Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Bandyci napadli na lokal Kurdów w Polsce. Coraz bardziej kolorowo...

Polecane posty

http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120521/POWIAT01/120529765 Niby zle zrobili, ale tez Policja ignoruje fakt, ze te Kurdy napastowaly dziewczyne miejscowego dresa. tak bylo w 1 z komentow. (byla sama, wiec dziwka dla nich)... A ze dres mial kolegow... A Polska, to nie Niemcy, gdzie mozna tak robic. A Polacy tez nie sa takimi ciotami jak Niemcy ze oddali cale miasta Kurdom (rzekomo przesladowanym, to wiec dostali kilka. mln. azyli i zasilkow). Nie rozumiem skad te ochota na te zarcie kebabskie? to polacy musza sprowadzac Kurdow?

Gość walnij sie w leb i zgin!
No tak, bo ktos w komentarzu napisal, ze napastowali jakiegos pustaka, wiec ty w to oczywiscie wierzysz debilu?? No i ci kozacy, polaczki... napadaja w dwunastu na trzech hahahah W grupie silni i "przebojowi" a w solowce te cioty kazdy by skopal. Oczywiscie, ze policja MUSI sie tym zajac. Nikt nie ma prawa napadac na bezbronnych ludzi. To sa bandyci a miejsce bandytow jest w wiezieniu.

tam rowniez pisza, ze Kurdy cmokaja na kazda kobiete co tam przechodzi... ja tego nie popieram, ale oni nie szanuja Polski i polakow, to co sie dziwia? to nie Niemcy czy UK ze mozna traktowac miejscowych jak smieci. my mamy historie, nie mamy dlugu wobec swiata jak Niemczy czy kolonizatorzy z UK. a jak sie bedzie za bardzo tolerancyjnym to sie skonczy gangami pedofili itd.

Ale skad ty to mozesz wiedziec, ze oni zaczepiali dziewczyny? Przeciez nie znasz tych ludzi a Polacy wiadomo jacy sa. Wiadomo, ze sa rasistami. Zeby nie bylo, ja tez nie lubie jak sie muzulmanie zjezdzaja do Europy, ale nie popieram napasci na bezbronnych ludzi, niezaleznie jakiej kto jest narodowosci. No ale dwunastu kozakow wlecialo do kebaba i sprali 3 pracownikow, a teraz sie ciesza, ze sa tacy mocni. W grupie kazdy jest mocny. Prezes Wertyp, ty masz jakas chora obsesje na punkcie muzulmanow, Turasow i innych. Opanuj sie czlowieku, to jest chore. Zajmij sie lepiej swoim prywatnym zyciem. Policja rozstrzygnie czy ci Turasy naprawde zaczepiali czy nie. A zreszta, gdyby nawet zaczepiali, to jak Plenerowa Zona napisala, nikogo to nie upowaznia do napadania z nozem i widlami.

zamknij sie! to wazny temat, a zachowanie, ktorego nie popieram ma swoje przyczyny. no i tez jakis aspekt ostrzegawczy. nie popieram, ale tez nie potepiam. zalosne jest to ze w TV nawet o tym trabia. a jak Kurdy dajmy na to zaatakuja jakis polakow to maja to w dupie.

"Zamknij sie" to ty sobie mozesz powiedziec do swojej matki, szczeniaku. Zreszta zapomnialam ze ty zamiast mozgu masz sieczke, do ciebie zadne normalne argumenty nie docieraja. Zreszta, jakim zalosnym i samotnym czlowiekiem trzeba byc zeby siedziec na babskim forum i tylko zakladac topiki o arabach, polczynach z arabami, wklejac durne zdjecia... Matko Boska, co za chory umyslowo czlowiek z ciebie. wspolczuje twoim rodzicom :(

Potrafie prowadzic dyskusje z ludzmi inteligentnymi i na poziomie. Ty do takich nie nalezysz. Totez dlatego nikt nie chce z toba dyskutowac. Podejrzewam, ze w zyciu prywatnym masz malo przyjaciol, dlatego starasz sie dowartosciowac na takiej kafeterii. Wow :)

