Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka.-przecinek

warzywa-owoce czyli MZ- POMOCY!!!!!!!

Polecane posty

Gość kropka.-przecinek

witam. nie stosuje zadnej ksiazkowej diety (drak dyscypliny) poprostu dietka MZ (mniej zrec) :):) rano sniadanko musli z owocami na naturalnym jogurcie, drugie siadanko dwa jajka z grachamka na obiad przewaznie warzywa z kawalkiem miesa kolacja to roznie bywa nie jadam w ogole a jak juz to mase pomodorow ogorkow itp. ale mam pytanko..zajadam mase owocow- warzyw i wygladam jak balllloooonnnn mam niesamowite wzdecia:(:(:( jak sobie z tym poradzic?? a jeszcze drugie pytanko..biore chormony i czyje ze zatrzymuja mi one sporo wody. co pic-lykac na odwodnienie?? moze przez to tez czuje sie jak balon?? MASAKRA !!!!brzuch mam wiecznie jak w 5 miesiacu:(:(:( doradzcie mi cos prosze. Pozdrawiam.

Gość fresz222
a moze za mało pijesz ? tak mi sie wydaje owoce warzywa maja sporo blonnika wiec musisz pic te 2/3l

hej powiem Ci ze fresz222 ma racje ja ostatnio zapuscilam sie w zoda wypijalam moze 1,5 litra pilam a zawsze wypijalam ok3 l i nie mialam problemów ze wzdeciami a ostatnio wlasnie po wszystkim mnie tak wywalało ale na drógi dzien juz wszystko bylo ok teraz juz mam nauczke zeby nie bagatelizowac sobie tej wody PS pije jeszcze ocet jablkowy :) i czasami chc na diecie raz mi sie to zdarzylo ze przeczyscilam sie lisciem senesu mozna zakupic w zielarskim sklepie pozdrawiam :)