Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gaaaaaaabi

SPÓŹNIA SIĘ OKRES !!! POMÓŻCIE !!!

Polecane posty

Otóż tak moja sytuacja wygląda w następujący sposób. Okres ostatni raz dostałam 9.04 ten planowany był na 7.05 zatem dziś spóźnia mi się 18 dzień ;/ Kochałam się z chłopakiem, lecz raz stało się tak iż bez gumki jednak wytrysk nastąpił na zewnątrz. Byłam również za granicą na zgrupowaniu kadry gdyż gram w siatkówkę a ostatnie badania wykazały mi obniżony poziom granulocytów dlatego też lekarz przepisał mi lek przeciwzapalny, gdyż miałam powiększone węzły chłonne i byłam przemęczona codziennymi treningami, dodam że test robiłam 12.05 i wyszedł negatywny. Co o tym sądzicie? dlaczego tak jest? Lepiej zrobić kolejny test czy np badanie krwi na obecność beta hcg? Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Też tak miałam :/ to wszystko przez duży wysiłek, miesiączka może nawet zaginąć. Jeżeli chłopak dokończył poza Tobą myślę, że nie doszło do zapłodnienia, choć to też nie wykluczone. Najlepiej kup jeszcze raz test domowy. Wysiłek i stres bardzo wpływa na miesiączkę .

Dzięki ;d Hmm może i tak ponoć zmiana klimatu tez ponoć na to wpływa tylko niepokoi mnie to że zawsze miałam regularnie :/ ktoś jeszcze się wypowie?

Gość vecchietta
Zmiana klimatu, stres, duzy wysilek...te wszystkie czynniki wplywaja na spozniajaca sie @...Mnie sie kiedys spoznila o 1 miesiac przez zmiane klimatu. Nic sie nie martw tylko spokojnie czekaj...

Gość Czytelniczka111
Hej ja ostatnia @ mialam 10 kwietnia teraz powinna byc 10 maja a nie ma robilam trzy testy i wychodzily negatywy az wczoraj wybralam sie do gina, nie jestem w ciazy ale po badaniu powiedzial ze @ powinna przyjsc tusz, tusz bo widzi ze zaczyna sie plamienie, nie martw sie mozesz powtorzyc test albo pojsc do gina. Pozdrowionki...:)

Dziękuję kochane za odpowiedzi, już mi trochę lepiej ale zobaczymy jak to będzie ;/

Gość Czytelniczka111
Gabi daj znac co i jak:)

Witam ponownie. Nie wiem co jest grane ale boję się iść do gina ;/ dziś 29 dzień spóźnienia. Zrobiłam wczoraj trzeci test, również wyszedł negatywny. Według instrukcji wynik testu jest ważny 5 min, bo później zachodzą jakieś reakcje chemiczne i może ulec zmianie, a właśnie po 15 min wyszła druga praktycznie niewidoczna kreska. Co o tym sadzicie kochane? ;/ Bo ja już wariuję ;/ Pozdrawiam.

Witam ponownie. Nie wiem co jest grane ale boję się iść do gina ;/ dziś 29 dzień spóźnienia. Zrobiłam wczoraj trzeci test, również wyszedł negatywny. Według instrukcji wynik testu jest ważny 5 min, bo później zachodzą jakieś reakcje chemiczne i może ulec zmianie, a właśnie po 15 min wyszła druga praktycznie niewidoczna kreska. Co o tym sadzicie kochane? ;/ Bo ja już wariuję ;/ Pozdrawiam.

Gość Olalalalatgyhjuhytre
O masakra :O testy sa do doopy, idz do gina labo zrob test z krwii

Gość nie czytałam całości
po cholerę robisz testy płytkowe ? wystarczy iść na badanie krwi i wszystko jasne poza tym już napisali Ci że zmiana klimatu, stres oraz przemęczenie intensywnymi treningami moze zablokować miesiaczkę a poza tym śmieszy mnie twój temat spóźnia mi sie okres !!! pomózcie !!!! znaczy co mamy zrobić ? zdiagnozować Cię w zastępstwie za lekarza ? przerwać ewentualną ciążę czy czarami vooo dooo wywołać okres ?

Forum ma na celu wymianę wzajemnych informacji i przeżyć dla twojej wiadomości, więc raczej się wypowiadają tu osoby które miały podobną sytuację lub znają jakieś osoby postronne będące w tejże sytuacji ;d Gdybym chciała żeby mi wywróżyć okres temat brzmiałby: "Wywróżcie mi okres".