Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotkkaa.

GDY ON PRZESTAJE SIĘ STARAĆ...pomóżcie.

Polecane posty

Gość Stokrotkkaa.

...mam wrażenie,że nie robi już kompletnie nic w moim kierunku :/ jestem w 16 tygodniu ciąży, a mój facet nie potrafi wyjść po mnie na przystanek ani mnie odprowadzić, umawiamy się na konkretną godzinę, a on bez uprzedzenia zaczyna naprawiać auto kumpla wrr..nie pamiętam kiedy ze swojej inicjatywy zabrał mnie gdzieś. Ciągle przez niego siedzimy w domu :/ gdy zadzwoni kumpel to rzuca wszystko i leci, gdy mama go poprosi o wymianę lub naprawę czegoś to pochłania mu to cały dzień. Mam wrażenie,że on kompletnie zapomniał o moim istnieniu..albo jestem już koło jego domu, a on nagle pisze,że go nie ma bo gdzieś pojechał z kumplem i stoje na dworze jak kretynka. Może przesadzam i powinnam docenić,że pracuje jest zmęczony itd. Ale nigdy tak nie było... O co możę chodzić? pomóżcie!

Gość nhdgfieridvg
Spróbuj z nim porozmawiać, powiedz jak się czujesz...gdy nie pomoże zacznij się troszkę oddalać. Być może z powodu ciąży myśli,że ma Cię na własność..

Gość Głupi łoś
Jak doceni to bedzie za pozno.

Gość już wszystko wiem
nic na to nie poradzisz, nie jesteś już dla niego najważniejsza, a właściwie w ogóle dla niego nie jesteś ważna

Gość a co mi tam walnę prawdę
Z ciążą wszystko ok ? Może boi się o Ciebie ? Faceci dość ciężko znoszą ciążę ...:o

Gość już wszystko wiem
weź mnie nie rozśmieszaj