najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 gumtree Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 robisz dla mnei rekonesans? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 Najmądrzejszy nie wprowadzaj Najpiękniejszej w błąd:P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 najpiekniejsza Chce Ci pomoc. Setunia: wiesz duzo ludzi tam wchodzi w roznych celach i moze przy okazji ktos kto szuka jakiego przedmiotu powie sobie: "aa ciekawe co tam w anonsach, wejde sobie" i tam wypatrzy najpiekniejsza. Moze tak byc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 najmądrzejszy, dziękuje za twoją pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 staram sie jak moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 najmądrzejszy ale tam od dawna nie ma randkowych ogłoszeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 setuniu, wczoraj pisałaś o jakimś portalu, fajny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 Najpiękniejsza ostatnio byłam na TWoo i tam poznałam kogoś z kim się jak na razie spotykam portal coś w podobie do bado jest byłam na obu są ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 http://twoo.com/dating-in-poland/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 ale wiesz setuniu ja mam duze wymagania wobec potencjalnego faceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 setunia a to nie wiedzialem, sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 najpiękniejsza tzn np jakie?:) myślisz , że ja to nei miałam? wiesz ina ilu ja portalach byłam? ilu ich wszystkich poznałam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 Najmądrzejszy zdarza się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 Najmądrzejszy zdarza sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wolna251 Napisano Maj 22, 2012 a ja poznałam moja miłość na Sympati:) jesteśmy razem od pół roku mieszkamy razem...a więc polecam ten sposób! i nie dla tego zarejestrowałam się na sympati bo jestem nie atrakcyjna tylko na co dzień jesteśmy zaganiani a zresztą czemu by nie tak sobie wtedy pomyślałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bello antonio Napisano Maj 22, 2012 W waszym przypadku właściwszym okresleniem byłoby: "Specyficzne wymogi" "Duże wymagania" zupełnie nie pasuje do takich kobył:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 podstawa, na której odpada zazwyczaj 80% facetów z serwisu randkowego, mianowicie: wierzący, wyksztalcenie wyższe (chociaz licencjat) Z pozostałych 20% połowa jest po prostu odrzucająca z wyglądu Pozostaje 10%, stad 5% szuka przygody. Mam juz tylko 5%, a wśród nich znalezc kogos o charaktrze i usposobieniu które mi dopowiada, kogos z kim milo mi się pisze, ahhh.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 "jesteśmy razem od pół roku mieszkamy razem." nie szukam sponsora:O jak mozna sie wprowadzic do faceta po mniej niz pol roku znajomosci! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 a kto mówi zaraz o sponsorowaniu moż ei najpiękniejsza jesteś ale chyba jeszcze za mało życia znasz a te kryteria też nie za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 i w co ma taki ktoś wierzyć??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 kryteria sa akurat okay imho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bello antonio Napisano Maj 22, 2012 Najpiękniejsza..rzeczywiście miałaś jakąś niesamowitą intuicję wybierając swój nick Bo inteligencją nie grzeszysz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bello antonio Napisano Maj 22, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bello antonio Napisano Maj 22, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 Bello:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 setuniu, takie to dziwne że bedąc wierzącą chciałbym kogoś kto tez czuje potrzeba życia z Bogiem? albo że mając pęd do nauki pragnę by mój partner tez ten pęd podizelał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 ładna buzia to nei wszystko, musze meić z facetem wspólną płaszczyznę porozumeinia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 22, 2012 ale doswiadczenie mam w tym spore i faktycznie czasami facet posylal jdna wiazanke do wszystkich bo raz ten sam koles wyslal to samo mnie i siostrze co za kolesie, co za idioci! ja pitolę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 22, 2012 najpiękniejsza_kobieta_na_kafe cyt.jak mozna sie wprowadzic do faceta po mniej niz pol roku znajomosci! Normalnie , przewozisz niezbędne graty do niego(fajnie jak z jego pomocą) , wydziela ci część szafy i półeczke w łazience ,mówi Tobie co masz robić dla niego ,pokazuje gdzie są garnki i szczotki no i się bliżej poznajecie .Co oczywiście nie znaczy że się dobrze poznacie,ale coś tam idzie wyniuchać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach