawki naprawdę rozwijają pamięć dzieci. Możecie tego typu lub podobnych zabawek poszukać tutaj: http://szkolnis.pl/

Gość sklep.babel
Zapraszamy serdecznie do zakupów w sklepie internetowym ,,BĄBEL''. Zajmujemy się sprzedażą ubranek dziecięcych w rozmiarach 0 - 1 rok. Można nas znaleźć na allegro pod nazwą _sklep_babel_ Wszystkie nasze produkty posiadają atest ,,BEZPIECZNE DLA DZIECKA''!!! Gorąco polecamy;]

Gość leksanna
Już wprawdzie po Dniu Dziecka, ale prezent można dać dziecku bez okazji :) Mój syn dostał od nas wyrzutnie Nerf na dyski, jest to świetna zabawka dla całej rodzinki.

Ile kosztuje taka wyrzutnia? Czy jest bezpieczna dla dzieci? Zastanawiam się nad prezentem dla swojego syna który ma 8 lat. Myślisz, że to dobry prezent?