Przeciez pisze na ten twoj "zasrany temat". Napisalam co mysle, to mi odpisales zebym sie zamknela. I ty sie uwazasz za powaznego dyskutanta? buhahahah Przede wszystkim dorosnij i zacznij sie odzywac z szacunkiem do kobiet, jesli matka cie w domu tego nie nauczyla, to bierz przyklad z innych, porzadnych DOROSLYCH mezczyzn. Potem wejdz na forum i zacznij kulturalnie dyskutowac.

Gość fv
chooj z turkami, ale Kurdyjki są najpiękniejsze

Gość przeba byc slepym
i gluim zeby nie chciec widziec co sie dzieje w calej Europie, muslinskie smieci zawalaja coraz wiecej miejsca w Europie i nie poczuwaja sie dostosowac sie do naszego zycia, tylko chca zmieniac nasze. To sa zwierzeta wypuszczone z klatek swoich krajow i sobie pozwalaja, konflikt narasta, skonczy sie to nastepnym Holokaustem, tak jak bylo w przypadku Zydow, ktorzy sie przed 2WW sie tak panoszyli, ze Hitler wykorzystal nienawisc do nich, zeby dosc do wladzy. Niestety taka jest kolej rzeczy, propaganda telwizyjna i poprawnosc polityczna stara sie to tuszowac jak moze ale z czasem to wybuchnie. Ja nie mam zamiaru zeby w przyszlosci moja corka czy wnuczka byla zmuszana nosic dlugie suknie, chustki na glowie i nie mogla wyjsc wieczorem na podworko z kolezankami, bo zaraz bedzie uznana za dziwke ktora sama sie prosi o gwalt. Nie po to kiedys kobiety walczyly a niektore ginely za to zeby kobiety mialy wolnosc w Europie, zeby teraz jakies muslinskie smieci to im odebraly. Jak tak sobie chca byc panami to niech wracaja do siebie. Ja nie mam zamiaru byc ciagle molestowana seksualnie przez tych zboczencow.

Gość zauwazylam jedno....
im wiekszy rasista tym wieksze bledy jezykowe - gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne robi i tym ubozszy zasob slownictwa posiada (nie wspominajac oczywiscie o tzw: lacinie podworkowej :D ktora taki osobnik ma opanowana w sposob bardzo dobry) Czyli....im gorsze wyksztalcenie, tym wiekszy strach przed nieznanym a wiec i rasizm :P

Gość dwa monitory
Wstyd mi za to, co sie stalo, ale nie moge powiedziec, zeby mnie to zdziwilo. Wspolczuje wszystkim cudzoziemcom mieszkajacym w Polsce, zwlaszcza jesli nie sa biali.

Gość ergqerrgh
najlepsza kara dla prezesa jak w przyszlym zyciu urodzi sie jako muzulmanski pastuch koz hahah

Gość swjdg
przeba byc slepym i gluim zeby nie chciec widziec co sie dzieje w calej Europie, muslinskie smieci zawalaja coraz wiecej miejsca w Europie i nie poczuwaja sie dostosowac sie do naszego zycia, tylko chca zmieniac nasze. To sa zwierzeta wypuszczone z klatek swoich krajow i sobie pozwalaja, konflikt narasta, skonczy sie to nastepnym Holokaustem, tak jak bylo w przypadku Zydow, ktorzy sie przed 2WW sie tak panoszyli, ze Hitler wykorzystal nienawisc do nich, zeby dosc do wladzy. Niestety taka jest kolej rzeczy, propaganda telwizyjna i poprawnosc polityczna stara sie to tuszowac jak moze ale z czasem to wybuchnie. Ja nie mam zamiaru zeby w przyszlosci moja corka czy wnuczka byla zmuszana nosic dlugie suknie, chustki na glowie i nie mogla wyjsc wieczorem na podworko z kolezankami, bo zaraz bedzie uznana za dziwke ktora sama sie prosi o gwalt. Nie po to kiedys kobiety walczyly a niektore ginely za to zeby kobiety mialy wolnosc w Europie, zeby teraz jakies muslinskie smieci to im odebraly. Jak tak sobie chca byc panami to niech wracaja do siebie. Ja nie mam zamiaru byc ciagle molestowana seksualnie przez tych zboczencow. popieram

