Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurffaSprayemGo

Mam w kuchni prusaka!! Szybko, co robic, mam lakier do wlosow!!

Polecane posty

Gość tesciowabezstanika
ja mam zeza, wiec sie wstydze tutaj swojego ryja pokazac, ale moge za to dowartosciowac sie jebaniem innych na forum, bo nie pokazuje swojego pyska, wiec anonimowo moge kozaczyc ile wlezie

Gość dzisiajLOVEwasPODSZYWY
smieje sie, bo moj pies lize moja pipke i to jest takie zabawne, mam gilgotki na pipce, wiec smieje sie jak opetana

Gość ciacho pog
ciacho tdebilko widac ze sie podszywasz ;d ales ty tępa

Dobra, Ciacho, zejdź już z tej pomarańczki, pora spać smarku jeden.

Gość nananajkaaa
Was chyba pogięło ludzie, żeby to "biedactwo" wynosić. To trzeba tępić! nie wyobrazacie sobie, jak taka zgraja prusaków zalęgnie się np. w bloku i są u każdego w mieszkaniu, to jest walka na długi czas. (oby u autorki zdarzył się tylko jeden) komary, osy też z taką chęcią przyjmujecie? Oby was kiedyś pogryzly. Ja wszystkie wredne owady od razu tłukę.

mój podszyw o lizaniu cipki przez psa był słaby, bardzoooo słaby. Jak nie potraficie czego to tego nie róbcie, ach, prostaki nigdy nie pojmą

ja juz ide spac, bo stary wlasnie sie przebudzil, wytrzezwial, wiec teraz bedzie chcial roochania

Gość nananajkaaa
Mam świetny refleks do wyłapywania robactwa, bo trenowałam na wszach łonowych i świerzbie, to był taki counter strike na moim ciele

Gość dzisiajLOVEwasPODSZYWY.
czemu mój podszywacz nie jest inteligentny ??? :( a osoba od komplementu oczu w kolorze kału jest mega :) przynajmniej się uśmiałam :P

przynajmniej moglam sie dowartosciowac kosztem dziewczyny, ktorem moglabym buty czyscic ehhh, kocham was podszywacze

Oooo już mi ktoś podpierdolił nick , jaaaak miło :) Niestety, podszywie, nie trzymasz poziomu i łatwo będzie Cię odróznić od oryginału czyli mnie :D:D:D

Gość nananajkaaa
osoba od oczu w kolorze kału chciała sie podszyć jako hms petard :D

Gość nananajkaaa
ciacho jestes denna, widac po tym jak sie podszywasz, że masz iq buta :D

Gość dzisiajLOVEwa.sPODSZYWY...
[zgłoś do usunięcia]dzisiajLOVEwasPODSZYWY. przynajmniej moglam sie dowartosciowac kosztem dziewczyny, ktorem moglabym buty czyscic ehhh, kocham was podszywacze ciacho myślisz że nie wiemy że to Ty ?

Gość nananajkaaa
o ale sie dowartosciowalam, marze o takich oczach, a jestem nijaka szara mysz, lysiejaca i pryszczata, ale na kafe moge byc kim chce i nikt mi tego nie odbierze

Gość straceniec
ciacho jestes głupsza niż przypuszczałam :) 87 to twój rocznik czy stopień upośledzenia umysłowego?:)

Gość kakalakeken82
co za idiotka :D podnieca sie swoimi oczami buahahaha od czasu prawdyzawszeciezaboli24 nie było tu takiego tłuka :D:D

Gość BARTOSH Z POSHNANIAAA
ale baby sa tepe, jedna pisze na pomaranczowo, bo cos jej odjebalo, a autorka tematu to dno totalne, do burdelu z wami

Gość dziSiajKOFEwasPODSZYWY...
Ciacho to mój nowy MISZCZ, idealnie potrafi się podszywać, nikt jej nie rozpozna !

Gość QdzisiajLOVEwasPODSZYWY
Nie wierzę własnym oczom... mój nick w różnych kombinacjach jest zarezerwowany... podziwiam determinację Ciacha i współczuję kompleksów które skłoniły ją do założenia 10 kont maiilowych w gruncie rzeczy po nic :)

jestes kurwiszczu taka tepa ze nie wiesz, ze nie potrzeba kont email buahahahahaha ale sie teraz osmieszylas, ale kompromitacja, mowilem kurwo do burdelu, wiec won. Ale dowalilas pieknie, debilizm zaawansowany

Gość maxinnneczkaiaaa
czytam ta cala dyskusje i jest mi wstyd za kobiety, jak by mogly to by nie spaly, tylko do gardel skakaly, a jeszcze jak jakas ladna sie pojawi, to by pazurami wydrapaly oczy i przegryzly tetnice. Skad w was tyle agresji, nienawisci, kompleksów? Wstyd, ze tak niewiele kobiet potrafi zachowac klase.

wyszedl brak mózgu, sciero stara zuzyta. Nawet bym cie kijem nie tknal. Takie babiszony to powinni utylizowac, bo do pieprzenia za brzydkie, do gadki za durne

Gość WdzisiajLOVEwasPODSZYWY
Wielkie mi rzeczy z tym e-mailem. Nie jestem alfą i omegą kafeterii tak jak Ty kafeholiku .

Gość ciacho____87/
dobrze że ciacho potrafi zachować klasę, jest taka piękna mądra i cudowna och chyba ssie zakochałam mimo że jestem hetero

Gość autorko czemu ty
nie rozmawiaj z nimi, jedyna inteligentna kobieto, przeciez to wszystko podszywy ciacha...

wow jaki refleks. autorki już dawno tu nie ma

Gość BARTOSH Z POSHNANIAAAAAA
ty nawet nie wiesz jak sie nalezy zachowywac, jestes scierwem a nie kobieta, jak czytam gadki takich agresywnych dziwek to mi sie noz w kieszeni otwiera. Takie to jak maja sile do pyskowania to niech do 70 w kopalniach pracuja , leniwe dziwki.

jestem, dlaczego napisalas, ze autorki nie ma. Jeszcze nie spie, caly czas jestem z wami :)