Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgrfgtgfgff

duszności, bicie serca, ucisk w klatce piersiowej, nerwica? pomóżcie

Polecane posty

Gość rgrfgtgfgff

od kilku dni zle się czuję, mam wrażenie że nie zrobię głębszego wdechu że się uduszę, czasami czuje jakby ucisk w klatce piersiowej, czasami mnie coś zaboli zakuje, jesli o tym myślę to pojawia się jakby gula w gardle przez co czuje jakby ktoś mnie ściskał za gardło, boje się, wtedy serce zaczyna mi walić i czuję się coraz gorzej....miałam juz rózne objawy nerwicowe, czasami palę papierosy..;/ czy to nerwica czy wszystko dzieje sie w mojej głowie? kiedy kłade siedo lozka i uspokajam, objawy prawie całkowicie ustepują, rano gdy sie budze też wszystko jest dobrze, ale zaraz się zaczyna, kaszle mnie do tego na sucho.

Gość rgrfgtgfgff
ktos czuje to co ja czy jestem sama chora :(?

Gość rgrfgtgfgff
co mam robic? boje sie :(

Gość kakkkahahga
To nerwica-witaj w klubie🖐️

Gość rgrfgtgfgff
jakies kilka miesięcy temu bolało mnie serce tak że nie mogłam wsiąść oddechu, zrobiłam ekg, miałam wysokie ciśnienie, okazało sie ze serce jest zdrowe, a jesli to nie nerwica?

Gość jajjahjshjs
Serce nie boli to pierwsze a co my kutfa lekarze do chooja idz na badania!!!!!!!

Gość vgsdgdg
nop nerwic a ma wiele oblicz ja tez ja chyba mam.

Gość rgrfgtgfgff
ale ja juz jestem na skraju załamania, przechodzą jakieś objawy pojawiają sie inne, nie moge normalnie zyć ani widywać się z ludzmi, co ja mam robić, prawie non stop czuję że się duszę

Gość vgsdgdg
kochana ja mam, kolaczace serce, skaczace cisnienie, uderzenia goraca, zawroty glowy, leki, niepokoje, uczucie omdlewania, slabosci, siedze w domu, moje zycie towarzyskie umarlo 4 lata temu. Boje sie zycia, wszystkiego, w neidalekiej rpzyszlosci pewnie popelnie samobojstwo

Gość 4ry4647e7474878e784e7845
lekarze zawsze zwalają na nerwice bo szkoda im kasy nfz na badania, bo nfz za to płaci znam dobrze lekarzy, jak im nie zapłacisz to mają cie gdzieś

Gość rgrfgtgfgff
a jak sobie radzicie z tą nerwicą, chodź tak na chwilę żeby poczuć się lepiej

Nie wmawiaj sobie problemow sercowych ani nerwicy. Z identycznymi objawami polecialam do lekarza ze strachu ze to stan przedzawalowy,lekarka odeslala mnie na ekg,osluchala i nic z tego,wszystko bylo w porzadku,a ze lekarke mam dobra nie odpuscila i robilam mase roznych badan,na koncu dala mi skierowanie na przeswietlenie kregoslupa szyjnego no i okazalo sie ze to ucisk kregow szyjnych byl przyczyna takich dolegliwosci,gdzie nikomu do glowy by nie przyszlo powiazac to z kregami szyjnymi.

Gość rgrfgtgfgff
ale ja się boję lekarzy, boję się raka, a po za tym wiem że mam nerwice bo mam wybuchy agresji złości, nie potrafie się nie denerwować, małe sprawy sprawiają że gotuję się w środku a potem tak własnie się czuję...

na nerwice leki uspokajające, ale nie masz pewności że to nerwica

do rodzinnego albo psychiatry skoro uważasz że to nerwica, ale porób więcej badań

Gość rgrfgtgfgff
nie potrafie, mam ataki hipochondrykiem przed pójsciem do lekarza i zrobieniem badań, jestem hipochondrykiem , czasami mam wrażenie że umieram