Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

jakie portale randkowe najlepsze i czy w ogóle warto?

Polecane posty

Gość olabogusiaow
Ja z reguły pierwsza nie puszczam , chyba że jest jakiś mega okaz. W ciągu 3 miesięcy pierwsza puściłam może z 15 oczek. Facet 1. podawal, że ma 26 lat, jak się okazało na drugim spotkaniu miał 32, ostrzegał mnie przed znajomościami z netu a sam mnie okłamał :O wyrywał laski na portalu w ten sam sposób " może podasz mi nr tel bo na gg rzadko bywam, a na Sympatie zaglądam sporadycznie" , koleżance napisał to samo co mnie kiedyś, mówił, że to stare konto kolegi a jak maila wysyłał to miał ten sam nick co na Sympatii :D kłamca Facet 2. Cudny chłopak, przystojny, zaradny, wszystko fajnie oh ah, po 7 spotkaniach przestał się odzywać tłumacząc, że nie ma czasu, a był naprawdę bardzo ok :) Facet 3. Fajnie się z nim pisało, ale na żywo nie przypadł mi do gustu, poza tym palił, baaaardzo duzo gadał, mówił że nie lubi ciszy, mówił o sobie że jest roztrzepany - przeciwieństwo mego ideału. Więc podziękowałam za współpracę :)

Gość kochanica1234
Każdemu z całego serca takiego życzę!!! fajny mąż, super syn, dobrze płatna praca, dom bez kredytu!!! zajebiste cycki (natura):) i duuuuużo zajebistego seksu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość olabogusiaow
no i na początku na Sympatii jest multum oczek , wiadomości i wszystkiego , z czasem troszkę to gaśnie, ale kilka widomosci dziennie jest :classic_cool:

Gość olabogusiaow
ah gdyby ten namber dwa wypalił to oh :classic_cool: teraz mi gosciu jakiś napisał "Piękna z Ciebie Kobieta... To na początek i koniec naszej znajomości... Pozdrawiam. " po cóż takie coś strugać ?

Gość hahaha od fikusnej
niezla zazdrosc zalatuje a z wiekiem bedzie coraz gorzej. W koncu wyladuje w malezenstwie z najwiekszym menelem z osiedla

Gość olabogusiaow
dziwnie bardzo, tym bardziej, że nie napisał mi że nie chce już się spotykać ale że ma dużo pracy a ja temu namber 3 napisałam po drugim spotkaniu, że nic z tego nie będzie, po co chłopakowi nadzieję robić i marnować jego czs, który mógłby poświęcić na poznawanie jakiejś dziewczyny :) No ale ja nie będę zabiegać o znajomość, trochę szkoda, ale trzeba żyć dalej :)

olabogusia "dziwnie bardzo, tym bardziej, że nie napisał mi że nie chce już się spotykać ale że ma dużo pracy" Jak facet jest tchorzem, to nigdy ci nie powie dlaczego z toba konczy. Poza tym mozliwe, ze spotykal sie jednoczesnie z 2-3 kobietami i po prostu wybral inna. Duzo facetow z portali randkowych tak robi. " a ja temu namber 3 napisałam po drugim spotkaniu, że nic z tego nie będzie, po co chłopakowi nadzieję robić i marnować jego czs, który mógłby poświęcić na poznawanie jakiejś dziewczyny " To milo z twojej strony;)

Gość olabogusiaow
bardzo możlwie, że tak było. Tym bardziej, że dzieli nas 100 km, i musiał wykroić 3 godz na dojazd aby się ze mną spotkać. Ja mu mówiłam, że może mi smiało powiedzieć bo twarda jestem a on, że jakby napisał koniec tzn. że poszedłby na łatwiznę, nie wiem co miał na mysli i chyba nie chcę już wiedzieć. A tak, milo z mej strony :) traktuje ludzi tak jak sama chciałabym być traktowna, chowanie głowy w piasek i udawanie, że nie ma się czasu jest dobre dla gówniarzy.

bo za godzine kończysz prace skąd Res widziałeś?:D:)

Gość olabogusiaow
chwilowo nie mam sposobności aby poznawać kogos w realu więc Sympatia wydaje się być jedynym słusznym rozwiązaniem :) właśnie , gdzie masz profil mądrusiu ? :D

Gość Dobromirus
najpiękniejsza, miałaś kiedyś kutasa w ustach?

no to madralo, gdzie ty masz swój profil? po co mu profil jak ma już załatwioną laske na weselu ;)

Gość olabogusiaow
mądralo poka fotę :D

Gość olabogusiaow
nie jest płatna jeśli masz podstawowe konto (puszczanie oczek, mozna chyba jedna albo dwie wiadomości dziennie wysłać), oczywiście można wykupić jakieś tam pakiety , ale na takim podstawowym koncie też można poszaleć :classic_cool:

najpiekniejsza Dlatego wlasnie zapytalem. Uwazam, ze jak ktos zaplaci wiecej, to jednak bardziej sie przylozy do skomponowania profilu i bardziej powaznie podejdzie do tematu. A jak jest za darmo czy za poldarmo, to napisac mozna wlasciwie wszystko.