Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanSamikik26

nie potrafię zakochać się w dziewczynie!

Polecane posty

Gość PanSamikik26

Mam 26 lat i w zasadzie od czasów szkolnych mam coś co jest obce innym,mianowicie nie pociągają mnie emocjonalnie dziewczyny nie odczuwam potrzeby bycia w związku kocham samotność albo raczej,lube towarzystwo ludzi z którymi nie jestem zbyt blisko.Często zmieniam grupę znajomych średnio raz na trzy lata nie mam tzw. wieloletnich przyjaciół ale jest mi z tym dobrze i jestem szczęśliwy.Z uwagi na to że jestem przystojny wielu mnie zawsze uważało za geja.A mnie po prostu kobiety na dłuższą metę irytują,są pretensjonalne zawistne i niegdyś nie mówią prosto z mostu co ja cenie u ludzi.Chciałbym poznać dziewczynę która chała by ze mną uprawiać tylko sex ale nie męczyć mnie tym babskim gadaniem,zazwyczaj każda zakochiwała się we mnie i męczy mnie non sto tłumaczenie tego,czy jest szansa na poznanie kogoś takiego?

Gość OnDominikaj
chyba raczej nie masz szans:)

Gość weronikaikot
moze potrafisz sie zakochac ale to jeszcze nie ten czas moj chlopak zakochal sie pierwszy raz w wieku 20 lat a ja pierwszy raz zakochalam sie tak prawdziwie w wieku 15, a zauroczenie pierwsze w wieku okolo 12 lat. Jesli nie chcesz zeby dziewczyna traktowala cie za powaznie powiedz jej o tym.