Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HazyShadeOfWinter

Metalowcy na kafe

Polecane posty

Gość Gość
kakalaken 85 - pewnie i mnie czasem ponosi

Jak to śpiewał Michał Bajor: i poniosło poniosło poniosło, na całego, na umór na ostro. zapytałbym Cie jaka była przyczna tych zjebów, ale to nie miejsce do tego, nie rozdupczajmy metalowego topiku

Gość Gość
Gość zesz to!
"ja tez nie kojarze ale jak juz mi sie sciagnie co ma to spojrze co to" "A teraz idę ściągać niektóre pozycje z tego topiku, trza się rozwijać " Gratulacje! Dużą masz kolekcję mp3? Zawsze myślałam, że fani danej muzyki kupują płyty/kasety/vinyle. Znałam kiedyś kogoś kto chwalił się dyskografią motorhead... na dysku.

Gość autorko czemu ty
jestes taka brzydka?:( chcesz namiary na dobrego chirurga plastycznego, specjalizujacego sie w korektach nosa?:)

Gość zesz to!
"jestes taka brzydka? chcesz namiary na dobrego chirurga plastycznego, specjalizujacego sie w korektach nosa?" Eeeee co ty od niej chcesz? Normalna dziewczyna.

Gość autorko czemu ty
podobno ma 18 lat, a wyglada na tym drugim zdj na 30 minimum...

Gość Gość
HazyShadeOfWinter - dziesiątek kapel nie wymieniłem :( Sodom - ech dobre czasy :D Pamiętam że na walkmanie zawsze leciał na zmianę z Boltem

Moj nick pochodzi wlasnie od coveru nagranego przez Sodom :D Najlepsza piosenka z Till Death Do Us Unite, ta i Schwerter zu pflugscharen

Gość Gość
Zauważyłem :) Nos to miałem z 4 razy łamany :)

Gość autorko czemu ty
czy to ze mieliscie zlamane nosy ma cos wspolnego z tym ze lubicie metal? to znaczy metawolwcy sie lubia bic? ja najchetniej slucham popu :)

Raz zlamala mi kolezanka jak mialam 9 lat, siekla mnie rakieta tenisowa bo ja, cielak jeden, akurat podeszlam w zlym momencie do niej. Drugi raz mialam 14 lat, 2 chlopa chcialo mnie zgwalcic. Ja wyszlam z tego ze zlamanym nosem, oni ledwo co z tego wyszli.

Gość autorko czemu ty
aha... rozumiem... no to mi troche glupio :O nie mam wlasciwie nic do powiedzenia na temat tej muzyki :)

Gość zesz to!
"No i DEICIDE - Wtedy guru satanizmu, niezapomniane opowieści Glena Bentona o popełnieniu samobójstwa, wiedział jak poderwać tłumy " Gotdemit! Deicide! Odgrzebawszy z zakurzonej póły odpalam Legion.

Gość Gość
Tez Cię kocham przygłupie Przy okazji bujnij mi się spać kmiocie

Gość zesz to!
A lubicie klimaty matal pagan/folk? Eluveitie, Arkona, Finntroll, Dub Buk?

Bathory, Burzum, Running Wild, Nargaroth, Judas Priest, Overkill, Pantera, Therion, Bergthron, Vesania, Sepultura, Kreator, Marduk, Ozzy/Black Sabbath, Sacred Reich, Insomnium, King Diamond/Mercyful Fate, Acid Witch, Evile, Falconer, Goathwhore, Lunar Aurora, Lita Ford, Alice Cooper, Rainbow, Dio, Necrosadist, Avantasia, Toto, Warlock/Doro, Nokturnal Mortum, Windir, Wyrd, Venom, Rhapsody of Fire, Twisted Sister, Vreid, Power Quest, Negura Bunget, Zyklon B, Uruk-Hai, Astarte, ColdWorld, Sonata Arctica, Behexen, Carpathian Forest, Blasphemy, Aura Noir, Destruction, Samael, Suicidal Tendencies, SuidAkrA, Celtic Frost, Black Witchery, Voivod, Testament, Megadeth, Exodus, Arkona, Darkthrone, Taake, Dark Funeral, Armagedda, Emperor, Dornenreich, Gehenna, Lifelover, Eisregen, Immortal, Agalloch, Watain, Children of Bodom, Morbid Angel, Pretty Maids, Sodom, Vader, Onkel Tom Angelripper, 1349, In Flames, Death, HammerFall, Manowar, Xasthur, Finntroll, Eluveitie, Wintersun, Ensiferum, W.A.S.P., Sunn O))), Sabaton, Korpiklaani, Excrementory Grindfuckers, Die Apokalyptischen Reiter, Tyr, Horna, Mayhem, Amon Amarth, Apocalyptica, KAT, Endstille, Thin Lizzy, Abruptum, Summoning, Svartsot, Limbonic Art, Ajattara, Sarcofago, Abysmal Dawn, Luror, Sargeist, Paradise Lost, Primal Fear, Danger Danger, Accept, Anvil, Hell, Winterfylleth, i wielu wielu innych...

Pobilam ich bo co, zgwalcic sie dac mialam? Jednemu zmiazdzylam szczeke, drugiego tak skopalam ze az sie skrecal na chodniku... centralnie z glana pokopalam go tak po kroczu ze plakal jak mala dziewczynka... a ja wyszlam tylko ze zlamanym noskiem :)

Gość zesz to!
W.A.S.P., Wyrd, Venom, Overkill, Horna, Mayhem, Gorgoroth.... :) Necrosadist? Ciekawe czy myślimy o tych samych gościach. Skąd jesteś Hazy?

Gość Gość
Nic z tej muzy nie jest mi obce....... W swoich linkach bardziej skłoniłem się do początków i totalnego zafascynowania death metalem. Kiedy się ma naście lat, człowiek jest gotów zostać najgorliwszym ortodoksem. Zresztą wtedy czasy były trochę inne. Pamiętam że za długie włosy wylatywało się ze szkoły, a i MILICJA lubiła pałą przylać za damski chuj. Jabole wprawdzie lepiej smakowały, ale zdobycie kasety, płyty było wielkim wyczynem. Kapel z różnych gatunków metalu mógł bym wymieniać bez liku. Większość polskich kapel poznałem osobiście, albo z nimi koncertowałem. Choć to już nie były takie piękne czasy.

W sumie ta lista to tylko ulamek tego czego slucham, tego jest duuuuuuzo wiecej... nie wspomnialam np o Helloween, Blnd Guardian, Powerwolf, Swallow the Sun, Flotsam&Jetsam, Shining, Happy Days, Deicide, Decapitated, Bolt Thrower, ANGEL WITCH!!!!, Saxon, Iced Earth, Grand Magus... moge wymieniac i wymieniac bez konca.

Gość zesz to!
HazyShadeOfWinter Skoro tyle tego jest to chyba raczej nie jesteś zbieraczką tylko mp3?

Gość była kotka74
aaaa Venom pamietacie ??