Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frukimokww

Czy mam czego zalowac?

Polecane posty

Gość frukimokww

spotykalam sie z kolesiem na s ... bez zobowiazan Pare dni temu dowiedzialam ,ze kreci juz z inna pomimo ,ze go nie kochalam zabolalo mnie to, ale czy mam czego zalowac jak mnie nigdzie nie zabieral ,tylko u niego w domu sie spotykalismy i nigdy nie mial czasu bo wiecznie byl zajety praca...

Gość AS26
No przecież wiedziałaś w co włazisz. Pretensje możesz mieć tylko do siebie, bo dla niego to był tylko sport.

Gość bo może jednak coś robisz
nie rozumiem Twojego rozczarowania, przecież zasady tego układ były od początku jasne dla obu stron

Gość mmmmaaaaa
Jak to w ogole jest, ze facet jedną laske tylko puka a nagle spotyka inna i z nia chce być, to co czuje do tej co ja puka, chyba cos musi skoro właśnie z nia to robi

nie rozumiem kobiet które dobrowolnie robią z siebie wór na spermę a pozniej sie dziwią że ich koleś olewa:)

chyba cos musi skoro właśnie z nia to robi" radzę poczytać jakąś fajną książkę o róznicach płci ;) bo widze ze kolezanka z faceta chce koniecznie zrobic kobietę

Gość mmmmaaaaa
Nie mam takiej fajnej książki więc chętnie tutaj się dowiem, czemu tak a nie inaczej.

bo facet by pukac kobietę nie potrzebuje być w niej zakochany :D ani nie potrzebuje nic do niej czuć

Gość mmmmaaaaa
Ale musi się chyba chociaż mu podobac...

Gość do usunięcia do usunięcia
tez sie dowiem z chęcią :) jak to jest SLyszalam, ze nikt z takich ukladów nie wychodzi caly Ze zawsze ktoras strona polegnie I czasem to wlasnie faceci sie zakochuja, a nie tylko kobiety :)

Gość mmmmaaaaa
I to mnie dziwi podoba mu się dziewczyna chodzi z nią do łozka, czy seks w facecie nie wywołuje emocji? Rozumiem raz czy dwa, ale jeśli to sie powtarza raz 15 i 20? I nagle spotyka inną dziewczyne która mu sie też podoba i sie w niej zakochuje.

Gość Ot zycie...
Wygląd to nie wszystko - właśnie taka, która go pociąga fizycznie będzie się nadawała na "tymczasówkę", a często dziewczyna na stałe nie wygląda tak reprezentatywnie, za to ma więcej pod kopułką i tym sobie kotwiczy mężczyznę ;)

a co jak facet zaczyna sie przyjaznic z taka kobieta? zaczyna byc o nia zazdrosny? mowi jej to wprost Nie sypia z nia, ale nadal sie spotyka i utrzymuje kontakt Ale nie inicjuje seksu To co wtedy?

I to mnie dziwi podoba mu się dziewczyna chodzi z nią do łozka, czy seks w facecie nie wywołuje emocji? Rozumiem raz czy dwa, ale jeśli to sie powtarza raz 15 i 20? I nagle spotyka inną dziewczyne która mu sie też podoba i sie w niej zakoch*je. " ale czemu sie dziwisz? Chłopak nic nie obiecuje,nic nie deklaruje. Koleś ma darmowe ruchanko,raz,drugi,dziesiąty,trzydziesty do tego mu pewnie laska czasami piwo kupi, hot-doga w mikrofali zrobi Zyc nie umierać .... I tak se koles puka za frikola,przy tym laska sie godzi na takie traktowanie więc jak tu z taką być na dłuzej? Pojawa sie inna laska może fajniejsza,jeszcze ładniejsza,ciekawsza więc nasz koleś nie ma problemów z odejściem do tamtej bo to zawsze nowe wyzwanie, i nowe przygody :D

mowi jej, ze go zaskoczyla inteligencja, fajnym charakterem i ze "cholera polubilem Cie"

a co jak facet zaczyna sie przyjaznic z taka kobieta? zaczyna byc o nia zazdrosny? mowi jej to wprost Nie sypia z nia, ale nadal sie spotyka i utrzymuje kontakt Ale nie inicjuje seksu To co wtedy? nie ma przyjazni damsko męskiej to po pierwsze a po drugie jak jest zazdrosny to jest kretynem i z takim kolesiem trzeba jak najszybciej urwac kontakt

