najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 najpiekniejsza no wlasnie nie chce, nie moglbym ci tego zrobic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 olabogusia aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 a ceny na neiktorych portalach są śmeiszne albo od razu musisz wykupic abonament na rok :O ja uwazam ze portale powinny byc płatne, zeby na portalu były tylko osoby zainteresowane i by twórcy strony coś zarobili :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olabogusiaow Napisano Maj 22, 2012 najpiękniesza widzę , że jesteś dobrze zorientowana :D ja mam konto podtawowe i się jakos przyłożyłam do stworzenia profilu. i ja mogę 1 lub dwie wiadomości dziennie wysłac więc jak zależy Ci na poznaniu kogoś to strugasz wiadomość z kontaktem do siebie i już :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 najpiekniejsza Duzo osob chwali tych przeznaczonych. Ale skoro mowisz, ze trzeba wykupic abonament na rok, to rzeczywiscie dziwnie (poza tym jak to na rok? to ile to kosztuje?). Slyszalem tez, ze niestety pojawilo sie tam duzo kolesi, ktorzy wcale nie sa wierzacy i tak dalej, a po prostu szukaja tylko takiej dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 na symapti mialam konto jakis czas temu, moze sie zasady zmienily a inne portale przejrzalam wczoraj ale nie podobaja mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 najpiekniejsza A ty dotarlas w koncu na ten moj profil na fejsie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 dotarlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 o, czyli jednak bystra jestes;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 oj tam oj tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 mądrala nei jest taki brzydki :P bierzcie go dziewczęta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 najpiekniejsza ja sam poluje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 22, 2012 najmadrzejszy na swiecie - a najpiękniejsza_kobieta_na_kafe jest ładna ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 22, 2012 już sobie flirtuja hehe:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 najpiękniejsza jest najpiękniejsza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 reserved lubisz bajki pisac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten najmadrzejszy to pewnie Napisano Maj 22, 2012 aburami czy tam inny zjeb co lata za fikusna od miesiecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 reserved Niestety nie wiem jak ona wyglada:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 chciales napisać, całe szczęście? w innym przypadku byłbyś stracony ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 22, 2012 też mi się wydaje że to aburabi ale chuj wie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 to nie jest aburabi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 kto to jest aburami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 aburabi :) czarny nick z kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 i dlaczego to ja nim sie stalem?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 nie mam pojęcia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 aleś ty wylewny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 Ale jeszcze o portalach randkowych piszemy, o aburabim, czy o czym?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 myslę że pisanei o kimś kogo nei ma jets niegrzeczne :) temat portali padłi juz nei wstanie pozwalam ci zatem dać czadu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 to nie moj topic, tylko twoj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach