Editha 0 Napisano Lipiec 5, 2012 dziekuje pizzerinko za pomysł. W sumie mozna jupic filet iusmazyc na lyzcze oleju i do tego duzo warzyw... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 dzisiaj zjadłam na śniadanie ok 190 kcal, na obiad ok 200 kcal, no i teraz ok 350 (nawet niech będzie 450 - bo nie wiem, czy umiem dobrzxe to policzyć) to w sumie będzie 840 kcal, ach i jeszcze dwie kawy z mlekiem 0,5 % więc razem jakieś 900 kcal Wody też piję bardzo dużo, ale dodaję sobie troszeczkę octu jabłkowego - ponoć też pomaga na odchudzanie i dobrze robi na cerę i włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Editha 0 Napisano Lipiec 5, 2012 Ja to mam ten problem ze lubie duzo i roznorodnie jesc wiec bym musiala miec tak diete. A nie same jajka albo jakies proszki czy np 500 kcal. Ja bym chyba zemdlala, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 ja cycka z kurczaka lubię tylko z grila. Fajnie, że udało mi się podrzucić Ci pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Editha 0 Napisano Lipiec 5, 2012 im wiecej pomyslow tym lepiej bo nie lubie jesc ciagle to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 Ja też kocham jeść, dlatego robię dosyć duże porcje tylko bez grama oleju (jedynie to co produkty mają same w sobie) dzieki termu wychodzi ok 1000 kcal a i głodna nie chodzę. W pracy mam problem z jedzeniem, ale to zwyczajnie z braku czasu, więc tak do ok 17 źyję na śniadaniu, ale to nawet jak nie byłąm na diecie to tak miałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 ja już kombinuję jak zrobić pizzę niskokaloryczną, bo jak widać po moim niku to moje ulubione danie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 a co Ty jadasz na obiady? Mam brokuła i kalafiora i tak myślę nad jakąś sałatką z tych produktów, ale za szynką jakoś nie przepadam żeby dodać, nie mam grila elektrycznego bo tak to zrobiłabym sobie cycka z gril I DODAŁĄ DO SAŁĄTKI, A SAMA NIE UMIEM ROZPALIĆ GRILA - już taka ze mnie istotka, że bez faceta ani rusz :) a mój mąż zazwyczaj wraca późno z pracy i na grila zostają mi tylko weekendy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Editha 0 Napisano Lipiec 5, 2012 kurcze w ty mCi nie pomoge, ale na pewno jakas wegetarianska np ma mniej tych kalorii. U mnie to chyba dziala psychologicznie ze musze miec duzo na talerzu;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 kłamię zjadłąm 1000 kcal bo zjadłam jeszcze garść czereśni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 ja też lubię dużo jeść :) ale jak to zrobić, żeby było dużo a zarazem mało(oczywiście kcal :) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Editha 0 Napisano Lipiec 5, 2012 a nawet nie mow, moj maz tez lubi duzo i dobrze zjesc. Wiec teraz to wyglada tak, ze dla niego i syna przygotowuje normalny obiad, ktorego sama nie jem. Juz sie smieja ze mnie;-) No ja wlasnie poki co na obiady jem salatki z szynka albo piersia gotowana z kurczaka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 właśnie włączyłam polsat cafe - jest o grubasach - lubię oglądać takie programy - mobilizuje mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Editha 0 Napisano Lipiec 5, 2012 a Ty sie juz bylas na tej diecie kiedys? Bo mnie ciekawi ile mozna zrzucic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Editha 0 Napisano Lipiec 5, 2012 co do kalorii to na sniadanie powiedzmy 300, potem nektaryna i salatka to powiedzmy 300 no i ta muffinka ze 150... dobrze licze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 Ja pierwszy raz zaczęłam się odchudzać już prawie 2 lata lemu, po urodzeniu dzieci i praktycznie od tamtej pory się odchudzam i od tego czasu robię dwa, czasem nawet trzy obiady, ale już się ptrzyzwyczaiłam - lubię gotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 edytko wydaje mi się, że więcej, sam majonez ma dużo zaraz sprawdzę na stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 nektarynka 55 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 jednej łyżeczce majonezu 66 - to w łyżce chyba x 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Editha 0 Napisano Lipiec 5, 2012 no wlasnie z tym liczeniem mam problem, gdzie to mozna sprawdizc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 jajko 78, pomidor 26, lyzka tunczyka z wody 33, łyzka kukurydzy konserwowej 15 kcal, więc zsumujmy, pewnie ze 2 lyzki tuńczyka były i 2 kukuryczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 salatka i nektarynka ok 387 kcal mufinka 274 - 1 szt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 mi dziewczyny podały ilewazy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 durniu dzieci chodzą kolo mnie - jednak debili nie brakuje, pewnie sam tak robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 na razie wychodzi 652, a co jadłaś na śniadanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pizzerinkaa 0 Napisano Lipiec 5, 2012 edytka gdzie poszłaś? Idę się zaraz kąpać i spać, jutro się zważę i zmierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Editha 0 Napisano Lipiec 5, 2012 musialam na chwile wyjsc, ale juz jestem. Dzieki za podliczenie. Kurcze to juz 1000 mam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Editha 0 Napisano Lipiec 5, 2012 dobrze ze mam ten rowerek to spalę wszystko przed snem;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Editha 0 Napisano Lipiec 5, 2012 nie wiem kim jeste ale nie mam zamiaru wchodzic na twoje linki, zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonka2409 0 Napisano Lipiec 5, 2012 dziewczyny ale jestem padnieta po dzisiejszym dniu hyba zaraz wskocze pod prysznic i lulu.najgorsze jest to ze dzisiaj nam szambo wylało facet nie mógł przyjchac wypompowac . juz corcie kompalam woda w wannie stoi a gdzie jeszcze ja i mąż hehhe chyba w lazience wyleje na podłoge:D uroki domku na wsi :p mam chec isc na rower jeszcze ale nie wiem czy dam rade bo ledwie siedze cesze sie ze trawe obcielam w ogrodzie hehhe w koncu bo zarasla juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach