Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sardynka666

CZY TO MOŻE BYĆ...CIĄŻA??MAM 16LAT!

Polecane posty

sardynka daj spokoj.. nie wygrasz z nimi. idz spac lepiej i sie nie denerwuj :) jutro napisz na tym temacie jaki wynik testu :)

Gość Sardynka666 na pomaranczowoo
Hejjj sluchajcie nie podoba mi sie czarny nick to znowu dalam sobie na pomaranczowy... QRWWWAAAA RODZEEE ;//// ZACZELAM RODZIICCCC , CZY TO QRWA NORMALNE ??????? TAK SZYBKO QRWA ? ZADZWONCIE PO POLICJE NIEEE PO DOKOTRA...QRWA LEZE NA PODLODZEE...A JEDNAK QRWAAAAA STARA MNIE WY*BIE Z CHATYYYY

Dorośli niby tacy dorośli a popełniają te same błędy (seks przerywany, wpadki itp).

ale zawsze w glowach cos zostalo.. a poza tym lekcje w gimnazjum to troche co innego niz w liceum.. ale nasz rzad ma w dupie takie rzeczy.. zajmuje sie przyjmowaniem jak najwiekszej ilosci kopert.. :/

Gość ffffeeeee
ok uważasz się za wielce odpowiedzialną osobę,a wg. mnie w dupie ci się przewróciło zresztą jak większości w gim mi także jebało banię wtedy, ale nie bzykałem się w takim wieku i to nie z braku dziewczyn opuszczam temat, bo sprowadza on na niziny intelektualne idę poczytać conrada

NO NIE WIERZE !!! URODZILAM KROLIKAAA ...JUZ SPIER*OLIL !! JAK TO ?????

Gość Warto zacząć od call canter,
marakjaaa444 Nauka tego tematu od podstawówki, na zachodzie daje świetne efekty. "próbowali z nami rozmawiać o seksie", no właśnie próbowali, a potem przestali próbować i przyszedł ksiądz czy tam katechetka za pieniądze podatników opowiadać wam o Bogu, ewentualnie (u nas doszło do takiego łamiącego prawo wyborcze stwierdzenia) mówić, że "głosowanie na partię lewicową jest grzechem"... A co do testu, życzę Ci by wypadł po Twojej myśli, tymczasem śpij dobrze.

Jadźkaa Nie denerwuje się. Spac nie moge bo cały dzien przeleżałam z bólem głowy. Jutro nie ide do szkoły. Napisze wynik testu rano :)

CO MAM ZROBIC Z BACHOREM KTORY JEST KROLIKIEM ??? DO PRZEDSZKOLA GO POSLAC CZY GDZIE Z NIM QRWA ????

Gość doooo autokiii
wydaje mi sie ze tyle dni spóźnienia da już wynik nawet teraz

ffffeeee po czym wnioskujesz że uważam się za wielce odpowiedzialną osobę?? Bo kocham faceta i uprawiam z nim seks?? Tak mam 16lat i co z tego? Heh

NA CH*J MI WYNIK JA JUZ URODZILAMM CZYTAC NIE POTRAFICIE QRWA GAMONIE ???

mnie tez cos glowa dzis boli. i sama musze w tym tyg test zrobic :) i zycze Ci zeby wypadl tak jak Ty tego chcesz :)

Gość Warto zacząć od call canter,
Jadźkaa Ludzie nie myślą przy wyborach, kupują kit o "mniejszym źle" i demokracja (władza ludu) zmienia się w "dylematorkację" (kopyrajt baj MI :P) czyli władzę dylematu. Faktem jest, że od wielu lat w rządzie siedzą ludzie, którzy w pewnej części nie są kompetentni i unikają odpowiedzialności za swoje czyny. Immunitet formalny (materialny jest potrzebny by nie dochodziło do tego co się dzieje z Tymoszenko), jest ewenementem na skalę światową. Rządzić powinni ludzie kompetentni, Palikot postulował powołanie rządu fachowców...

ZAZDROSCICIE MI QRWA BO UMIEM PISAC Z 2 NICKOW NA RAZ (CZARNEGO I POMARANCZOWEGO) A JEDNOCZESNIE URODZILAM PIEKNEGO KROLICZKA

No wlasnie moze teraz zrobię test?? Nie moge sie powstrzymać. Teraz wynik bedzie wiarygodny?

W DUPE SOBIE WLASNIE TEZ TEST WLOZYLAM BO MOJ DZIADEK DRUGI RAZ MNIE PRZED CHWILA DYMNAL I BOJE SIE ZE ZNOWU JESTEM :((((

dokladnie.. ludzie tam siedza tylko ze wzgledu na kase.. jak to ladnie niedawno powiedzial jakis euro posel zapytany czy wiedzial o co chodzi z acta jak podpisywal papier. odpowiedz byla taka: nie mialem pojecia jak z reszta wiekszosc euro poslow :D i wszystko w tym temacie :P

ZNOWU JESTEM W CIAZYYYY , JA TO MAM PRZEJEB ANEEEE

poczekaj do rana. jesli jestes w ciazy to w moczy z nocy jest najwiecej hormonu hcg. teraz moze byc niewystarczajaca jego ilosc zeby test byl pozytywny jesli ewentualnie bylabys w ciazy :)

RODZEEEE ZNOWUUUUUUU A QRWAAAAAAA.....ŻÓŁW TYM RAZEM !! ZAJEBISTA JESTEM

Gość doooo autokiii
myśle że powinno wyjść tydz spóźniona miesiączka - test o każdej porze powinien wyjść

Jadźkaa tobie też spóźnia się okres? Może jakieś złe ciśnienie jest dzisiaj że tak głowa mnie boli. Chociaz nigdy nie reagowałam w ten sposób. Migren też nie miewałam. A ta głowa boli strasznie i gorączka a nie jestem przeziębiona

SPIERD ALAJ JADZKAAA MAM SUPER ZOLWIA I PIERD OLE TWOJE RADY HAHAHAHA

Gość jesteś w cionży
Jaki kupił ci ten test twój chłopaczek? Mógł kupić dwa, drogie nie są....

Gość doooo autokiii
tylko jeżeli ciąza jest niewiadomo kiedy mogło dojść do zapłodnienia kiedy mieliście ostatni raz stosunek przerywany

u mnie jest taka sytuacja ze biore tabletki anty i zapomnialam pierwszej po 7dniowej przerwie. tzn spoznilam ja o 12h i 15 minut. a w czasie przerwy bylo przytulanko kilka razy i po zapomnianej tabletce tez. a powinno sie dodatkowo przez tydzien zabezpieczac. ciaza bylaby nieplanowana ale nie niechciana :) cieszylabym sie bardzo :)

Ależ ten test mnie kusi... Ale chyba poczekam do rana. Bo jak wyjdzie negatywny to bede myśleć czy aby napewno to jest wiarygodny wynik :p

PRZED CHWILA MNIE WYDYMAL MOJ DZIADEDK PRZECIEZ PISALAM...JZU URODZILMA TEPKAUUU