Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorneta i meduza

Pamięta ktos lata 90?

Polecane posty

Gość gh4
Walkie-talkie pamiętam :) i pistolety na kulki :) albo laserki... :)

Gość -;Joanna;-
mi w latach 90 wszystko lepiej smakowało niż teraz... Teraz chyba wszędzie masa chemii jest :/ Niby wszędzie pisze że bez konserwantów itp a dziadostwo samo w porównaniu z tym co kiedyś było. Niestety...

Gość komiksiarz90
już o sokach było pisane ;) a komiksy KACZOR DONALD i GIGANT kupowaliście ?;D

Gość hdthjrtujrt
ja czytałem ;) Ale KACZORA DONALDA to się głównie kupowało dla zabawki ;d a pamiętacie takie lizaki w kształcie stopy co się maczało w strzelającym proszku? :D no i gumy MAMBA ;p

Gość game offza
jestem rocznik 87 co czwartek BRAVO w kioskach:D no i POPCORN I TWIST:D kioskowe "perfumy" być może...Paryż, Londyn i coś tam jeszcze. dezodorant Impuls (szczególnie zielony mmm) skakanie w gume, skakanie w kabel, zbieranie karteczek do albumu i wymienianie się z innymi, tamaguczi:D, czarodziejka z księżyca, baton PICNIC, andruty ze szkolnego sklepiku i picie w woreczku, program idź na całość i nieśmiertelny ZONK:D, disco relax, Spice Girls,boysbendy, Kolorowe sny Just5...uff;)

Gość game offza
Boże a gumy SZOK pamietacie? aż gębę wykręcało:D Kelly Familly i miłość do Paddego heh

Gość Klaudyna21/.
Gumy szok jeszcze są na allegro i czasem w sklepach :D

Gość g4tg
A karty pokemona zbieraliście ?;p

Gość game offza
gumy szok to był hit w podstawówce.... a taka gra w princi polo? tak się skakało komuś po stopach czy coś :D

Gość g4tg
a no coś było;p Ludzie czy coś teraz w ogóle jest lepsze niż wtedy?

Gość ONA73434
pamiętam te plastikowe buty:p

Gość FoxxL
A pamiętacie może rano na TVN takie dwie kreskówki; SUPER ŚWINKA i WALTER MELON ?:D

Gość game offza
a opowieści z krypty, esmeraldę albo marię z przedmieścia pamietacie? wszyscy to oglądali, dosłownie wszyscy:D

Gość Gosiak21.
Pamietacie może taki program "30 ton, Lista Przebojów"? :D

Gość 30 ton, dziękujemy
🖐️

Gość RAKS
a składanki "dziewczyna (x)" na kaseciakach?

Gość RAKS
i odkodowany Canal+ w blokach kreskówkowych

Gość hehehhehehhehehe
JATTAMAN taka kreskówka była . pamiętacie?;d

Gość dsja
WSZYSTKO o czym mówicie pamiętam. Początek lat 90 i to zachłyśnięcie się kapitalizmem. Wtedy miałam 7 lat ale pamiętam tą gigantyczną zmianę jak nagle w tv były reklamy Milky Way, Invest Banku ("invest bank, to nowość czyni cuda, invest bank-na pewno ci się uda"), rożki schollera, lody Bajka(możecie nie pamiętać bo to z lokalnego Nordisa. Wklejanie aut z gum turbo do zeszytu, Huby Buby. A w tv "Niebezpieczne ujęcia" buehehe, "Dzień za dniem" Disney w sobotę o 14:) Tata wracający z Niemiec ze słodyczami NIE Z TEJ ZIEMI:) A jeszcze przed 90 rokiem wystarczyło pójść do sklepu i powiedzieć "poproszę batona" i nikt nie pytał jakiego bo był jeden:)

hehehhehehhehehe -> załatwiłeś/aś mi najbliższych kilka bezsennych dni na YT w poszukiwaniu yattamanów i don dżiowaniego :D

