Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackEm

Proteinowo-warzywna walka. Minus 5kg w 2 tygodnie. Zdjęcia posiłków.

Polecane posty

Gość lajhsgv c
autorki juz nie ma? szybko zmieniła diete na inna zapewne

Gość [ljg
niby gdzie?

Polecam eliminacje węglowodanów. Na podobnej diecie schudłam 11 kg od świąt wielkanocnych. Tyle, że ja zupełnie zrezygnowałam z węglowodanów. Idealna dieta bo napycham się do woli sałatkami, na ciepło jem omlety, leczo, bigos, zupy, łososia pieczonego do tego warzywa, nabiał, pije dużo maślanki, teraz jem dużo truskawek zbełtanych z jogurtem i słodzikiem i jem dużo a chudnę. Z tłuszczu tylko majonez do sałatek, smażę głownie na parafinie która ma o kal. Powodzenia w gubieniu kg.

Dolaczam od jutra bo dzis jeszcze piwo pije :P:D:D:D Kupilam soibie rowniez aquaslim i zobaczymyy , ogolnie chce zrzucic 10 kg

Gość synonim-antonim
KATHAROS88 chyba sobie żartujesz? w trzy dni 4 kg zgubić? leć szybciutko do tv, bo naprawdę odkryłaś dietę cud :D rozumiem, ze w ciągu tygodnia gubisz ok. 10 kg? :D:D:D

Kataross zajrzałam, ja nie układam sobie jadłospisu wg produktów, robię to intuicyjnie, jem to na co danego dnia mam ochotę, planuje sobie posiłki, zakupy, ale tak jak napisałam zrezygnowałam z węglowodanów i tłuszczu - resztę jem do woli. Gdzie wymieniłam, że jem węgle? Chyba że chodzi o warzywa? Czytałam że w niektórych dietach nazywa sie je weglowodanami.... Pisząc węglowadany mam na myśli pieczywo, kasze, makarony, płatki itp. oczywiście ze słodyczami na czele. Jedyne wegle jakie jadam to troche otrębów owsianych do jogurtu rano. Mi to służy, wg mnie każdy powinien wschłuchać sie w swój oranizm, każdemu co innego słuzy.

dokladnie tak jak mowisz, ja na weglowodany wlasnie mowie wegle:) wedlug lekarzy warzywa sa wlasnie weglowodanami :) nie wazne masz lacje to co wymienilas to faktyczbnie wegle tego akurat nie jem :) dla mnie moja dieta jest naprawde rewelacyjna i czuje ze tobrze mi robi bo nie mam pokus naprawde ich nie mam daje organizmowi tyle skladnikow ze nie wola o inne wiec chyba jest ok ktos napisal ze do tv mam leciec hmmm tak dla mnie tez to jest niesamowite ze taki wynik dala mi waga duzo pije wody ale duzo jej "wysikuje" takze nie wieadomo moze to odwodnienie :) ale watpie nie powinnam sie tak wczesnie wazyc ale mnie pokusilo :) kolejny raz sie zwaze dopiero w 9 dniu pozniej zrobie 3 dni przerwi i zaczne diete od poczatku, musze dojechac do 62-63kg czuje sie lzej i widze po ramionach i buzi no i niestety piersiach ze cos zeszlo bo ramiona szybko takie kosciste mi sie robia aha i tluszcz na brzuchu tez sie zrobil taki miekki a tak sie dzieje przy spalaniu tluszczu nie jest juz to wielka nabita masa tluszczu :) polecam jezdzenie rowerem np wieczorami a w ciagu dnia spacery nawet bieganie po sklepach :)

Gość zpankieta
Witam, Bardzo proszę o wypełnienie ankiety, która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej. Skierowana jest ona do osób które kiedykolwiek stosowały diete odchudzającą. Proszę o szczere odpowiedzi. Ankieta jest całkowicie anonimowa. To zajmie Ci tylko chwilkę a mnie może pomóc:) oto link do ankiety : http://moje-ankiety.pl/respond-29215.html