Gość mmmmaaaaa
i po raz 30 nawet nie wzbudza w nim to emocji? Zero? To że kocha sie z nią kolejny raz? To że są blisko, że ona zasypia i budzi się w jego ramionach. Dziwni są faceci

ooo to jakis psychopata ? czy co ? :)

i po raz 30 nawet nie wzbudza w nim to emocji? Zero? To że kocha sie z nią kolejny raz? To że są blisko, że ona zasypia i budzi się w jego ramionach. Dziwni są faceci " nie jesteśmy dziwni tylko inni niż wy !!! I to trzeba sobie przyswoić by móc zrozumiec i postawic sie w innej niz kobiecej sytuacji

ok, regres jestesci inni ale jak gosc zaczyna byc zazdrosny, zaczyna miec watpliwosci, ale nie zrywa kontaktu z kobieta, ale juz seksu z nia nie chce uprawiac a ma ochote bo widac :D, to co ? to nie jest dziwne?? to jest bardzo dziwne bo albo uklad albo..... niewiadomo co

Gość stttefek
mmmmaaaaa bwa tak, ze można spać i 100 razy i nic nie czuć. może poza sympatią, czy przywiązniem. miałem taka kochanke. w łóżku było nam cudownie, ale poza tym kręcilismy sie w zupełnie róznych klimatach i nie bardzo mielismy o czym pogadać. według mnie, jeżeli układ był jasny to nie mozecie krytykowac faceta, a dziewczyny nazywać workiem na sperme. w koncu ona tez czerpie z tego przyjemność i takie układy sa zdrowe, o ile nikt sie nie zakocha...

ale jak gosc zaczyna byc zazdrosny, zaczyna miec watpliwosci, ale nie zrywa kontaktu z kobieta, ale juz seksu z nia nie chce uprawiac a ma ochote bo widac , to co ? to nie jest dziwne?? " nie wtedy jest najczesciej tak ze taka kobietę chce sobie zostawić w "odwodzie" czyli jesli nie wyjdzie z inna to moze zawsze wrócić do niej i znowu miec darmowe pukanko Zazdrość czesto jest na pokaz by uswiadomic dziewczynie że jest kimś wazna dla niego ... a tak naprawdę taka kobieta to tylko Fuck Friend :)

w koncu ona tez czerpie z tego przyjemność i takie układy sa zdrowe, o ile nikt sie nie zakocha.." a by takie układy były zdrowe to ludzie musza znac siebie i własną seksualność by nie dac sie porwac emocjom i uczuciom Z góry i na dzien dobry okreslić jak taki układ ma wyglądac Stąd uważam ze na takie układy mogą sobie pozwolic ludzie w wieku ponad 30 -tce kiedy juz coś tam przezyli i zdobyli jakies tam doswiadczenie na tym polu

no nie wiem regres czy masz racje ten gosc ma kogos na stale, wiec nie ma prblemu z seksem :) i zaspokajaniem sie i nei ma tez problemu ze zdobywaniem innych panienek - atrakcyjny a co jak gosc zaczyna sie dopytywac czy kobiecie nie przeszkadza tak bez zobowiazan? czy sie w nim nie zakochala juz? to nie jest dziwaczne?? po co takie pytania i takie dziwne ruchy? jestescie dziwni :P

aha regres i oboje w opisywanej przeze mnie sytuacje ludzie sa dorosli Ona 30 on 34 zatem nie dzieciaki

a co jak gosc zaczyna sie dopytywac czy kobiecie nie przeszkadza tak bez zobowiazan? czy sie w nim nie zakochala juz? " pyta bo mysli że bedzie w porzadku wobec niej :)

ale to bez sensu, oboje sa duzi i dorosli Ustalili na samym poczatku zasady, to po co wracac do tego Krytykuje sie kobiety, ze sa rozchwiane emocjonalnie Ale faceci nie sa lepsi Obstaje przy tym , ze jestescie dziwni Masz racje w jednym :P trzeba od takiego kolesia zwiewac :):)

Gość mmmmaaaaa
Miałam sytuacje, spotykałam się z kolegą z pracy. Najpierw się spotykaliśmy tak poprostu pogadac jakieś piwo cy coś, potem zaczeliśmy chodzic do łózka. Nie raz nie dwa ine 100 razy a pewnie wiele więcej bo troche to trwało. Budziłam sie wtulona w niego i tak zasypiałam. Ogromnie mu ufałam, pewnie i dlatego sypiałam właśnie z nim. Mieliśmy codzienny kontakt telefoniczny 24h na dobe. Znaliśmy mniej lub bardziej swoje problemy chodziliśmy na spacery na imprezy razem, a w związku nie byliśmy nigdy, to dopiero dziwaczne.

a w związku nie byliśmy nigdy, to dopiero dziwaczne. " a dlaczego dziwaczne? Zeby sypiac z tobą,wtulac się i pic kawę potrzebujesz jakiejś deklaracji z jego strony? RACZEJ NIE !!! Bo to wszystko robiłaś bez owej deklaracji = godziłaś na taki układ To dopiero dziwne miec o coś pretensję czego nie ma :D