Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drhtyikrty

passat b5 diesiel pytanie do facetów

Polecane posty

Gość drhtyikrty

ile pali passat b5 115 KM 199r 1.9 tdi ?? ile mozna przejechac km odkad zaswieci sie rezerwa? pilne

wszystko zalezy jaka kierowca ma nogę :Dogólnie to miałem i spalanie w granicach 6 l.Na rezeriwie przejechac powinno sie ok 70 km ale lepiej nie ryzykować.

Gość drhtyikrty
skoro mowisz ze spalanie ok 6 l /100 to wychodzi z tego ze jak rezerwa sie zaswieci to zrobie ponad 100 km

Gość drhtyikrty
a jesli chodzi o typ jezdzenia to jest to tak ze predkosc max 90 km w trasie, bo nie mam z czego mandatow splacac :) a tak co jezdze to tylko praktycznie w 1 miejsce do ktorego mam 10 km jadac przez wioski to srednio 70 km/h. i sie wlasnie zastanawiam.. ile mi to auto pali... faktycznie te 6?

jakby tak każdy podchodził to zrobiłby jeszcze 300 km.Nie bądź śmieszny/śmieszna mówi sie że jak się zapali komornik w aucie to zrobimy max 70 km. Chociaz teraz mam tez auto z grupy vw i na rezerwie komputer pokazuje mi 90 km.ale ja bym nie wierzył tym obliczeniom i po przejechaniu max 40-50 km zatankował

Gość drhtyikrty
a to przeliczysz mi :P? zatankowane bylo 40 l wskazowka pokazywala pol baku, aktualnie wskazowka zeszla jedna kreseczke i ejst zrobione 200 km :) sory nie umiem tego obliczac nie znam sie na autach i chce sie tylko dowiedziec ile mi pali..

obliczyć mogę ale nie obliczysz od tak że było pół czy ćwierć baku.musi być cały bak, przejechać np 300 km dotankować do pałna i obliczysz wtedy.

Gość wszystko co ma pojemnosc
2,0 pali okolo 7. na mniej nie licz, tymbardziej rocznik jest jaki jest a na rezerwie robi sie roznie nigdy nie licz na wiecej niz 50 km

40 pol baku cwiartka 20 200 km na 20 litrow to chyba jasne ze pali 10 :) wszystko

smokom dziekujemy amen :)