Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredka do malowania

czy faceci lubią kiedy kobieta jest umalowana?

Polecane posty

Gość kredka do malowania

Nie mówię tu o tonie tapety na twarzy, ale trochę podkładu, tusz do rzęs, pomadka. Faceci, wypowiadajcie się!

Gość desperatka....................
jak nie mam makijazu to facet sie pyta a gdzie moj makijaz

Gość mklmklm
bez makijazu nie rozpoznaja nawet swoich dziewczyn:D

Gość kafeteria jest lepsza
nie lubią

Gość lalalalanananana
taaaa nie lubią, jak to okreslaja lubia naturalne :P a ogladaja sie za blond umalowanymi laskami :D

Gość dsaes
nie lubimy

Gość wwwwwwwwwwwwwww_
A ja myślę, że faceci lubią jak dziewczyna jest pomalowana DELIKATNIE - tylko że oni nie potrafią wtedy określić, czy to makijaż:D Oni myślą, że jak dziewczyna jest pomalowana to widać na kilometr :D

Gość kafeteria jest lepsza
No podobają się blond umalowane laski, ale zazwyczaj wiążę je z pustotą, więc można tylko popatrzeć, kijem bym nie tknął.

Gość kredka do malowania
Pytam, bo nie wiem, czy mam wykonywać mocniejszy makijaż. Obecnie używam podkład + tusz + czasem pomadka, tyle i wyglądam ładnie. Nie wiem czemu nie używałam nigdy cieni do powiek, kredek... nie umiem chyba :(

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
moi faceci jakoś zawsze marudzili ,, i po co sie malujesz? przecież masz ładna , młoda buzie " a ja i tak sie maluje zawsze tak juz mam :P

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
wiec niespecjalnie chyba lubia . ale wbrew temu co mówia ja uważam ,ze lepiej wygladam z makijazem

Gość hkhklhjl
ja sie nie maluje, czasem rzesy se podkresle i na tym koniec, nie ma strachu rano budzic sie przy facecie bo ma twarz wyglada zawsze tak samo

Gość kredka do malowania
a mi przed okresem wyskakuje masa pryszczy, wtedy nie śpię u faceta :D

z moich doswiadczen wynika, ze faceci lubia makijaz- delikatny. jak ktos tutaj napisał, ze zazwyczaj mówia, ze nie lubia umalowanych kobiet ale wlasnie za takimi sie ogladają na ulicy. lubia podkreslone oczy (kredka, eyeliner, tusz), gładką cere (podkład), lekka opaleniznę (bronzer), na ustach raczej transparentny błyszczyk niz pomadka. wydaje mis sie, ze ich negatywne opinie dotycza mocnego makijażu, np takiego: http://resources1.news.com.au/images/2012/01/20/1226249/406001-snooki.jpg a z kolei makijaz, ktory jest subtelny to dla nich nie jest makijaż, wiec mowia, ze wolą naturalne, ładne kobiety :http://idolo.pl/i/galeria/426/29/s1_144810.jpg

Gość jkhihL
Leviatan pisz z czarnego i tak wiemy , ze ty masz fiola na punkcie umalowanych lasek .

Gość tyrionlannister
Ja lubię, kiedy moja panna ma delikatny makijaż. Kocham ją i podoba mi się bez makijażu, ale lubię, kiedy na ulicy inni się za nią oglądają, a ja myślę:'' popatrz sobie, ona i tak jest moja'' :)

Gość jabadabaanama
Dokładnie, faceci lubią delikatny makijaż, tylko nie wiedzą, że to makijaż:P Oni w ogóle są nie ogarnięci. Żeby widzieli, że laska jest pomalowana musi miec oczy jak panda i pomarańczową twarz;p

Gość telefon z kodem pin
No gadam ostatnio ze znajomym i mówie że kończę bo muszę iść makijaż zmyć i spać, a on zdziwiony - to ty się malujesz? A znamy się 10 lat i malowałam się odkąd go znam :D

Gość kredka do malowania
Ja jestem z chłopakiem prawie rok, ostatnio się spytał : - malujesz się kochanie? Po roku czasu dojrzał, ze mam podkład na twarzy, nie wiem, czy za dużo nałożyłam, czy co, ale zauważył i wielce zdziwiony i jeszcze z pytaniami, a po co, a na co, i patrzył na mnie z obrzydzeniem, jakbym nakładala krowie łajno na twarz co najmniej.... ;/

Gość gość
szczerze?? Te ktore n*******lają tu własnie na takie typu "barbie" sa zazdrosne..,pokażcie swoją naturalność skoro jesteście takie "niby" piekne?? niekiedy te "naturalne" to pospolite pasztety.. haha :D

Gość prawictwo pospolite128
Według mnie najlepiej bez makijażu albo słaby makijaż www.youtube.com/watch?v=b9tNoy5DpMQ

stary temat, ale chyba odżywa :D W każdym razie - makijaż ma za zadanie poprawić wygląd, więc nawet bardzo ładna osoba wyda się ładniejsza w makijażu. Do profesjonalnych sesji zdjęciowych czy na "czerwony dywan" mężczyźni też mają nakładany make-up.

Gość słabo umalowana
Kobieta powinna trochę się malować i poprawiać jakieś mankamenty urody, nawet jeżeli facet mówi, że woli bez makijażu. Bo nie oszukujmy się, każda ma coś do poprawki. Chodzi o to żeby kobieta dobrze czuła się w swojej skórze a przez to była pewniejsza siebie.

Gość normalny facet___
nie cierpię

Gość gość x
Ja wręcz nie lubię, gdy kobieta nie ma pełnego makijażu.

Gość gość
Pewnie, że lubią. Lubią też jak kobieta stroi się w te wszelkie damskie gadżeciki: torebeczka, paznokietki, obcasiki itp.

Gość kasienka li
ja sie nie maluje, nie stroje, nie lubie tego, jestem przecietna, nie strasze wiec zle nie jest a jak kogos obrzydzam to niech na mnie nie patrzy :P chlopak nie narzeka, nie przeszkadza mu to, zawsze widzi mnie naturalna wiec nie wie jak wygladam w makijazu, nawet w delikatnym