Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sardynka666

CZY TO MOŻE BYĆ...CIĄŻA??MAM 16LAT!

Polecane posty

Gość Nina 17nasta
Niech sie dziewczyna bawi w dom, jej życie.

Gość Sardynka666
Słyszę głosy. Dosłownie przed sekundą miałam wrażenie, jakoby mój brzuch przemawiał. Powiedział MAMO w języku udmurckim. :(

fffeeee to rzuc sie z 10 pietra albo nie czytaj kafe.. sex nie jest zakazany i nie ma okreslonego wieku do mozliwosci korzystania z tej przyjemnosci...

Gość Sardynka666
Uprawiając seks miałam skończone 16 lat. We wrześniu skończę 17. Naprawde uważacie że 3,5 lata różnicy to tak dużo? To takie obrzydliwe? Przecież fizycznie jestem już kobietą. Zdaje sobie sprawę że niewiele wiem o życiu i muszę jeszcze dojrzeć emocjonalnie.

Gość fl;gfk;lk;lg;lkgf
Fizycznie to ty kobiety na oczy nie widziałaś.

Gość Sardynka666
23:44 podszyw

To nie jest kwestia wychowania tylko rozumu. Dziewczyno, ty się kreujesz tutaj na mądrą, a tak naprawdę masz poprzewracane wartości. Jestem tylko rok starsza od ciebie a kompletnie nie myślę o uprawianiu seksu, ba, nawet nie mam na to czasu, za dużo nauki, spraw na głowie i w dodatku sama czuję sie niedojrzała psychicznie na to. No, ale znam takie dziewczyneczki jak ty, co to już w gimnazjum sie chwaliły, ze poszły seks uprawiać a kilka miesiecy później płakały "jak to będzie". Oczekujesz, ze ludzie tutaj cię pocieszą?. Moze miałaś szczęście i nie zaszłaś, wtedy zajmij sie sprawami jakie przystały na dziewczynę w twoim wieku a nie ku*wieniem się z jakimś przygłupim(skoro się z tobą zadaje to tylko na jednym mu zależy) kolesiem starszym tyle od ciebie.

nie jest obrzydliwe :) moj facet jest starszy tez o 3 lata :)

Gość Sardynka666
Ależ wy jesteście zazdrośni. Gardzę wami ooo ! :D

Gość SerwiWwWali
Warto zacząć od call canter Nie mysl ze ja jakas fanatyczka bo mam naprawdę liberalne podejście do życia ale prawda taka ,że gdyby dziewczyny bardziej brały do serca to co sie mówi na religii "o wstrzemięźliwości" to by nie miały tego problemu niechcianych ciąż :P A na wychowaniu seksualnym mówi sie o środkach zabezpieczających a wiadomo ,że nie ma żadnego ktory bylby w 100% skuteczny i w jakis sposob zachęca sie mlodzież do seksu. Dlatego mysle ze podejscie z religi jest bardziej moralne ale nikt sobie z tego nic nie robi :)

Gość Sardynka666
No ok ale we wszystkim trzeba widzieć pozytywy. Przynajmniej nie bd musiała zapieprzać do sQl w ciąży a i sprzątanie domowe mnie ominie. No trudno.

Gość Mateooosz
Dobrze ci tak. Zdychaj puszczalska szmato :D

Gość Warto zacząć od call canter,
Sardynka666 Właśnie o to chodzi. Szkoła jest skostniała. U naszych zachodnich sąsiadów była kiedyś akcja rozdawania w szkole prezerwatyw za darmo, jest też wychowanie seksualne. Ktoś napisał wyżej, że religia uczy szczęścia, nie zawsze. Nas cały czas straszyli potępieniem i innymi bajkami, a kościół katolicki jest instytucją w której szerzy się niestety, moim zdaniem, smutek. Nie mam nic do kościoła (tej części kleru, która nie wtrąca się w sprawy państwa), ale nie podoba mi się nauka religii odbywająca się na koszty podatnika. Można by było zainwestować właśnie w wychowanie seksualne.

