Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorneta i meduza

Pamięta ktos lata 90?

Polecane posty

Gość gwtgwetg
Miś Yogi :) pamietam gazetkę " Cartoon Network " w kioskach:p

"Było sobie życie" na biologii nie dowiedziałem się tyle co w tym filmie

Gość tytet
a miał ktoś kanał MiniMax a tam "Aparatka", "W 80 dni dookoła Świata" (kreskówka)

Gość :))))))))
a kto lubił Tin Tina? (taką starą kreskówkę, nie film dla dzieci z 2011r.) ??

Gość agatasałata29
Tęczowy music box i okulary 3d

Gość jestem po prostu aparatką
ja uwielbiałam Aparatkę :) ale to z tych juz nowszzych bajek.

a pamiętacie w 5 10 15 pana Japę :D

Gość agatasałata29
Pan Japa to tylko ze zboczeńcem mi sie kojarzy bo kiedyś jako dziecko oglądałam film, gdzie grał gwałciciela :O

Gość agatasałata29
w 5-10-15 był taki konkurs czy wygra wydra i układało się układankę. Jeszcze hugo:P

albo pamietam takie pyszne lody Schollera Bambino, taki mały lód na patyku czekoladowy w polewie i jeszcze jeden taki malinowy polany czekoladą do połowy, pycha. szkoda, że już ich nie ma :(

no wlasnie pan Japa prowadzil tą grę z wydrą :)

Gość :))))))))
a co to były za lody Schoolera że miały polewe czekoladowa z orzechami w środku śmietankowe i jeszcze w środku takie coś czekoladowego ? :)

albo serial Matki żony i kochanki :D a moj brat zbierał opakowania od czekolad :D pokoj miał cały w plakatach michaela Jackosna

Gość Holy Dolly VvV
Ja pamiętam takie czekolady gwiazdeczki z milkiweyaa ...ale one byly pyszne ..szkoda ze juz ich nie mozna nabyc :(

Cortina, jeszcze niedawno były te lody ale teraz to już nie wiem

Gość 84938493
Filmy amerykanskie z lat 90 były świetne, teraz wszystko zeszło na psy... Np. milczenie owiec, Szklana pułapka i masa innych

Gość DO Holy Dolly VvV
Gwiazdki Milky Way można kupić na allegro! Są na rynku brytyjskim dostępne. Co ciekawe są produkowane przez MARS Polska w Sochaczewie a nie ma ich u nas ! :/

a nie wiecie czy mozna kupić krem do smarowania Snickers? też znikł

Gość brghrehb
a pamiętacie baton milky-way na początku lat 90? Był 2,5 raza większy niż obecnie...

trochę staro się czuję, bo pamiętam jak 13 grudnia nie było teleranka w rubinie

Gość ja też pare rzeczy pamiętam
zabawki: kto mial rodzinę w Niemczech to miewał Barbie i Cindy, reszta plastikowe "pokraczki", ale były lale-były! - gra w klasy, zajączka ("zajączku, zajączku moge otworzyć jedno oko:P), rózne gry i "zasady": STOP. PRZEBIJAM, wysiadywanie na trzepaku - robie róznych fikołków, to na górze to na dole, gra w gumę, podchody, pomidora na fanty - moje dziecko ma dzisiaj 8 lat i jest jedyną osobą w klasie, która potrafi skakac na skakance - my skakkaliśmy na dwóch naraz. -zbieranie karteczek zapachowych z notesów, plastikowe smoczki różnej wielkości, które się wieszało na rzemyku - kto mial więcej ten był KTOŚ - duże pierścienie też plastikowe dodawane do szamponu (chyba Loreal) - taka ruska gra, gdzie wilk chyba zbierał jajka, które spadały z 4 póleczek - czekanie na otwarcie kiosku, żeby kupic Bravo (bo przychodziły 2 egzemplarze, a w poprzednim pisali, że będzie plakat Kelly Family), przeglądanie z wypiekami na policzkach zagranicznych gazet - Brav, Popcornów, tam artykuły czasami były inne - ceny tych gazet w PL porażające - New Kids On The Block i szałowe "Step by step" - podwójne kasety magnetofonowe za 3 zł - przegrywanie sobie nawzajem czegoś z jednej VHS na drugą, to był wyczyn - moje video i wybłagany od kolezanki mamy pożyczony odtwarzacz podłaczało się kablami do siebie i TV i przegrywało :D

Gość g34gt
Pamiętacie promocje w PEPSI że było pół nagrody pod nakrętką i trzeba było znaleźć drugie pół żeby wygrać? :D albo w Coca-Coli że było okienko w etykiecie i jak się upiło trochę to trzeba było zajrzeć i pisało czy wygrałeś:p ??? a Teraz zawsze "Wyślij smsa i sprawdź czy wygrałeś" ... :/

smoczki też pamiuetam i gre ruską z wilkiem. jeju az sie łza w oku kręci :( to juz nigdy nie powroci

Gość ah hhhhhhhhto były czasy
naprawde dziewczynki teraz nie umieja skakac na skakance?:(

Gość filutek :))))
FILUTKI a'la M&M's w tubie :p

Gość SerwiWwWali
Piosenki Britney i BsBoys :) Smaczek oczekiwania na film w TV bo nie mozna bylo sciągnąć z neta i GWIAZDECZKI MAGIC STARS MILKY WAYA :*** :(((

albo oranżada w małej szklanej buteleczce na miejscu w sklepie :)

Gość fgwgt3
a kto miał taka zabawkę że była taka mordka gumowa jakby wypełniona w środku chyba mąką ziemniaczaną i można było ją rozciągać ?:p

Gość :p;pp;p;p
Oranżada pamiętam :))) Kosztowała chyba 30-50 gr :p albo WODA MAZOWSZANKA W SZKLANEJ BUTELCE :D

Gość ja też pare rzeczy pamiętam
pamiętam te, jak naprawiałam kasety magnetofonowe, gdy się przerwały, albo co było gorsze jakoś skręciły i przewróciły na druga stronę :D trzeba było śrubokrętem rozkręcić cała kasetę, lub jak dało radę wyciągnąc sam tasme do końca i spowrtoem właściwie nawinąc - nawijałam ołowkiem :D - takie wafelki "Pałeczki" , wafelek Kukuruku, lody Panda i Śnieżka - najczęsciej tylko te dwa do "wyboru " heh - papierosy o dziwnych zapachach - maliny, i innych chyba ich nazwa była CRAZY