Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolące piersi

brutalny seks, ból piersi

Polecane posty

Gość bolące piersi

nie, nie chodzi o brutalny seks, ale późno jest, nie chce mi się myśleć nad tematem :) ostatnio mój facet jak dochodził strasznie zmiętosił mi piersi, aż mnie bolało, wrzasnęłam i przestał, nie wiem co w niego wstąpiło, no ale do rzeczy - od tego czasu, czyli 4 dni bolą mnie piersi, nigdy mnie tak nie bolały (nawet nie chodzi o intensywność bólu, a o "typ"), albo sama sobie wmawiam, albo faktycznie mam zgrubienia :o czy to możliwe, żeby coś (poważnego) mi przez to było? na ogół ludzie zabawiają się piersiami i nie słyszałam, żeby było to niebezpieczne, ale taki demon nigdy w niego nie wstąpił, jestem na niego zła, nie odzywam się do niego i szczerze boję się o zdrowie... :o

Gość bolące piersi
to zabrzmi dziecinnie, ale czy może być z tego jakiś guz albo rak?:o:o

Gość bolące piersi
niech ktoś odpisze, są tu na pewno lubiący ostry seks.. ;)

Gość grrrrrryyy
nie no rak Ci się nie zrobił od wymiętoszenia... ale mozesz mieć guzy jakieś, a badasz piersi? albo ginekolog.

Gość grrrrrryyy
ja jak sobie coś ubzdurałam, ze mam guza to często dotykałam to miejsce i od tego mnie potem bolało, ale to nie było nic złego... więc mam myślę, że to Ci przejdzie...

Gość bolące piersi
no badam i WYDAJE MI SIĘ :o że takich jeszcze nie miałam.. już nie wiem co o tym myśleć, do gin. i tak muszę się wybrać, ale jak coś mi będzie to chyba go zabiję!

Gość bolące piersi
oczywiście nie ginekologa :D :)

Gość grrrrrryyy
no ja tak sama sobie miętosiłam, ale nie wcale mocno i mnie potem bolało ;p ale ja cały czas w jednym miejscu tam gdzie niby guza wyczułam, a tam nic nie było na szczęscie ;p

Gość onawi
beda bolaly do okresu,po okresie powinno przejsc.......nie umrzesz i nie panikuj a na chlopaka nie ma co sie obrazac po prostu byl podniecony i nie wiedzial ze robi ci krzywde.....

Gość trzymam kciuki za ciebie
być moze to tylko włókniaki albo obrzmienie przed okresem wynikające z zaburzeń hormonalnych jesli cię to niepokoi idź do ginekologa lub lekarza rodzinnego niech zbada piersi piersi powinno się badać do 10 dnia cyklu, potem mogą obrzmiewać na skutek hormonów i badanie nie jest wiarygodne

Gość jegfhry
przjedzie ci za jakis czas, miałam to samo nie raz.

Gość mania34
witam,dokladnie nie przejmuj sie bo pewnie nie jest to problem ,ja mam bole piersi juz 2 tyg przed miesiaczką,nie zawsze ale jak mam to nie moge sie dotknąć,po ostrym seksie tez mnie bola piersi ok 2-3 dni,i nie sa bolesnie dotykane przez męża,,,,,,delikatnie ale tez bola to zalezy chyba od organizmu i podniecenia,pozdrawiam,,