Gość ffffeeeee
ale bez gumek kochasz się pół roku dobrze zrozumiałem?

marakjaaa444 ty jej poprostu zazdroscisz ze ma faceta i dlatego ze go kocha chce z nim uprawiac sex.. bo to jest dopelnieniem normalnego zwiazku.. i nie ma na to zadnego wyznaczonego wieku.. moze nie pomyslala o konsekwencjach ale to nie znaczy ze jest niedojrzala. i jakim prawem obrazasz jej chlpaka skoro go nie znasz? jestes poj*bana..!

Gość Sardynka666
Mateooosz dziękuję i pozdrawiam. 🌼

Gość Sardynka666
ffffeeeee nigdy nie kochaliśmy się z gumką, brzydzę się latexem szczerze mówiąc.

Gość Sardynka666
23:48 podszyw dzieki Jadźkaaa :) koniecznie muszę wybrać się do gina po tabletki. Wtedy już nie bedzie stresu w razie spóźniającej się miesiączki.

Gość Sardynka666
Teraz jest moda na ciążę. Może będę sławna jak Beyonce. :classic_cool:

tylko musisz brac je regularnie o tej samej godzinie :P a test zrob koniecznie z porannego moczu :*

Gość Sardynka666
Widzę że podszywy dobrze się bawią. Kochałam się z prezerwatywą przeważnie ale niestety zdarzały się stosunki przerywane :/

Gość Sardynka666
Ok będę je brała na długiej przerwie w szkole.

Gość ffffeeeee
ja jebie mając 15-16 lat to w siatkę się grało i najwyżej lizało ale jaki kurwa seks czy przez te 6 lat wszystko tak się zjebało

SerwiWwWali Nie myślę, że Jesteś fanatyczką, masz prawo do własnego zdania. Wiesz wydaje mi się, że narzucanie wstrzemięźliwości i jednocześnie straszenie potępieniem, mimo dobrych chęci katechetek, nie działa. Zawsze tak jest, że zakazany owoc smakuje najbardziej. Młody wiek jest okresem buntu i właśnie ze względu na ten bunt, wzmocniony przez "te nowe czasy rewolucji kulturalnej", państwo powinno w jakiś sposób zmienić system edukacji. Nie będę ukrywał, że jestem zwolennikiem RP :P.

Haha, ja zazdrosna?! chyba kpisz. No strasznie zazdroszczę tej dziewczynie, która zamiast korzystać z życia, wchodzi tutaj na forum dla kobiet, jest przerażona, ze być moze jest w ciąży, nie zabezpiecza sie, więc nie wiadomo czy jest zdrowa i czy nie złapała przy okazji jakiegoś syfa, uprawia seks z kolesiem starszym od niej, który najprawdopodobniej jest z nia tylko dla seksu. Fascynujące, naprawdę. Twoja sprawa, ale nie mówcie, ze zazdroszczę, skoro owa Sardynka sama tutaj napisała i prosi o opinie i porady - napisałam co myślę. Ja życia sobie spieprzyć nie chcę, więc takich jazd nie mam. Pewnie, siedź sobie z brzuchem na utrzymaniu rodziców, opieprzaj się cały dzień i ciesz sie, że tak wcześnie poznałaś smak dorosłego życia, pozdrawiam, wszystkiego najlepszego.

Gość Sardynka666
Stosunki przerywane t.j. - ja przerywałam głośnym hasłem STOP , bo rodzice wracali do domu. :( Moim punktem orientacyjnym była szklanka przystawiona do ucha/ściany.

ffeee czemu sie zjebalo? co w tym zlego ze ktos uprawia sex?? to jest wina naszego nauczania ze nie ma wychowania sexualnego i ludzie sa niedoinformowani- bez obrazy dla nikogo

ffffeeeee Też 6 lat temu miałem 16 lat i też się nad tym zastanawiałem.