Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trutuutiiii

Ataki paniki, leki?

Polecane posty

Gość zlsssnicaaaaaaaaaa
Ja od 4 lat nie mialam nic, i odpukac ;)

Gość zdołowana na maxa
ja takze palilam i po marysce zaczelo szwankowac mi serce,dostalam hopla na punkcie mego serca i ten strach o nie, mysle, ze to tez dolozylo do punktu kulminacyjnego mej nerwicy

Gość zdołowana na maxa
uciekam spać, jutro zajrzę. trzymajcie sie dziewczyny i oby jutrzejszy dzień był dniem wspaniałym wolnym od leków, sspięc i napięć:) dobranoc

Gość zlsssnicaaaaaaaaaa
Kiedy czytam co piszecie,to jak bym slyszala moja psiapsiulke,ona zawsze ma jakeis hallo ze cos sie stanie.Nawet ostatnio mnie krecila,mowila cos ze piszczy jej w uszach jak idzie spac i kurde tez to zaczelam slyszec i cala noc z glowy :D. Ja nie bralam zadnych lekow,a bardzo chcialam,niestety lekarz mi nie dal

Gość nerwica lękowa :/
Ja zapaliłam pierwszy raz i przyjechało do mnie pogotowie i tak się zaczęło... Potem miałam przerwę i od 5 lat znów wszystko wróciło... trzymajcie się, dobrej nocki!

Gość zlsssnicaaaaaaaaaa
Ja palilam :D,ale nie wspominam za dobrze. Obzarlam sie jak swinka ,poza tym zgubilam polowe filmu bo sie zawiesilam nad czyms :D:D

Gość trutuutiiii
ja tez za mlodu nie raz sobie przypalilam.A;le to bylo zawsze w grupie ze znajomymi. Przychodzili do nas znajomi na film, przypalilo sie.A ja zawsze pamietam jadlam chelba z serem i majonezem i popijalam piwem redsem.

Gość zlsssnicaaaaaaaaaa
hahah ja jadlam pierniczki i popijalam mlekiem:D jesssu to bylo 10 lat temu:D

Gość zlsssnicaaaaaaaaaa
co ja mowie...dobre 15-nascie:D

Gość trutuutiiii
ja tez juz uciekam. Dobrej nocy.

Gość dominiczek wstydliwy
onanizuje sie cale dnie to na chwile pomaga potem znowu atakuje mecze sie strasznie

Gość zlsssnicaaaaaaaaaa
zatem dobrej nocki bez paniki ;) i kolorowych snow kobitki

Hej! Przeżyłyście noc? Ja byłam tak padnięta, że zasnęłam w oka mgnieniu bez sercowych schizów :D Dziś miły dzień, nie jestem sama w domu. Wszystkiego dobrego dla mam!

Gość zdołowanan na maxa
witam również!! Ja także zasnełam szybciutko bo byłam badrzo zmęczona. Rano wstałam niby rzeźka i mam w planach daleki spacer, trochę sie boje ale muszę ten strach przezwyciężyc!! Najwyżej zemdleje i koniec!

Gość trutuutiiii
witam was. Ja tez zasnelam bez problemu. Ale wstalam i odrazu czuje jakies napiecie, niepokoj. Tysciace glupich mysli w glowie.

Gość trutuutiiii
ja dzis zauwazylam ze zaczelam sie bac zostawac sama z dziueckiem w domu., Coraz gorzej ze mna.

Witam...ale pospalam,dopiero sie z lozka zwloklam:) Ja tez bez problemu,ledwo sie kolderka przykrylam juz spalam:) Piekny dzien za oknem,upal,sloneczko...wybieramy sie na za miasto,mam nadzieje,ze bedzie ok:) Wspanialego dnia dlka Wszystkich:)

jak minął Wam dzień? U mnie oki :D Dziś tez siedzę tak długo aż padnę jak kawka :D

Gość zdołowana na maxa
hmm dzień taki sredni, oczywiście z dlugiego spacerku zrezygnowałam bo zbytnio siebalam. Powiedzcie mi czy Wy tez zle znosicie upaly? ja mam tragedie w takich dniach, duszno mi , omdlewam masakra:(

Gość trutuutiiii
hej. Z rana bylismy na festynie w przedszklou.Corcia pierwszy raz jechala na koniu i bardzo sie cieszyla. Potem zakupy. Zauwazylam dzis ze zaczelam sie bac duzych sklepow. Ogarnia mnie strach ze zaraz cos sie stanie. Nie bylo nigdy ze mna tak zle jak teraz. Po tym piatkowym porannym ataku ciagle jestem nie spokojna.

Gość knlompkij
Dziewczyny.idźcie do lekarza i po.sprawie .Dlaczego nie idziecie ? Zaczniecie normalnie żyć tzn bez lęków.

U mnie ok wszystko...glowa mnie boli ale to te upaly daja sie we znaki,ja tez je jakos ciezko znosze...ale u mnie po uarze slonecznym tak bedzie pewnie juz zawsze...Caly dzien z rodzinka wiec i lekow jakby nie bylo....sprzatanie ,gotowanie ,zakupy ...czas zlecial,myslami bylam gdzie indziej,staralam sie nie myslec o tym wszystkim co we mnie siedzi....takze dzisiejszy dzien na plus....:)

Gość ja też mam ataki
w najmniej oczekiwanym momencie,najgorsze jest to,że zaczęłam bać się wychodzić z domu,właśnie z tego powodu,a gdy dostałam leki na nerwice,nie brałam ich bo wydawało mi się,że jeśli wezme to coś mi się stanie,gdy mam atak też panikuje i dodatkowo atak się przez to pogłębia,chore:(

Gość ja też mam ataki
Nigdy też nie mogę być sama w domu.

Gość trutuutiiii
tez staram sie nie myslec ale nie potrafie. Mysli ciagle skupione wokol tego.

A powiedzcie ,czy byliscie ztym u lekarza tzn mam na mysli dusznosci towarzyszace atakom ....zastanawia mnie skad ta dusznosc itd....pluca niby ok .. moze to serce czy jednak cos zplucami :(

Gość ilkhydfidrtnhgf
jak sobie ciesnienie podnosisz do stanu ataku paniki ,to sie nie dziw ze masz dusznosci

Gość zdołowana na maxa
ja nie miewam dusznosci w trakcie ataku, ja mam kolatania serca, cisnienie podwyzszone i to wysoko, drżenie, zimne poty, slabo mi sie robi...

Gość zdołowana na maxa
jesli chodzi o lekarza to owszem była. dostalam lek ktory po 3 dnaich wywolala u mnie taki atak paniki ze rzucilam tym gownem w pizdu.

Gość trutuutiiii
Tak silny atak mialam w piatek rano przed wyjsciem do pracy. Niewiedzialam co sie ze mna dzieje.W pewnym momencie zaczel,lam plakac, chodzic jak opetana po pokoju. Stracilam kontrole nad soba. Trzeslam sie, kolotanie, fala goraca, uczucie ze zaraz zemdleje, nogi jak z waty. I nie moge dojsc do siebie po tym.Siedzi mi to w glowie.