Gość aasasasasasasasa
nie popiera, ale tez i nie potępia :D :D

Gość dwa monitory
Tak, taka w nich wina, ze sie urodzili Kurdami. Jak mogli!

Gość skad wiesz jakie mam
wyksztalcenie, do twojej wiadomosci nie mieszkam w Polsce tylko w UK i juz sie naogladalam Kurdow, muzulmanow i tego typu lachmyt. To sa psy spuszczone z lancucha swoich krajow. W ich krajach kazda kobieta musi byc ubrana od stop do glow, wiec jak potem to to przyjezdza do Europy to wariuje, w dodatku cala wioska na jego bilet sie sklada, wiec ma zobowiazania, musi szybko za wszelka cene wyrwac jakas Europejke, ktora wezmie z nim slub, zeby dostal paszport. Jak go zdobedzie to potem nastepuje z jego pomoca najazd Europy ludzi z calej jego miescowosci, ktorzy podaja sie za braci, kuzynow, wujkow itd itp. i zaczynaja swoje rzady. Ja nie mam zamiaru w Europie chodzi w chuscie, albo zeby to musiala robic moja corka, czy wnuczka, albo zeby nie byly zgwalcone i zamordowane bo wyszly same na podworko o 22:00, bo jak byly same o tej porze to pewnie sie same o to prosily (ten argument wysywaja zawsze muzulmanie w UK, na to dlaczego gwalca dziewczyny albo bezczelnie nachalnie je podrywaja). Nie po to kobiety walczyly a niektore ginely w przeszlosci o wolnosc dla nas, zeby teraz te zboczency ja nam kobietom odebraly. A te debiliki co tego nie rozumieja, sa poprostu glupie, nafaszerowane propaganda poprawnosci politycznej, ktora ma za zadanie zniszczyc wszystie dobre warotsci, po to zeby biznes bankow mial sie lepiej, a wiadomo jak rodziny sa w rozsypce, to latwiej wladzy manipulowac ludzmi i nie ma sily, ktora by to obalila. Ale w przypadku muslinow jest to porazka, oni trzymja sie razem, zwiekszaja swoje liczbe i niedlugo normalni ludzi beda musieli albo uciekac z Europy ablo pojawi sie nastepny Hitler, ale tym razem oczysci z muzulmanow. To kwestia czasu i jest to nieuniknione. Kto tego nie zauwaza, ten nie uczyl sie historii i nie zauwaza naturalnych procesow miedzy ludzmi.

Gość skad wiesz jakie mam
ostatnie sprawy to pewnie Pakistaniec grozil Polce ze jej utnie glowe za to ze sie nie zgodzila wyjsc za niego, bo pilnie potrzebowal wize a potem paszport, zeby mogl zostac w Europie, nastepna sprawa, poszukajcie sobie artykulow o tym jak ogromnej liczy gang muzulmanow uprowadzal i gwalcil brytyjki,

tak szczerze. to musze powiedziec, ze sie troche cieszylem z tej sytuacji. po za pasozutnictwem, rozbijaniem zwiazkow, nic nie potrafia. nie wiem po co do nas zjezdzaja. widocznie te kebaby sa potrzebne, to moze nasi niech to robia...

Gość we wiadomosciach
teraz jest sprawa zabojstwa honorowego w UK swojej wlasnej corki przez muslina

Gość dsrtfertertr
fgdfgdfg

Gość bumerango
Zasrani rasisci.