Gość gbtybntr
A ja pamiętam szał na tamagoczi :) boom na titanica, ogólnie leonardo di caprio, potem boys bandy, backstreet boys, n'sync, spice girls. Kupowanie bravo, bravo girl, mega star i popcorn. Szał na swiat wiedzy do kolekcjonowania w segregatorach. Podkochiwanie się w kubie molędzie z LO 27 KELLY FAMILY!!!! Disco relax superwizjer nie do wiary wybacz mi wojownicze żółwie ninja power rangers polskie filmy: sara, psy, kiler, 13 posterunek... Kochałam się w Lindzie i Pazurze szał na Kasię kowalską, Nosowską, Edytę bartosiewicz, ogólnie muzyka z lat '90jest najlepsza, Hey, sexteen i itp. Czas na dokument o 21 na Jedynce i żul wychodzący z kanału i melodia której się bałam Złote Łany, zielona karta, arizona, ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym, pierwszy krzyk, teleturniej koło fortuny, idź na całość, miliard w rozumie Pielgrzymi papieża do Poslki i ten cały szał w tym związany walkmany i wymiana kasetami kasety nagrywane po sto razy niemiecka viva i viva zwei (bei viva zwei pamiętam do dziś) fajne festiwale w opolu i sopocie rowery górskie Beverly Hills 90210 !!!! pierwsze zeszyty z bohaterami z seriali Słoneczny patrol big cyc - załóż gumę na instrument - śpiewałam na cały głos a nie rozumiałam tekstu :O MAKUMBA wakacje znów będą wakacje na pewno mam racje wakacje będą znów - otto piosenkę ole ole Olek Top One jako spot wyborczy kwacha :P:P

Gość gbtybntr
A ja pamiętam szał na tamagoczi :) boom na titanica, ogólnie leonardo di caprio, potem boys bandy, backstreet boys, n'sync, spice girls. Kupowanie bravo, bravo girl, mega star i popcorn. Szał na swiat wiedzy do kolekcjonowania w segregatorach. Podkochiwanie się w kubie molędzie z LO 27 KELLY FAMILY!!!! Disco relax superwizjer nie do wiary wybacz mi wojownicze żółwie ninja power rangers polskie filmy: sara, psy, kiler, 13 posterunek... Kochałam się w Lindzie i Pazurze szał na Kasię kowalską, Nosowską, Edytę bartosiewicz, ogólnie muzyka z lat '90jest najlepsza, Hey, sexteen i itp. Czas na dokument o 21 na Jedynce i żul wychodzący z kanału i melodia której się bałam Złote Łany, zielona karta, arizona, ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym, pierwszy krzyk, teleturniej koło fortuny, idź na całość, miliard w rozumie Pielgrzymi papieża do Poslki i ten cały szał w tym związany walkmany i wymiana kasetami kasety nagrywane po sto razy niemiecka viva i viva zwei (bei viva zwei pamiętam do dziś) fajne festiwale w opolu i sopocie rowery górskie Beverly Hills 90210 !!!! pierwsze zeszyty z bohaterami z seriali Słoneczny patrol big cyc - załóż gumę na instrument - śpiewałam na cały głos a nie rozumiałam tekstu :O MAKUMBA wakacje znów będą wakacje na pewno mam racje wakacje będą znów - otto piosenkę ole ole Olek Top One jako spot wyborczy kwacha :P:P

Gość gbtybntr
Jeszcze zapomniałam o frugo, pierwszych telefonach komórkowych, czarodziejce z księżyca, yattaman. programy erotyczne na polonii 1 po 23. Shazza

Gość gbtybntr
Jeszcze oglądałam pamiętnik nastolatki na polsacie z agatą:)

Gość gbtybntr
Dlaczego nikt nie wspomina MARTENSÓW ??

Gość r45
Co do programów tv fajny był też ZOOM na RTL7 a co do kanałów tv jakie w latach 90 mi najbardziej utkwiły w pamięci; Cartoon Network angielski Polonia1 Canal+ i pasmo niekodowane ;) Polsat2 RTL7 NASZA TV

Gość fsafas
a kojarzycie taką piosenkę "CHCECIE BANANA NIE NIE, CHCECIE BANANA NIE NIE " ? :D

Gość fsafas
Pamiętam taki program " szybka forsa" czy jakoś tak - koleś na ulicy zaczepiał przechodniów i kazał zrobić coś głupiego i kto był najlepszy dostawał 1000zł.

Gość gbtybntr
Pamiętam ten durnowaty program "zwariowana forsa" trzeba było znaleźć 10 osób, które np. musiały zjeść pastę do zębów:)