Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

jakie portale randkowe najlepsze i czy w ogóle warto?

Polecane posty

no tak ale jest wiele religii , a Tobie chodzi o wyznanie rzymsko-katolickie? chodzi Ci o to by on z Tobą do kościoła chodził?? miłość podobno nei wybiera, więc jak Cie trafi to te wyznania pewnie będziesz miała gdzieś! chyba, że po prostu szukasz ideału na męża ale wtedy może naprawdę wiać nudą:P

Gość wolna251
nie szukałam sponsora! a jestem z nim szczęśliwa! najpierw on mieszkał u mnie a teraz ja u niego...

Res ma chłopaka od 2 lat czy prawie 3 mieszkają razem prawie dwa lata:)

nie jestem ateistką i wierze w Boga a Ty teraz sama grzeszysz;) powinnaś się wyspowiadać z tego co o mnie piszesz;)

mam dziwne przekonanie, ze w tej rozmowie jedna osoba pisze z 2 nickow kto ?

Res tak ale poprzez inną osobę któą wspólnie znali....... ale przez net! dodam , że moja siotra jest ode mnie o 3lata młodsza

Gość bello antonio
najpiękniejsza...ateiści wierzą dokładnie w to samo co Ty tylko inaczej to interpretują:)

Gość a setunia ma juz 3 dychy
na karku i samotna i cos czuje pismo nosem ze juz tak zostanie :D:D

Gość wolna251
jakie wy macie dziwne problemy! to ile waszym zdaniem musi upłynąć czasu zanim dwójka osób ma się zdecydować na wspólne zamieszkanie?

Gość heheh fiku nalezy do
seksu w ktorej znajduja sie pedofile i geje nice :D

Gość wolna251
najpiękniejsza...powiem Ci tak jak masz takie dziwne podejście to żaden portal nie pomoże Ci w znalezieniu faceta...hehehe

Gość u tych konserwatywnych
katoli to pewnie zamieszkanie po slubie bo w innym przypadku to grzech ciezki :D:D

a setunia ma juz 3 dychy na karku i samotna i cos czuje pismo nosem ze juz tak zostanie to chyba Cię myli ten Twój nos w tej chwili;) wierzysz a nei rozumiesz, że chcę w tak waznej czesci zycia wspoluczestniczyc z partnerem? i na tych samych wartosciach budowac zwiazek? jestem tolerancyjna;) i jeśli by był innego wyznania to nei skreśliłąbym tego kogoś z tego powodu:) nei chce mi się tutaj filozofować na temat religii ale coś mi się wydaje , że ktoś wyżej ma rację , zapisz się na portal randkowy dla wierzacych jak Ty.......przeznaczeni.pl

Gość wolna251
czym różni się facet poznany np.przez sympatię? od tego którego poznasz np na ulicy w sklepi itp?

a setunia ma juz 3 dychy na karku i samotna i cos czuje pismo nosem ze juz tak zostanie ale już ma chłopa pomaranczo ;)

pomaranczo, ateiści nie wierza w Boga gdyby nei wierzyli to by nei byli ateistami:)

"ja jestem "konserwatywnym katolem", ale w kwestii wspolnego zamieszkania mam liberalne podejscie" jedno przeczy drugiemu :O ja nie jestem konserwatywnym katolem, ale uważam że wspólne zamieszkanie jest ok, ale w okresie kiedy oboje są pewni że chca ze sobą być, wziąc ślub, miec dzieci ...