najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 24, 2012 gdy jest się piękną i mądrą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczeery do bólu Napisano Maj 24, 2012 na szczęście Ty nie masz tego problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 24, 2012 Piekne i madre rzadko maja problem ze znalezieniem wlasciwego faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Maj 24, 2012 Prawdziwi mężczyźni wymarli wraz z PGR-ami:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolejny nowy nick Napisano Maj 24, 2012 fiku nolifie ? :D zal mi cie dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 24, 2012 Mądra kobieta nie potrafi sie związac z głupcem :( ma zatem utrudnione życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO12358 Napisano Maj 24, 2012 Oj Fikuśna, Fikuśna... Twój styl wypowiedzi jest bardzo rozpoznawalny, więc zmiana niku nic nie zmienia. Dla nas zawsze będziesz fiku mikuuu\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 24, 2012 A madry facet z idiotka. Kwestia odpowiedniego doboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 24, 2012 Faceci nie zwracaja na to takeij uwagi, wrecz ich ego cierpi, gdy kobieta jets mądrzejsza, zaradniejsza itp. od niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 24, 2012 najpiekniejsza Wiekszosc facetow tak, ale nie ta mniejszosc w ktora ty celujesz. Komus kto ma w miare wysokie poczucie wlasnej wartosci nie przeszkadza to, ze kobieta jest inteligentna i niezalezna. Przeciwnie - imponuje mu to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczeery do bólu Napisano Maj 24, 2012 " Faceci nie zwracaja na to takeij uwagi, wrecz ich ego cierpi, gdy kobieta jets mądrzejsza, zaradniejsza itp. od niego" nie czytaj więcej "PANI DOMU" itp. to na prawdę odstrasza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlaczego wy tumany ciagle Napisano Maj 24, 2012 napedzacie tego trolla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczeery do bólu Napisano Maj 24, 2012 albo przynajmniej nie wypowiadaj w towarzystwie tych "mądrości" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 24, 2012 "Faceci nie zwracaja na to takeij uwagi, wrecz ich ego cierpi, gdy kobieta jets mądrzejsza, zaradniejsza itp. od niego" No dobrze, korekta, "faceci" których spotykam nie zwracaja na to takeij uwagi, wrecz ich ego cierpi, gdy kobieta jets mądrzejsza, zaradniejsza itp. od niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 24, 2012 Widocznie takich przyciagasz, albo musisz zmienic towarzystwo, srodowisko itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 24, 2012 czy ty mi czegoś nei obiecywałes mądralo? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 24, 2012 Tak i obietnicy dotrzymalem. Rzecz dotyczyla "nestepnego" topicu:) Jednego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 24, 2012 napisałes tam chyba jeden post, neiprawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 24, 2012 nie, pilnowalem tego i nie napisalem tam ani jednego postu akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 24, 2012 uwazasz sie za dżentelmena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 24, 2012 Tak. Choc to za kogo ja sie uwazam to jedno, a to jak mnie odbieraja inni to drugie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 24, 2012 juz sie asekurujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 24, 2012 Nie, to twoja nadinterpretacja. Jakbym napisal inaczej, to bys napisala, ze jestem proznym megalomanem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 24, 2012 a nie jesteś? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 24, 2012 Bywam prozny w nieszkodliwym wydaniu, ale na pewno nie jestem megalomanem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 24, 2012 na pewno, tylko inaczej postrzxe4gasz rzeczywistosc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie lubie imbecylek Napisano Maj 24, 2012 Oj Fikuśna, Fikuśna... Twój styl wypowiedzi jest bardzo rozpoznawalny, więc zmiana niku nic nie zmienia. Dla nas zawsze będziesz fiku mikuuu\,,, dokladnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 24, 2012 Jak napisalem: ja mowie co mi sie wydaje, a to jak mnie postrzegaja inni, to druga sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NÓŻ 0 Napisano Maj 24, 2012 Czemu się nie umówicie na spotkanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wataha 0 Napisano Maj 24, 2012 a moze masz za duze wymagania skad wiesz ze jestes piekna i madra !? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach