Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CamilleCocktailParty

Jaka rasa psa:20-30kg, nie szczekający, fajny charakter i ładny?

Polecane posty

Gość borys8106
NIE BIERZ BEAGLE'A. Ten pies to jeden wielki szczek.Popełniłem ten błąd i kupiłem bo ładny,nieduży itd. Zrobiłem to pomimo przestróg na forach i stronach o rasie.Jest to pies myśliwski ,który potrzebuje bardzo dużo ruchu.Poza tym co robi pies goniący zwierzynę?Odpowiedź:szczeka,wyje,ujada. Codziennie o 4tej rano pobudka bo jak tylko sie obudziła w pokoju w którym nas nie było ( nie wpuszczalismy do łóżka i w ogóle do sypialni) zaraz było skamlenie i ujadanie. W dzień do sklepu nie można było wyskoczyć bo pół osiedla słyszało jak pies ujada. Jednym słowem mały terrorysta.MASAKRA

Gość hahaha widzę że zainspirował
wszystkie rasowe psy bardzo chorują, więc to nie jest argument. Ja zaproponowałabym ci dalmatyńczyka. To jedyna rasa która naprawdę się uśmiecha :) Jest tak ładny, że niektórzy mówią, że mądry być nie musi :) Ale jest bardzo przyjazny do wszystkich. Miałam 13 lat. Niestety też często chorował. Jeśli chcesz zdrowego psa to weź jakiegoś łamańca

Gość Bokserki
Najlepsiejsze są boksery A tchórze z nich jakich malo, więc nie wiem o jakiej agresji z ich strony mowa I przepiękne

Gość la Luna190
A ja na Twoim miejscu wzięłabym psa ze schroniska. Możesz też poszukać psów w typie rasy do adopcji, które mieszkają w domach tymczasowych. To super rozwiązanie, bo tymczasowy właściciel widzi zachowanie psa, może Ci o nim opowiedzieć, a pies nie traci kontaktu z człowiekiem poprzez zamknięcie w klatce i jest mniej trudna socjalizacja. :)

Gość rokana
po 1 pies musi trovhhe poszczekac wessobiealbo jorka aleja bym wzieła owvczarka

Gość gość
a mieszkasz w bloku czy w domu z ogrodem?

Gość Milisińscu

Ja miałam owczarka Colie (szkockiego) tak zwana "leesi" z filmu, cudowne psy, nie szczekają, są bardzo wierne i kochane, miałam suczkę była bardzo ułożona i mądra polecam serdecznie, kochana dla dzieci dająca się lubić. 

Gość Lil xan
13 minut temu, Gość Milisińscu napisał:

Ja miałam owczarka Colie (szkockiego) tak zwana "leesi" z filmu, cudowne psy, nie szczekają, są bardzo wierne i kochane, miałam suczkę była bardzo ułożona i mądra polecam serdecznie, kochana dla dzieci dająca się lubić. 

Amstaff

Moj ma 4 miesiace i jest taki slodki 

Ma trzy zęby I czarny jezyk