Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

jakie portale randkowe najlepsze i czy w ogóle warto?

Polecane posty

Najmądrzejszy nie wprowadzaj Najpiękniejszej w błąd:P:)

najpiekniejsza Chce Ci pomoc. Setunia: wiesz duzo ludzi tam wchodzi w roznych celach i moze przy okazji ktos kto szuka jakiego przedmiotu powie sobie: "aa ciekawe co tam w anonsach, wejde sobie" i tam wypatrzy najpiekniejsza. Moze tak byc.

najmądrzejszy ale tam od dawna nie ma randkowych ogłoszeń

Najpiękniejsza ostatnio byłam na TWoo i tam poznałam kogoś z kim się jak na razie spotykam portal coś w podobie do bado jest byłam na obu są ok

najpiękniejsza tzn np jakie?:) myślisz , że ja to nei miałam? wiesz ina ilu ja portalach byłam? ilu ich wszystkich poznałam:P

Gość wolna251
a ja poznałam moja miłość na Sympati:) jesteśmy razem od pół roku mieszkamy razem...a więc polecam ten sposób! i nie dla tego zarejestrowałam się na sympati bo jestem nie atrakcyjna tylko na co dzień jesteśmy zaganiani a zresztą czemu by nie tak sobie wtedy pomyślałam:)

Gość bello antonio
W waszym przypadku właściwszym okresleniem byłoby: "Specyficzne wymogi" "Duże wymagania" zupełnie nie pasuje do takich kobył:)

podstawa, na której odpada zazwyczaj 80% facetów z serwisu randkowego, mianowicie: wierzący, wyksztalcenie wyższe (chociaz licencjat) Z pozostałych 20% połowa jest po prostu odrzucająca z wyglądu Pozostaje 10%, stad 5% szuka przygody. Mam juz tylko 5%, a wśród nich znalezc kogos o charaktrze i usposobieniu które mi dopowiada, kogos z kim milo mi się pisze, ahhh....

a kto mówi zaraz o sponsorowaniu moż ei najpiękniejsza jesteś ale chyba jeszcze za mało życia znasz a te kryteria też nie za bardzo

Gość bello antonio
Najpiękniejsza..rzeczywiście miałaś jakąś niesamowitą intuicję wybierając swój nick:classic_cool: Bo inteligencją nie grzeszysz:)

Gość bello antonio

Gość bello antonio

ale doswiadczenie mam w tym spore i faktycznie czasami facet posylal jdna wiazanke do wszystkich bo raz ten sam koles wyslal to samo mnie i siostrze co za kolesie, co za idioci! ja pitolę :O

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe cyt.jak mozna sie wprowadzic do faceta po mniej niz pol roku znajomosci! Normalnie , przewozisz niezbędne graty do niego(fajnie jak z jego pomocą) , wydziela ci część szafy i półeczke w łazience ,mówi Tobie co masz robić dla niego ,pokazuje gdzie są garnki i szczotki no i się bliżej poznajecie .Co oczywiście nie znaczy że się dobrze poznacie,ale coś tam idzie wyniuchać.