Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorneta i meduza

Pamięta ktos lata 90?

Polecane posty

oo tak,brokat to byl szpan ta moda chyba wraca..spodnie ala mc hammer? tylko ze takie bawelniane np. can touch this...nanana..umc umc umc hehehe

Gość gwtgw3r2
happy meal w macu chyba 4,90 kosztowal xD

Gość onaaa220
gry na dyskietki takie podlaczane do tv:p

Gość 1994
Fajnie opowiadacie z chce ciał bym chciał zeby był rok 1994-5 a ja żebym miał 17 lat jeju zajebiscie były w tedy a tak to mam 18 lal teraz a tych czasów nie pamiętam niestety

Gość ja pamietam
ja pamietam od 94 wlasciwie wszystko co mnie otacza to lata 90 nie wiem jak wam ale mi sie wydaje ze ludzie wowczas wiecej kupywali

Gość gość
najlepsze czasy... Szkoda że już nie wrócą :(

Gość rasalgul
Wojownicze żółwie ninja: Wyjście z cienia (2016) Teenage Mutant Ninja Turtles 2 dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/xzTwojownicze-zolwie-ninja-wyjscie-z-cienia-2016 >>>http://d8x.pl/r/xzTwojownicze-zolwie-ninja-wyjscie-z-cienia-2016 >>>http://d8x.pl/r/xzTwojownicze-zolwie-ninja-wyjscie-z-cienia-2016 Oparta na popularnej serii o wojowniczych żółwiach ninja kontynuacja wielkiego przeboju kinowego z 2014 r. I tym razem czterech wojowniczych śmiałków stanie w obronie zagrożonego miasta. Donatello, Michaelangelo, Raphael i Splinter będą musieli zmierzyć się z niebezpieczeństwem, o jakim nawet nie śnili.

Gość gość
Pamiętam trochę lat 90 tych, bo urodziłem się na początku ich. Disco Relax pamiętam, Disco Polo Live, Boysów :D Gry na pegazusie, na Plasystation jedynce i te z******te klasyki, które wychodziły. Kasety VHS, bajki Disneya, wychodzenie na dwór i granie w piłkę z kolegami. To były wspaniałe czasy, bo je jednak pamiętam, zwłaszcza gdzieś od 1996-1999. Żałuje jednak, ze nie urodziłem się na początku lat 70 tych, czy 60 tych.

Gość oplanka
Ja pamiętam bardzo dobrze, moje lata dzieciństwa bardzo dobrego dzieciństwa. Wtedy jakoś ten świat był inny, bardziej mniej zabiegany. Pamiętam także najlepszy sok jaki piłam, oczywiście, że to Frugo. Inne napoje się chowają przy tym, tyle lat w sprzedaży świadczy o jakości.

Gość gość
No to Frugo! Pamiętam reklamę, fajna była i napój oczywiście tez :)

Gość rafciu
Power Rangers 2017 Film w jakości HD dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Power_Rangers_2017 Piątka nastolatków staje przed wyzwaniem na miarę superbohaterów, gdy dowiadują się, że świat stoi u progu zagłady. Zagrożenie o niewyobrażalnej mocy pochodzi z najdalszych krańców wszechświata, a przeciwstawić mu się może tylko ktoś o nadludzkich zdolnościach. Piątka bohaterów wybranych przez przeznaczenie musi pokonać swe lęki i słabości, by stanąć ramię w ramię jako POWER RANGERS.

Gość gość
Oczywiscie. Ja sie wychowalem w tych latach. Nie bylo komputerow, Facebooka, calej tej chrzanionej wirtualnej rzeczywistosci. Cale dnie na trzepakach, lawkach, podworku. Caly dzien na powietrzu. Swietna muzyka, te dyskoteki. Dzisiaj wydaja sie byc nieco tandente i banalne, ale wtedy to bylo cos. Kobiety, wszystkie naturalne bez upiekszen. Naturalne piekno, apetyczne i pociagajace. :) Teraz plastiki, botoksy, roboty na ulicach...

Gość gość
Komputery oczywiście były ale mało kto miał dominowały komputery Amiga a internet dopiero wchodził ale zgadzam się teraz jest gorzej tymi facebookami i smartfonami

Gość gość
Ale zeby sie czegos dowiedziec trzeba bylo ksiazki wypozyczac a teraz wlaczy sie internet i juz

Gość gość
Pamięta ktoś 60 lata . Czasy Gomółki .

Gość gość
Idealizujecie lata 90 te. Fakt podwórko, trzepaki gra w gumę. Super. Kolorowe dzieciństwo zawsze się pamięta pamięta bo jakie by nie było było się dzieckiem i nie zajmowało się troskami. Ale ja pamiętam biedę. W lodówce często nie było nic. Pomagali nam dziadkowie. Mama po restrukturyzacji szpitala straciła pracę na 10 lat. ZUS wysłał ja na przymusowa rentę bo tak się wtedy zmniejszalo bezrobocie. Przecież kapitalizm był idealny prawda. Takich ludzi była masa. Rodzice nie kupowali nic sobie tyko mi i siostrze. Nie stać ich było na kolonie więc jeździłam do babci. Pierwszy raz morze zobaczyłam mając 16 lat gdy pojechałam do pracy do smazalni ryb. Rodzice wtedy młodzi i mega zaniedbani. Dziś są po 60 tce a wyglądają na 20 lat więcej. Takie to były piękne czasy. Może dla tych którzy z zachodu dostawali paczki od rodzin. Ja miałam tylko pomarańcze i czekolade na święta i buty z bazaru za 20 zł. Oranzadki w proszku które rabaly wątrobę i sztuczne gumy kulki. Nikt o tym wtedy nie mówił bo po co. Tona chemi. Batony drogie, snickres kosztował w połowie lat 90 tych prawie 5 zl to było już po denominacji. Zabawki, kogo było stać to miał. Ja miałam ich niewiele. Komputer zakupilismy po 2000 roku i to bez internetu który był kosmicznie drogi. Auta nigdy nie mieliśmy bo rodziców nie było stać. Szaro buro i brudno. Dobrze ze to się skończyło i kto dziś uważa że wtedy było lepiej jest głupcem. Stać mnie obecnie na wszystko. Zapracowalam i Bogu dziękuję że moja córka żyje normalnie, że nie chodzi spać głodna.

Gość gość
Mialy swoj klimat to fakt, ale byly to tez lata biedy. Jedyne "media" w wiekszosci polskich domow to telewizor z dwoma programami i radio. Dopiero w drugiej polowie dekady kto bogatszy to kupowal "satelite" :D W wielu domach goscily jeszcze czarno biale telewizory, glownie u ludzi starszych. O komputerze, internecie czy samochodzie mozna bylo pomarzyc, mieli to naprawde nieliczni. U mnie na wsi dopiero w latach 97-98 podlaczono telefony stacjonarne, wczesniej jak chciales dzwonic to spacerek pod sklep do budki telefonicznej :) Telewizor czy ubrania kupowalo sie na lata, a nie na okres gwarancji i do kosza jak dzis. Nie bylo tych wszystkich biedronek, lidlow i innych. Za zakupy chodzilo sie do malego wiejskiego sklepu :) W porownaniu z dniem dzisiejszym to technologii PRAWIE ZE nie bylo. Z drugiej strony zas ludzie byli jakby bardziej zzyci, wiecej ze soba rozmawiali, czesciej sie odwiedzali. Bylo po prostu INACZEJ.